סלבו לוי היקר! מה שלומך? אני מכיר רק סלבו לוי אחד וחשבתי שאולי זה אתה... אתה מראשון...?
ק קולחיצין 1979 New member 11/8/01 #1 סלבו לוי היקר! ../images/Emo6.gif מה שלומך? אני מכיר רק סלבו לוי אחד וחשבתי שאולי זה אתה... אתה מראשון...?
סלבו לוי היקר! ../images/Emo6.gif מה שלומך? אני מכיר רק סלבו לוי אחד וחשבתי שאולי זה אתה... אתה מראשון...?
ס סלבו לוי New member 11/8/01 #2 קולחיצין לא, אני לא מראשון אבל מהאזור. יש לי תחושה שאנו מכירים, מי כבודו?
ק קולחיצין 1979 New member 11/8/01 #3 אם אתה לא מראשון אז... ../images/Emo10.gif כנראה שאתה לא מי שאני חושב שאתה... חבל... הסלבו לוי שאני מכיר הוא טיפוס חביב, מצחיק (משרת בגדוד שריון...) ולי הוא סיפר שהוא גר בראשל"צ... כנראה שזה לא אתה... אולי בכל זאת...???
אם אתה לא מראשון אז... ../images/Emo10.gif כנראה שאתה לא מי שאני חושב שאתה... חבל... הסלבו לוי שאני מכיר הוא טיפוס חביב, מצחיק (משרת בגדוד שריון...) ולי הוא סיפר שהוא גר בראשל"צ... כנראה שזה לא אתה... אולי בכל זאת...???
ס סלבו לוי New member 11/8/01 #4 לא, אני גר ברמלה, ולא שירתתי בגדוד שריון, הייתי בצנחנים (למרות שבלבנון הייתי 4 חודשים צמוד לשריונרים). מרץ 7´.
לא, אני גר ברמלה, ולא שירתתי בגדוד שריון, הייתי בצנחנים (למרות שבלבנון הייתי 4 חודשים צמוד לשריונרים). מרץ 7´.
ק קולחיצין 1979 New member 11/8/01 #5 אבא´לה.... ../images/Emo6.gif טוב הבנתי שאתה לא מי שאני מכיר. יש בינינו בכל זאת קשר: אני מרץ 8, ואני עדיין בצבא (אני בקבע) וזה הכל. זה הופך אותי ל"בן" שלך... שיהיה לך המון המון בהצלחה בחיים. כל טוב.
אבא´לה.... ../images/Emo6.gif טוב הבנתי שאתה לא מי שאני מכיר. יש בינינו בכל זאת קשר: אני מרץ 8, ואני עדיין בצבא (אני בקבע) וזה הכל. זה הופך אותי ל"בן" שלך... שיהיה לך המון המון בהצלחה בחיים. כל טוב.