סלוגנים על חולצות סוף...

omryperz

New member
שני משפטים.

"לא למדו לשים שלט- ים?" (מהסרט גבעת חלפון אינה עונה)- הקומנדו הימי. "אלוהים לא יכל להיות בכל מקום, לכן הוא ברא את אמא."- של אף יחידה. סתם ראיתי את זה בספר של אמרות מצחיקות.

Softass

New member
"תן למרפקים ללכת במקומך"

סוף טירונות יחידה

tolko

New member
סוף קורס חובשים קרביים אוג 04

כדי להציל חיים, עשו לנו ת'מוות. סוף טירונות נוב 04 גדוד 101: דפקנו פזצטא בכל חור לפני עוד שידענו לתפעל מעצור

drop foot

New member
סוף טירונות של שקד אוג 03

"כשנמות נגיע לגן עדן כי בגיהנום כבר היינו" נדמה לי שראיתי משפט דומה על חולצה של גדוד ומחזור אחר בכלל... הכל ממחוזר כבר היום...

demoloc

New member
שייטת;13

"מצאנו מים!" מד"ן : "כי את השירותים שלי אני כבר ניקיתי" בדיחה שחורה:(לא למי שלא יכול להבין הומור) "טירונות: כי העבודה משחררת "

Warlax

New member
אני מצייר חוצות

סוף מסלול ובכלל - הנה שתי דוגמאות הראשונה למחלקת נשק על סטי"ל

Star Adder

New member
עוד כמה דוגמאות

סוף מסלול בגדוד נחשון: "נחשון נותן לך כנפיים" (ציור של ציפור מחזיקה מחבל בטפריה) חולצה של מוד"ש : You can run, but you cant hide" (ציור של איש רץ דרך נקודת ראיה של משקפת) והנה עוד ציור נחמד - סוף מסלול של פלוגת צנחנים - ציור של חייל עם כנפיים אוחז להביור ששורף את העץ של גולני,ואוחז פגר של שועל ביד השניה

קרוב לחולצה שהפלוגה שלי הוציאה.

פלוגת צנחנים, אבל בסוף טירונות ולא סוף מסלול. הייתה תמונה של דמות שהיא חצי אדם חצי נחש, עם כנפיים... מחזיקה ביד אחת את העץ(העקור) של גולני, ביד שניה פגר של השועל של גבעתי... בזמן שהיא עומדת על המים של הנחל. (לא שזאת הייתה כזאת חולצה מוצלחת אבל הרעיון שלך הזכיר לי).

Setherial

New member
החולצת סוף טירונות שלך לא מוצלחת??

אבל מה עם השמועות עלייה??

WrathAngel

New member
שריון

חולצה אחת שכתוב עליה: למעלה - 10:00 מחנה נתן, כמה עוד?! באמצע - ציור של טנק מרכבה 2 למטה - אם אתה קורא את זה סימן שיצאתי הבייתה! מקדימה- סוף טירונות חש"ן (לוגו של הגדוד) חולצה שנייה: למעלה - כולם אומרים ה' ישמור... באמצע - ציור של טנק מרכבה 2 (איך לא) למטה - אז למה הוא לא מחליף אותי?! מקדימה- סוף מסלול חש"ן (לוגו של חטיבה 7)

WrathAngel

New member
שריון

"7 את החביתה!" (במקום 7 את החטיבה!) "יותר משהציפור רוצה לעוף, הצב רוצה לצאת מהשריון!" "רובאי 03, שריונר 06, תאילנדי 012"

idovy

New member
סוף קורס מוכ"ם חוף מרץ 04

"כי במי"ק יש מזגן והבק"שיות מתרחבות עם הזמן"

למעלה