סלב-לסלב-סלב:

ילד רע 15

New member
סלב-לסלב-סלב:

מכירים את כללי המשחק? אני נותן זוג - ואתם צריכים לרשום כאן בתגובה את הקשר, סתם דוגמא - לירון וייסמן ואביב גפן(
)
אז: לירון וייסמן שיחקה במשחק החיים, יחד עם אפרת בוימולד ויעל שרוני - שמשחקת בש"ש יחד עם נינה, ונינה ואביב עובדים יחד על אלבום.
הזוג הבא: נינה וציפי שביט.

אתה!../images/Emo187.gif

התארח אצלו עם עוד שחקנים מהשיר שלנו. P: אבל נו, תנו קשרים יותר מסובכים. D: אגב, מה שאני חשבתי לגבי עפר שכטר ואחינועם ניני היה ככה: עפר שכטר... רגע, שיט, שכחתי. X_X אה טוב הנה...
עפר שכטר משחק עם לירז צ'רכי ב"האלופה", לירז צ'רכי היא האחיינית של ריטה, ריטה הופיעה במופע ישראכארט עם אחינועם ניני. :} המ, כן.
זוג... אליס קופר ואליסה מילאנו! הא, את זה אף אחד לא יצליח! ^_^ (ובלי לאמר "שניהם אמריקאים או משהו כזה
)

טוב נו... >.>../images/Emo187.gif

אז ככה: אליס קופר הוא (זה גבר! P:) המודל וההשראה של מרילין מנסון מרילין מנסון יצא פעם עם רוז מקגוואן (או איך שלא כותבים את שם המשפחה שלה), ששיחקה במכושפות עם אליסה מילאנו! ^___^ טוב, עכשיו שמישהו אחר יתן זוג. :|

הגזמת../images/Emo122.gif../images/Emo187.gif

לא דברים כ"כ קלים, שיהיה לפחות שני שלבים. P: נו תעשו את זה מעניין D: ~קרציה~

טוב, נו../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

אושרי כהן והדר לוי
אגב זוערית, ראיתי את המפגש בוידאו וראיתי אותך
(ואת גבי!)

daniel rubin

New member
עונה..../images/Emo218.gif

הם מופיעים ביחד באותו ערוץ.. היא מנחה בערוץ הילדים והוא משחק שם בראש גדול.. עברי לידר ושי גבסו..

סופי 777

New member
יש לי

אליענה השתתפה ב"רוקדים עם כוכבים" ומיכל הייתה השופטת.. עכשיו אני אתן זוג יעל בר זוהר ונינט טייב

למעלה