סלבו תזהר יש לך

bizhar

New member
כן גם אני קיבלתי מתנה מסלבו היום...

נו סלבו, למה אתה לא מטפל בוירוס ? גם אלי הגיע הבוקר מכתב ממך....

תהרגו אותי, אם אני מבין

איך כולם מקבלים ממני אי מיילים. האאוטלוק אקספרס, זה אי מייל שמשמש אותי לרשימה מאוד מצומצמת של אנשים. למעט רוני (ELENDIL), ואם אינני טועה גם טל (WHITEBEAR), שמהם קיבלתי אי מיילים לתיבה הזו - אף אחד מחברי הפורום, לא קיבל ממני א מייל, ולא מופיע ברשימה של האאוטלוק. כה שאני עדיין לא מצליח להבין איך כולם מקבלים ממני אי מיילים, ואיך כל חברי הפורום יודעו (לפני) שקיבלתי וירוס ?!?! מה גם, שמאז שהתקנתי את ה נורטון UTILITIES, אנני מקבל הודעות מוזרות לאאוטלוק (לפני שהתקנתי לא היו שום בעיות). בכל מקרה, אני מקווה לקחת את המחשב למישהו ביום שבת, ולפתור את הבעיה. אם לא, יזהר - יתכן שאצטרך את עזרתך הטלפונית שבוע הבא. בכל מקרה, מצטער לכל מי שמוטרד ממני (בעקיפין). סלבו. (עוד קורבן של הטרור הוירטואלי).

חובבן

New member
הוירוס יכול לעבור (בקלות) על רשימת

המכתבים שהתקבלו ונשלחו, להוציא משם כתובות (כולל רשימות מכותבים שאתה חבר בהן) ולהפיץ את עצמו לכתובות אלו.

איך נולד וירוס...

מדבריך, אני יכול לשער, שהוירוס שיכפל את עצמו לרשימת מכותבים שמופיעים בחשבון שלי בהוטמייל (שם יש את חברי האימון פורום האחרון) - ולעיתים אני שולח דברים מהאאוטלוק להוטמייל... ובמקביל, הוא שיכפל את עצמו דרך הרשימת מכותבים של רוני -ELENDIL (שהתכתבתי איתו לאחרונה). עכישו אני מבין, מדוע כולם קיבלו ממני אי מיילים, וכיצד אני קיבלתי "תשובות" מכולם... בקיצור, אין לזה וף, וחייים לעצור את האנטרקס...
את הוירוס

aiki-freak

New member
פגם אחד בתיאוריה שלך...

גם אני קיבלתי ממך מייל עם וירוס אבל לא הייתי ברשימת אימון הפורום.

../images/Emo4.gif

ייתכן שאתם מופיעים ברשימת מכותבים ("ספר כתובות" של רוני או דוד (בלי קשר לאימון פורום), ואיכשהו זה הגיע אליהם, ושיכפל עצמו גם אליכם... (אני מרגיש כמו בסרט התפרצות
בקטע שהם מנסים לשחזר את התפתחות המחלה...). או ש... הכל קונספרציה של וואלה שנועדה להככחיד את הקהילה המטופחת שלנו

קוזושי

New member
הרגע גם אני קיבלתי

את אותו המכתב ממך פעם אחת ומאיזה יוסי עוד חמש פעמים !!! באחת מהפעמים הכותרת היתה משהו על מנזר יוני אני לא זוכר במדויק. והמוזר ביותר הוא שקיבלתי את זה לכתובת שלא מופיעה כאן בשום מקום בפורום ולא אצל אף אחד מחברי הפורום. !!! מוזר ביותר. ותודה לדוד שהזהיר מראש לא לפתוח מכתב זה, שבטוח הייתי פותח אם הייתי רואה שסלבו שולח לי מכתב.

Marron___

New member
נראה לי שגם אני קיבלתי את זה

זה היה וירוס סירקאם: hi how are you? i send you this in order to get your opinion see you later, thanks! הכותרת הייתה התאטרון ביוון העתיקה. אבל המייל לא היה מהכתובת שכתובה כאן בפורום אלא, אה.. כרגע בדקתי איזה כתובת וראיתי שלא הייתה כתובה כתובת אלא רק salvo levi. אני לא יודע אם זה אתה אבל זה ווירוס. הווירוס ממש מתוחכם, איך הוא ידע שכתבתי איזה שתי הודעות בפורום שגם אתה כותב בו? וזאת הפעם הראשונה שיש קשר בין המיילים של שניינו, לא ברשימה של אימון פורום ולא בשום מקום אחר. בהתחלה חשבתי שזה סתם מישהו שלח לי ווירוס, ולא אמר לי כלום השם סלבו לוי, אבל עכשיו שהזכרתם את זה אני חושב שזה אתה

אופסי !...

תשמע, גם אני קיבלתי ממך את הדבר המצחיק הזה (כבר התרגלתי לכך; אני מקבל אחד כזה פעם בשבועיים לפחות). בכל מקרה, עיון מהיר בדואר הנכנס שלי העלה שיש הודעה ישנה שלך שממתינה לתשובה ! (זו בקשר לטנטרה). אני ממש מתנצל, איכשהו הדבר פרח מזכרוני. התשובה ממש בקרוב !

לפחות יש משהו חיוב בכל הבאלגן הזה ../images/Emo8.gif

עד עכשיו, הייתי בטוח שלא נוח לך לענות על האי מייל ששלחתי לך, או שפשוט אין לך זמן... אבל אם ראית את האי מייל שלי (ואתה גם מתכוון לענות עליו), אז צמח משהו נורמלי בכל הטרור הוירטואלי הזה. אגב, אתה כל פעם מקבל את הוירוס הזה מאותה כתובת?

טוב, אז ככה (בטון דיבור צבאי-מתנצל)

עכשיו אני אחרי פירמוט המחשב, הייתי אצל חבר שניסה לטפל בבעיה, אבל חוץ מוירוס "תולעת", מסתבר שיש גם את "צ´רנוביל"
אז ברגעים אלה ממש, אני מעדכן את הנורטון, ומקווה לטוב. אחרת, אצטרך לנקוט בצעדים קיצוניים (לשלוף את הארד-דיסק, ולת לו אוי-צוקי, עם כל המיקוד, המותן והצ´י
). סליחה ומחילה ממי שנפגע ממני (וגם ממי שיפגע...). סלבו.

למעלה