סכרון MAIL

erez2233

New member
סכרון MAIL

אני עובד עם Hotmail בOutlook שלי, כאשר אני מסכרן הדואר הנכנס שלי לא עובר ל IPAQ HELP!!!

raananta

New member
אני יוצא מנקודת הנחה שהמיילים

אכן מסתנכרנים ל-outlook, אך משם לא עוברים ל-PDA. וודא שהאופציה לסנכרון מייל מסומנת בתוכנת ה-Active Sync (להלן AS). הפעל (לפני סנכרון) את ה-AS לחץ על כפתור ה-options תחת ה"טאב" של Sync Options יש לסמן ב-V את המשבצת הצמודה ל-INBOX. יש לך אפשרות להגדיר בדיוק מה וכמה לסנכרן: לחץ על כפתור ה-settings כאשר ה-inbox מסומן בכחול. לחץ אשר במקומות הדרושים וסנכרן.

mikeoreli

New member
ואם לא זה...

תריץ חיפוש ב Pokcet Gear לגבי hotmail. יצוצו לך גם תוכנות שבודקות דוא"ל בhotmail, תוריד וזהו.

erez2233

New member
ה HOTMAIL

לא מוגדר ב OutLook כ INBOX ולכן הוא מתעלם למרות שכל השאר מסומן אצלי לפי ההסבר שלך תודה, על העזרה אם יהיה לך רעיון נוסף אשח לנסות ארז

mikeoreli

New member
הסיבה היא למעשה...

כי באקטיב סינק מוגדר שאפשר רק לסנכרן את הPersonal Folder. יש לך שלוש אפשרויות : 1. להוריד תוכנת לקוח לHotmail עבור הפוקט פיסי 2. בהנחה שאתה מסנכרן את הדוא"ל POP3 שלך דרך האקטיב סינק, תוכל לעשות כלל דרך מנהל הכללים שאת כל מה שאתה מקבל בספרייה של Hotmail לשלוח לדוא"ל POP3 שלך (אני לא בטוח, אבל אולי יש גם אפשרות להעביר ספרייה). 3. יש תוכנות סינכרון נוספות (שעולות כסף) ומסוגלות לדעתי לסנכרן ספריות נוספות.

raananta

New member
mike תוכל להרחיב לגבי אפשרות זו

ציטוט: "....2. בהנחה שאתה מסנכרן את הדוא"ל POP3 שלך דרך האקטיב סינק, תוכל לעשות כלל דרך מנהל הכללים שאת כל מה שאתה מקבל בספרייה של Hotmail לשלוח לדוא"ל POP3 שלך................" איך זה נעשה? תול לתת הסבר מפורט יותר. (לא יותר מדי) תודה רבה

raananta

New member
רגע רגע!

אם זה לא מסתנכרן ל-outlook אין מצב שזה יעבור ל-PDA! hotmail אינו תומך בפרוטוקול pop3 מה שאומר שהוא לא יכול להסתנכרן מול outloook, אלא (ופה אני לא בטוח) אם משתמשים בתוכנה נוספת שיודעת לעשות את המעבר בית הhotmail שמבוסס HTML לבין ה-outlook. אם אתה לא מצליח לסנכרן מיילים ל-outlook אז כנראה בכך נעוצה הבעיה. המלצה שלי, פתח חשבון דואר נוסף חינמי כמובן שתומך pop3. יש את www.gawab.com ויש עוד כמה. ואז תגדיר את החשבון ב-outlook ולא תהיה לך בעיה.

erez2233

New member
למה לא?

ה HOTMAIL הינו ממשפחת "גיטס" וכך גם OUTLOOK הם מדברים אחד עם השני מצויין! הבעיה שלי היא: לסכרן עם IPAQ ו HOTMAIL לגבי הדואר נכנס. דואר יוצא עובד מצויין אני יבדוק גם בפורום אופיס בכל מקרה תודה על הנסיון ארז

raananta

New member
אם שניהם ממשפחת גייטס

אז זו כבר סיבה מספיק טובה שהם לא יתקשרו
לא ידעתי שאפשר לסנכרן מיילים מהוטמייל לאאוטלוק
עכשיו כשאני בודק את אפשרות הגדרת החשבון אז אני רואה אופציה כזו. טוב לדעת!

mikeoreli

New member
תנסה...

אבל לדעתי חבל לך על הזמן. אין פורום בארץ ולדעתי בעולם שלא דנו באפשרות של סינכרון HotMail לפוקט פיסי. בגלל שיש לזה ביקוש, אז יש גם היצע. תקיש ב PocketGear את המילה HotMail ויופיעו לך כמה פתרונות. לגבי הסיבה עצמה, למה זה לא מסתנכרן, כבר הסברתי, אם לא הבנת, תסביר מה לא הבנת ואנסה להסביר לך בצורה אחרת.

למעלה