סכ"מש

YARDEN268

New member
סכ"מש ../images/Emo265.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

2MayaN2

New member
Hello../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:CrushCrushCrush שיר השבוע לא של הלהקה:הרבה לינקין פארק
עדיין הדיסק החדש של מקפליי
All time low-Lullabies you me at six and hayley williams-Stay with me (אתם חייבים לשמוע זה פשוט כ"כ טוב
http://www.youtube.com/watch?v=I9Oc-KV673s) Linkin Park & Paramore - Crush Crush Faint השבוע היה כיף כי:קניתי דברים שרציתי,הלהקות שרציתי זכו בEMA
ואממ לא יודעת
(הזיכרון שלי פשוט גרוע כשזה נודע לדברים האלה) השבוע היה באסה כי:לימודים וכאלה תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
מלחמת הכלות
שנות ה-70,פרייז'ר,גריק. תמונת השבוע:30STM
ציפיות לשבוע הבא:לינקין
#$%^ והארי פוטר 7
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): Harry Judd: "Hello Israel"
שבוע טוב

PureSHIT

New member
My turn

שיר השבוע של פארמור: אני מניח שזה כבר שיר החודש שלי, ולא רק השבוע.. Let The Flames Begin של The Final Riot!. שיר השבוע לא של הלהקה: Simple Plan - Take My Hand השבוע היה כיף כי: רבתי הרבה עם המפקד שלי... זה יצר דרמה D: השבוע היה באסה כי: בגלל הריב הזה פיספסתי מפגש שרציתי להגיע אליו.. XD תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: לא יודע אם זה מותר - אבל הניצחון של מכבי ת"א בכדורסל ביורוליג. תמונת השבוע: סורי, אין :) ציפיות לשבוע הבא: הופעה של לינקין פארק, יום חופש מהצבא סתם כי באלי, לריב עם המפקד, ולעשות עוד משהו מעניין. לא יודע עדיין מה. משהו שאתם לא מצפים לו: אממ.. הא?XD משהו שבא לכם להוסיף: פרוזק זה טוב. - ואני מדבר על שלישיית פרוזק.

2MayaN2

New member
לריב עם המפקד זה טוב?XD ../images/Emo221.gif

שלא ידפוק אותך אח"כ:0

PureSHIT

New member
חחחחחחח ../images/Emo221.gif

למרות שבד"כ נדפקים אחר כך, זה ממש כיף חחחחחחחחח תראי, עשיתי בועית כמו שאת תמיד עושה ^

2MayaN2

New member
חחחח זה תמיד מבלבל אותי כשעושים ../images/Emo221.gif

בועיות
ואני הייתי מחכה עד אחרי ההופעה של לינקין כדי לעצבן את המפקד

PureSHIT

New member
נו ברור ../images/Emo221.gif

מחר אני אהיה ילד טוב ירושלים, מה נראה לך? שאני אקח סיכון?! ונראה לי שאני אאמץ את זה גם חח

2MayaN2

New member
חחח לא זה יבלבל אותי!XD ../images/Emo221.gif

גם ככה יש לי יותר מידי כחול בעיניים

2MayaN2

New member
לאאא תפסיק../images/Emo70.gif ../images/Emo221.gif

יש מלא סמיילים אחרים אני מציעה לך את כולם

JustMeAndMyself

New member
שבוע מעייף..

שיר השבוע של פארמור: Misguided Ghosts שיר השבוע לא של הלהקה: Cousins השבוע היה כיף כי: כל השכבה הייתה בטיול שנתי ולי היה שבוע חופש, מה שהיה אחלה הזדמנות לפגוש חברים שלא פגשתי הרבה זמן ולנוח, עברתי שלב נוסף במיונים לש"ש, קיבלתי זימון לתלפיות ויש לי יום הולדת היום :) השבוע היה באסה כי: הוא נגמר? תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: "הרשת החברתית" - מומלץ! תמונת השבוע: המ? ציפיות לשבוע הבא: אני פוגשת חבר שלא פגשתי מכיתה ט ביום שלישי! ואמן טסט פנימי.. משהו שאתם לא מצפים לו: דו"ח מעבדה בפיזיקה להגיש משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): Do what you want and say what you think, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind!

2MayaN2

New member
כל הכבוד על הכל../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

בהצלחה בטסט אם את עושה
הציטוט

yael1998

New member
בחיים לא היה לי שבוע ככ שקט XD ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: decode שיר השבוע לא של הלהקה: mcfly- the heart never lies mcfly- POV selena gomez & the scene -a year without rain השבוע היה כיף כי: כלום לא היה O: לא מבחנים, לא שיעורים, טוב הגזמתי היו שיעורים אבל לא ככ טרחתי לעשות אותם .. ^^" השבוע היה באסה כי: המחנכת שלי ילדה
כאילו שיהיה לה בכיף , ובא אלינו דווקא מחליף נחמד וזה אבל אנחנו ממש מתגעגעים אליה XD תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: סרט- twilight (כןכן באנגלית *גאה*) סדרה- 90210, אחת שיודעת, יומני הערפד
סרט- אני והמזל שלי
תמונת השבוע: אינלי ^^ ציפיות לשבוע הבא: האלבום של מקפליייייייייי
אומייגאד
ואם זה לא יגיע לישראל אני יבקש מאחותי לקנות לי, זה אמור להגיע גם לארה"ב נכון? משהו שאתם לא מצפים לו: שאני ייכשל שוב במתמטיקה. דגש על שוב. -.-" משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): כמו תמיד- מתמטיקה זה חרא מקצוע
אה ואני מבטיחה לא לנטוש שוב XD

2MayaN2

New member
השירים האלה של מקפליי../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

מזל טוב למחכנת שלך:)
סדרות וסרטים (אני מנחשת למה ראית אני והמזל שליXD) כן מחר יוצא האלבום
לקח לי זמן להתרגל לו אבל מאז שהורדתי אותו (חוקי,נא להירגע) אני חורשת עליו
ואין לי מושג אם הוא מגיע לארה"ב..אני מניחה שכן
תפסתי אותך במילה על הנטישה

2MayaN2

New member
חחח לא, אני רשומה לאתר הרישמי ../images/Emo221.gif

והם נתנו למיש שרשום להוריד אותו משם:)

yael1998

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo47.gif

חחחחחחח באמת מעניין למה ראיתי את זה... XD אני ידבר עם אחותי , אולי יהיה לי מתנת חנוכה מוקדמת
שמעתי חלק מהאלבום ביוטיוב, אני חורשת על השירים
חחחחחחחח אני באמת ישתדל לא לנטוש, ממש עמוס לי O:

2MayaN2

New member
אחרי שתמשעי את הכל תגידילי מה האהוב ../images/Emo221.gif

עליךD:

למעלה