סכסוך אחים בשל ירושה

מצב
הנושא נעול.
סכסוך אחים בשל ירושה

סכסוך אחים בשל ירושה
שלום רב,
יש לי שלושה אחים ואנחנו לא בקשר מזה 4 חודשים בשל סיכסוך שנוצר בגלל ירושה. אחי היה מורשה חתימה בחשבון הבנק של אימי ז"ל ולדעתי זה המקור לסכסוך. ברצוני להדגיש אני לא מדברת עם שלושת אחרי אבל הם כן מדברים בינהם ורוצים לחגוג על חשבוני.
לפני שאני פונה לעורך דין שיעשה סדר בירושה, אך יכתים את הקשר המשפחתי, רציתי לשאול האם לדעתך יש במקרה זה מקום לנסות גישור.
אני יודעת שאם אני אפנה אליהם ואציע, הם לא יסכימו.... האם המגשר פונה בעצמו ומציע להשתתף? איך זה בדיוק עובד.

סכסוכים במשפחה

סכסוך אחים בשל ירושה
שלום רב,
יש לי שלושה אחים ואנחנו לא בקשר מזה 4 חודשים בשל סיכסוך שנוצר בגלל ירושה. אחי היה מורשה חתימה בחשבון הבנק של אימי ז"ל ולדעתי זה המקור לסכסוך. ברצוני להדגיש אני לא מדברת עם שלושת אחרי אבל הם כן מדברים בינהם ורוצים לחגוג על חשבוני.
לפני שאני פונה לעורך דין שיעשה סדר בירושה, אך יכתים את הקשר המשפחתי, רציתי לשאול האם לדעתך יש במקרה זה מקום לנסות גישור.
אני יודעת שאם אני אפנה אליהם ואציע, הם לא יסכימו.... האם המגשר פונה בעצמו ומציע להשתתף? איך זה בדיוק עובד.
סכסוכים במשפחה
סכסוך בתוך המשפחה הוא מקרה קלאסי המתבקש לנסות ולמצוא לו פתרונות בדרך של גישור.
הגישור מתאים, בין היתר, היכן שיש יחסים מתמשכים בין הצדדים ובדרך כלל בגישור מדובר ברמת אמוציות גבוהה.
במידה וישנו רצון או אפילו נכונות של האחים ושלך למצוא פתרון מוסכם שכולם יוכלו לחיות עימו בשלום ובמידה וברצונכם לנסות ולתת צ'אנס למערכת היחסים ביניכם, כדאי מאד לנסות וליישב את המחלוקת בדרך של גישור.
איני יודעת מהי הסיבה שאת בטוחה שהם יסרבו לגישור, אך בכל מקרה ניתן לפנות אליהם על ידי צד שלישי ובוודאי כדאי לנסות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה