סלוגנים על חולצות סוף...

Yoni 20

New member
מטכליסטית תיקון:

* מטכ"ל- "אל תשאלו, כי לעולם לא תדעו"/"פחות אבל עוד כואב"/"החיים זה לא פיקניק"/"דג לא יבין" *שלדג- "זר לא יבין"/*"משק כנפי הצוות"/"אין מקום רחוק מידי"/REMEMBER, THINGS WILL ALWAYS GET WORSE/"לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד"/AMERICA DON'T WORRY WE R BEHIND U/TOYS R US/"בסוף המדבר אין ים."/"גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אתה עימדי"/"התגייס לגדוד האוירי"/ NO, WE WERE'NT THERE (הבעיה שצריך לראות את הציורים עם הכיתובים, אחרת זה לא מצחיק ולא מובן) *שייטת 13- "כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים

linorly

New member
יש לי אחד../images/Emo108.gif

שאומנם חרוש אבל גם אנחנו עשינו אותו..ושתבינו, עשיתי טירונות של שבועיים ברוטו, 10 ימים נטו..והוצאנו חולצות... רשמנו "שבועיים דפקו אותנו ורק עכשיו גמרנו"

liransa

New member
סוף מכין אגוז נוב' 03

"ההקפצות דפקו לנו את הראש" (או במקור- "הקפצות דפקו לנו הראש")

Amorphous

New member
הנה כמה

סוף מסלול גולני: "לא השועל ולא הכנפיים יעצרו את גולני מרץ 02" סוף קק"צ: "כרתו לי ת'עצם, נתנו לי ארון, לעולם לא אהיה מחזור אחרון" קורס מ"כים: "008 - רשיון לפרוק", "לבי במזרח ואנוכי בביסלמ"ח" והחולצה הכי מפורסמת: "תדע כל אם ערבייה..."

itai 20

New member
צלפים "רחוק מהעין בכל זאת בלב"

מוד"ש "מו"ס זה לא שוקולד"...

3 טובים שאני מכיר...

גדוד 890 סוף טירונות אוג'3: "ותדע כל אם ערבייה כי גורל בנה בידינו!" חולצה שהוציא צוות של ש13 בסוף אימון מתקדם עם הנח"ל: שייטת 13 - מהנח"ל אל הים סלונג אפשרי לסוף קורס פראמדיקים: "קיבלתי כדור! צעק אז הפצוע.. זה לא בסמכותי! ענה לו החובש..

ק ד ו ש

New member
כלבים.

הראשונים שעשו תמשפט הזה היו שקד (או צבר) מרץ 03, והיה את זה בעיתון.

yardenj

New member
זה היה אמור להיות על החולצה...

אבל הקורס לא רצה...

Le Roi

New member
חולצה של סוף מסלול אגוז

"משרד הבריאות קובע כי המסלול מזיק לבריאות"

Roddick

New member
והנה מה שאצלנו

עשינו בחולצת גף: גף א' - טסים לאט, עפים מהר.

the matkalist

New member
חחחחחחחחחחחחח

חזק גם אהבתי את סוף טירונוטת יחידה "בחיים לא חשבתי שאצטער על זה שלמדתי ללכת" גם היה טוב עוד אחד של שלדג "זר לא יבין מקור ציפור מקור כנפי הצוות" סוף מסלול ש 13 הולכים אל הלא נודע

Misha345

New member
כמה

המעז מכסת"ח אם אני לא אוותר לעצמי, מי יוותר לי? הפתרון לכל הכאבים? סוף מסלול! צלפים, אל תרוץ כי אני עייף one bros, one kill one shot, one miss

Softass

New member
וואו! חזק!

המעז מכסת"ח!!! ממש אהבתי סוף טירונות יחידה, שלדג: "לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד" - "על גחונך תזחל ועפר תאכל כל ימי חייך"

למעלה