סכרת נעורים

tot27

New member
סכרת נעורים

היי לכולם
קצת רקע... אני עם סכרת נעורים מעל ל-20 שנה מטופלת בזריקות אינסולין. לאחרונה התחברתי למשאבת אינסולין על מנת להתאזן טוב יותר לפני היריון.
מהרגע ששמו עליי את המשאבה אני בפניאקה :( מההתנהלות איתה איפה שמים אותה (עוד לא מסוגלת לשים באופן גלוי למרות שלא מסתירה את המחלה) ומרגישים בנוח ללא חששות... אשמח לטיפים וקצת עידודים :) :)

תומרונתם

New member
מנהל
ברוכה הבאה לעולם המשאבות...

אני חייבת להגיד שכשהתחברתי הרגשתי שאני תורמת את גופי למדע. כל החוטים, וההתעסקות עם מזרקים (לחיבור) ופרפריות ובכלל הסנסור וכל זה גרמו לי להרגיש שאני בתוך ניסוי בבני אדם.
אבל עם הזמן זה חלף... והפך להיות חלק בלתי נפרד ממני. מתרגלים!
לגבי אנשים סביבי - הופתעתי מאוד לדעת שמי שלא יודע, פשוט לא יודע.. אנשים לא שמים לב למשאבה על חגורת המכנסיים, ואם כן, זה משהו כל כך לא מטריד שפשוט מעבירים הלאה. פעם מישהו שאל אותי מה זה, אמרתי שאני משדרת לחללית-האם

mrkorr

New member
משאבה

אני יכול להזדהות לגבי התחושות של הבלבול: איפה שמים? מה עושים עם החוט? מה עושים עם הציפצופים?
אני יכול לנסות להרגיע שהכל משתפר עם הזמן.
לאט לאט מתרגלים לתוספת. היתרון שהמשאבה מספקת, בשבילי, גדול מכל אי נוחות.
התרגלתי למכשיר הקטן בחגורה של המכנס. התרגלתי לשאלות מידי פעם.
לומדים איך לשלוט בצפצופים ומתי הם מגיעים וגם אפשר להחליש או להעביר לרטט - דברי עם הנציג/ה של המשאבה. הם עוזרים מאד מאד!
ההחלפה של הסט נעשית חלקה ומהירה יותר מפעם לפעם.
עדיין לפעמים יש מקרים של התקלפות בלתי נשלטת של המדבקה, אם בגלל מים והשתוללות בבריכה או בגלל משיכה חזקה בדיוק בכיוון הלא נכון...
זה קורה, לא צריך להיבהל, רק להיות מוכנים עם סט להחלפה וצ'יק צ'ק עוברים גם את זה.
אני לא יכול לסייע בקשר למקומות מסתור מתחת לבגדים, כי אצלי זה פשוט בחגורה של המכנסיים. יש טיפים לנשים בהקשר הזה בגוגל וביוטיוב.
בהצלחה!

imanub

New member
טיפים משאבה

טיפ שסייע לי הוא לשים את קליפס הפלסטיק הקטן ולחבר לתחתונים בזמן השינה.
אצלי החיישן מחובר בעכוז העליון והמשאבה מחוברת בצידי הגב התחתון - כשאני מחליף כל פעם צד ומיקום.
חשוב לא למשוך את החיבור יותר משלושה ימים כי בסוף זה מתחיל לזייף.
להסתובב עם מחסנית מלאה, קפיץ, בטריה וסט בתיק.

למעלה