סלאש באנגלית - \ או / ? איך צריך לכתוב משפט באנגלית, לאן צריך לפנות הסלאש? למשל - and\or או and/or ?
T tamarhp New member 16/5/12 #1 סלאש באנגלית - \ או / ? איך צריך לכתוב משפט באנגלית, לאן צריך לפנות הסלאש? למשל - and\or או and/or ?
A adar5772 New member 16/5/12 #2 ע"פ ויקיפדיה, / , זה שלימין, השני זה backslas http://en.wikipedia.org/wiki/Slash_(punctuation)
ק קישקשתא New member 17/5/12 #3 ואם לא זוכרים אפשר להבין ולהזכר לפי המקלדת. לסלאש רגיל יש שניים-שלושה מקשים ולהפוך רק אחד.
H herouth New member 19/5/12 #7 מעניין, במקלדת שלי יש שני הפוכים ואחד ישר. אלא אם מחשיבים את מה שמופיע על המקלדת הנומרית, ואז זה 2:2.
מעניין, במקלדת שלי יש שני הפוכים ואחד ישר. אלא אם מחשיבים את מה שמופיע על המקלדת הנומרית, ואז זה 2:2.
ק קישקשתא New member 19/5/12 #8 אני מחשיבה, לכן אמרתי שניים או שלושה כי בניידים אין אותו. בנוסף יש אצלי ימין למטה עם סימן השאלה ומשמאל למעלה עם ה-Q. אין לך את כולם? מה יש לך עם סימן השאלה או עם הקיו במקום הלוכסן?
אני מחשיבה, לכן אמרתי שניים או שלושה כי בניידים אין אותו. בנוסף יש אצלי ימין למטה עם סימן השאלה ומשמאל למעלה עם ה-Q. אין לך את כולם? מה יש לך עם סימן השאלה או עם הקיו במקום הלוכסן?