סלבו.

סלבו.

מתי אתה נמצא בדוגו של רוני... יש לי שם מבחן יום ראשון ורוני הזמין אותנו להצטרף לאימון... תיהיה?

יום ראשון הקרוב ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כן, בוודאי, יום ראשון הקרוב אני אהיה באימון (משעה 18:30 עד שעה 20:30, ואחרי זה אני נשאר עוזר מדריך). באיזו שעה הבחינה שלך? בטח ההסמכה של הקורס מדריכים, לא?

אכן

רוני אמר לי לבוא ב 4 - 4:30 כן ההסמכה סוףסוף עכשיו אני רוצה להודות במיוחד לך ולכל הפורום.... תודה על זה שהעשרתם את ידיעותי באומנויות לחימה תודה :):) אלירן מימיס | קשר |

נירש

New member
התחלתי, סוף סוף ../images/Emo13.gif

התחלתי להתאמן אצל בן טל-שחר (השיעור הראשון אומנם היה טאי צ´י צ´ואן, שהועבר ע"י מורה אחר, אבל בכל זאת...). היום השיעור השני ואני מחכה לו בקוצר רוח!

BAD KING

New member
נירש רציתי רק שתדע

אני מציע לך אם היה לך מאוד כיף בשיעור הראשון כדי לך להמשיך עד הסוף אני הייתי בתיקואנדו וראיתי שזה דורש ממני יותר מדי מאמץ והחלתתי שאני "לא יכול להמשיך" אז עזבתי אז אני רוצה שתדע שאם היה לך כיף בשיעור הראשון תמשיך אפילו אם במהלך השנה יהיה "משעמם" כי בסוף תבין שישתלם לך

אצל בן לא יכול להיות משעמם

יש לו מורה פיצוץ... תמיד יעשה את השיעור מעניין למשל באימון הפורום הוא ממש הסביר טוב וממש הבנתי את התרגיל אין תלמיד לא טוב אלא מורה לא טוב מורה כמו בן - ימשוך לעצמו הרבה תלמידים שישארו הרבה זמן

למעלה