סכרת ודרום אמריקה

TheYoYoMaN

New member
סכרת ודרום אמריקה

שלום לכולם ! אני מתכוון לנסוע לדרום אמריקה בעוד כחודשיים ויש לי 2 שאלות. 1. למי שהיה בדרום אמריקה או שמע, האם ישנם מקומות עם מתקנים רפואיים ברמה גבוהה שבהם ניתן להשיג אינסולין (אני משתמש בהומולוג מיקס) ? אני מתכוון לקחת איתי אספקה אבל אני רוצה לדעת ליתר ביטחון ואולי זה יאפשר לי לקחת פחות "צידה" לדרך :). 2. ביטוח רפואי , כל החברות שפניתי אליהן עד כה מציעות ביטוח לחולי סכרת לתקופה של עד 3 חודשים. אני מתכוון להיות שם 4 חודשים. מישהו מכיר חברה שמבטחת יותר מ 3 חודשים ? תודה ! עידו.

be free

New member
יש ביטוח מיוחד!!!../images/Emo45.gif

הי... יש סוכן בשם אלי ארליך שלאור בקשות חוזרות ונשנות של חולי סוכרת והאגודה לסוכרת נעורים בגלל הבעיה הזו של הביטוח לחו"ל, הוציא פוליסה מורחבת מיוחדת לסוכרתיים שכוללת כמובן את כל מה שיש בביטוח רגיל ומה שמיוחד זה שיש סעיף של החמרה של מחלה קיימת. הוא עובד בשיתוף עם חברת ביטוח "הראל" שידועה בפוליסות הטובות שלה למטיילים (מה שנקרא "דרכון צעיר") אפשר לעשות ביטוח לנסיעה שגרתית תמורת 2.80$ ליום או את הפוליסה המורחבת שכוללת איתור וחילוץ, ספורט אתגרי וכו,שמתאים לטיולי "תיק על הגב". זה אמנם יקר, יוצא בערך 4.50$ ליום, אבל מברורים שעשיתי בנושא אצל סוכנים אחרים, הרוב לא מוכן בכלל לבטח סוכרתיים, ואם כן זה באמת למקסימום 3 חודשים תמורת מחירים מופקעים והגבלות ותנאים. אני הרגשתי שממש נכנסים לי לחיים עם כל החקירות והשאלות על בריאותי. אצל אלי ארליך אפשר לעשות ביטוח גם לחצי שנה מראש,ואז הם מחוייבים כלפיך גם אם חס וחלילה קורה משהו.ובמידה והכל בסדר או לפי ראות עיניך ועיניהם בעיקר,אפשר להאריך גם עד 9 חודשים. (בדר"כ יהיו בעיות להאריך את הביטוח אם בתקופת הביטוח הראשונה קרה משהו).חוץ מזה אין שם תנאים שימנעו ממך לעשות ביטוח אצלם שקשורים למצבך, מעבר לדברים אלמנטריים. אני אישית מצאתי שזה הכי מקיף ומשתלם ולדעתי אסור להתפשר בנושא הזה, חייבים לקחת את הטוב ביותר. מציעה לך להתקשר אליהם ולבקש את כל הפרטים, תבקש שישלחו לך את חוברת הפוליסה וכך תוכל להשוות עם מקומות אחרים.03-6090880. אני חיפשתי בעצמי וממש התייאשתי אז התקשרתי לאי"ל לראות אם יש להם רעיונות יצירתיים והעובדת הסוציאלית שם מיד הפנתה אותי אליו. אני נוסעת עוד שבועיים למזרח ומתכוונת לבטח את עצמי אצלו. אגב, איך אתה מתכוון להתמודד עם שמירת האינסולין בקירור כל הזמן? אני אשמח לשמוע רעיונות... בכל אופן טיול מוצלח ותעשה חיים...

למעלה