סכרת רבותי סכרת!!

סכרת רבותי סכרת!!

(וגם קצת לחץ דם גבוה). אני עוד לא בת 30 עם מטבוליזם של בת 70, עם לחץ דם גבוה כרוני ועכשיו גם סכרת הריון. וגם טריגליצרידים. וכולסטרול. וכל זה מאז שהייתי בת 20 וקצת. ולא, אני לא שוקלת 200 קילו... מה אני יכולה לעשות כדי להגיע לשבוע 40 בשלום? אני לא שותה אלכוהול, בטח לא בהריון. לא סיגריות, לא סמים קלים או אחרים. לא מתחזרת על ממתקים ולא שותה קולה או קפה פרט לכוס אחת של נס קפה ביום וכוס דיאט אחת בשבוע. משתדלת לאכול סלט כל יום, לא חיה על שניצל עם צ´יפס וקטשופ, לא אוכלת כמעט בשר פרט לחזה עוף מדי פעם. קצת שמנמנה אבל רחוקה מלהיות הר אדם. לא עושה התעמלות כרגע כי זה הריון בסיכון גבוה. עצות, עידוד, תמיכה...? כנראה שאני בעיקר רוצה לשמוע למה הנפש כל כך רוצה את הילד הזה והגוף רק מאותת לי שהריון זה לא בשבילי.

לא ברור לי אם את בהריון או לא? בכל

אופן, תעשי בדיקה של סוכר, כולסטרול איזה מהם גבוה הטוב או הרע וכמה הוא גבוה, תעשי בדיקה של בלוטת התריס. לפי הרפואה הסינית יש לך חולשה של הטחול (הוא אחראי על המטבוליזים בגוף), אחראי על הסוכר וכו´. בנתיים עד אשר תלכי למטפל את יכולה לשנות קצת את התזונה לתזונה יותר חמה (סלט זה טוב וטעים אבל קר ומחליש את הטחול), החורף מתקרב ואת יכולה לאכול יותר מרקים, ירקות מבושלים, כתומים (אבל לא גזר - הוא מתוק). ודבר נוסף הגוף זה הכלי הנפש שכל כך רוצה את הילד אולי לא רוצה אותו בכל מאת האחוזים? בכל אופן, רפואה שלמה

אכן כן

אני בהריון. בדיקות עשיתי עד שגמרתי לקופ"ח את המבחנות. כולסטרול טוב ככל הנראה יש לי מספיק הבעיה היא עודף כולסטרול רע. יותר מרקים וירקות מבושלים - נרשם. ובעניין הרצון לילד - המצב הזה היה הרבה הרבה לפני שבכלל תכננתי ילדים ולא צץ לו פתאום. לא ניכנס לכל ההיסטוריה עכשיו אבל הילד הזה היה רצוי ואהוב עוד הרבה לפני שנוצר.

ניצן 2

New member
נוסעת.....אז קודם כל המון מזל טוב.

והמון אור ואהבה, את והתינוק החדש שנוצר,צריכים להרגיש יחד המון אהבה מסביב. עוד לפני המרקים והירקות. אז שיהיה לך המון המון מזל, ולשניכם תמיד רק טוב. ושלא תביני לא נכון, כל העצות שיגיעו עכשיו, כולן כולן חשובות ובמקום. פשוט, לאור מה שכתבת, הרגשתי רצון לשלוח לך אור. ניצן.

היי נוסעת.

למה הכוונה בשם? למה את לא מתמידה? גם אני מצטרפת לניצן ושולחת לך:
. בנוסף אני יכולה להציע לך לפנות למטפל שיאצו מוסמך בליווי הריון שיוכל לעזור לך ולעובר לעבור את התקופה הזאת ואת ההריון בכלל. שבוע מצוין!

תודה קרן אור ../images/Emo141.gif

ההסבר לשם: נוסעת - כי אישי ואני מתכננים כעת את טיול חיינו... אחרי הלידה כמובן. ולא מתמידה - כי אני בכל זאת אוהבת להיות בבית
אז קצת מההרפתקה והנסיעות, והעיקר שיהיה תמיד לאן לחזור

נוסעת יקרה..

נראה לי שיש הרבה מתחת לפני השטח ובטח הרבה יותר ממה שהעלת בכתב, אני ממליצה לך בחום לגשת למטפל משלים רב תחומי ככל האפשר , כי הטיפול צריך גם להכיל מגע , גם איזון פיזי של הסכרת תוך כדי מתן תזונה ותוספי מזון כמו כרום פיקולינט וגם עבודה על הנפש ועל תחושתך שההריון אינו רצוי מבחינת הגוף. תראי , סכרת הריונית היא תופעה נפוצה , ואם זו הסיבה היחידה לתחושתך שהגוף אינו רוצה את ההריון - שני את הגישה . הסכרת בראיה הסינית מקושרת בין השאר לכליות לתמצית החיים וזו נחלשת מאוד מיד עם כניסתך להריון כיוון שהכליות צריכות ( כמו כל הגוף) לספק חיים לשניים.. אומנם את לא עושה התעמלות אבל חשוב מאוד לטפל ולהמריץ את הדם הן ע"י טיפולי רפלקסולוגיה ו או עיסויים . והכי חשוב , התחילי לחשוב מחשבות חיוביות , אהבי את גופך - גם במצב זה שכ"כ קשה לו והוא כביכול " בוגד" בך . נצלי את זמן השמירה לעשית דברים מהנים - קריאה לימידה והרבה צחוק.. ככה חעבור הזמן במהרה , ואוטוטו שבוע 40.. בהצלחה, יעל

תודה יעל

את צודקת, יש כאן הרבה יותר ממה שכתבתי. וכן, אני אכן עייפה רוב הזמן. לחץ הדם הגבוה גרם להריון הקודם שלי להסתבך מאוד ולהסתיים בניתוח חירום הרבה לפני הזמן. יש כאן הרבה משקעים מן העבר וברור לי שכל מה שקורה אני לוקחת לא רק כפשוטו אלא גם כפלשבק להריון הקודם. (למרות שאין מה להשוות בין שני ההריונות. הנוכחי מצא אותי במצב גופני ונפשי הרבה הרבה יותר טוב מהקודם, ואני מרגישה את ההבדל הזה כל דקה). אגב - למרות ההתחלה המקרטעת, בתי הבכורה היא ילדה מדהימה, אוהבת, פיקחית והעיקר - מאושרת ובעלת שלווה פנימית. תודה על ההמלצות. מהו מטפל רב-תחומי? ההתמצאות שלי ברפואה משלימה שטחית מאוד. תוסף כרומיום פיקולינט - האם אני יכולה לקחת באופן עצמאי? לגבי המחשבות החיוביות - הפתעתי את עצמי ברמת הרוגע והאופטימיות הפעם הזו

אינה יקרה..

אתחיל בתשובה חד משמעית אסור לקחת שום תוסף מזון ללא אישור מטפל מוסמך. מטפל רב תחומי הינו מטפל שמטפל במגוון רחב של שיטות ,לדג. דיקור , רפלקסולוגיה , הומאופתיה ושיאצו , או כל שילוב אחר , המגוון הרחב בטיפולים מאפשרים לטפל בגוף המספר רבדים ודרכים. אם תצייני אזור מגורים , אולי אוכל להמליץ לך על מטפל שכזה. רוגע ואופטימיות זה מצע מצויין למחשבות חיוביות .. בהצלחה, יעל

למעלה