סכנת מוות בכניסה לצורן - ראו הוזהרתם

liorbn

New member
סכנת מוות בכניסה לצורן - ראו הוזהרתם

בשעה טובה ולאחר די הרבה זמן, סוף סוף נסלל הקטע של כביש הגישה הצפוני שיחבר לכביש הגישה הראשי ליישוב. בהחלטת המועצה הייתה התניה חד משמעית בהקמת כיכר לפני פתיחת הכביש לציבור, וכך גם תוקצב הפרויקט. הכביש נבנה והושלם, הכיכר כאמור לא נבנתה, אבל למרות שהכביש עדיין סגור, יש כבר די הרבה "כמעט" תאונות עקב רכבים שמקצרים דרך התוואי החדש והסגור תוך שהם מתפרצים דרך המדרכה לכביש הראשי (וגורמים נזק למדרכה ולתשתיות). לפני שבוע ציירו לנו, לתושבי צורן, פסי עצירה בכביש הגישה ליישוב, במה שנראה כבניית צומת פשוטה - האם רמז לבאות ? לאי הקמת כיכר ??? השבוע נוסף ביציאה מצורן שלט המראה על צומת, צומת ולא כיכר - האם רמז לבאות ? לאי הקמת כיכר ??? לכל מי שעיניו בראשו, יש לעצור את המחדל לפני התאונה הראשונה, או חס וחלילה הפצוע או ההרוג הראשון !!! גם כך כביש הגישה מסוכן וגבה קורבנות בנפש, אז איך מישהו חושב להקים צומת בתחילתו, כ 100 מטר מהיציאה מהישוב, איפה החשיבה וההיגיון ?? כמות כלי הרכב בשעות העומס (בוקר או ערב) גבוהה מאד ועומדת על מעל 1300 רכבים לשעה, נתון "מכובד" מאד, ההסתברות לתאונה בכזו צומת, באם תיפתח, היא של 100% איך עוצרים את מה שנראה כהתאבדות ??? ליאור ב.

Master Stav

New member
האם הרצון להראות"הישגים" יעלה בחיי אדם?

הדם יהיה על ידיו ועל ראשו של מי שיחתום על פתיחה ללא כיכר חברי המועצה צריכים לעשול הכל כדי למנוע מפתיחת הכביש המדובר ויתרה מכך להורות על סגירה לש כל הקיצורים בכדי למנוע פגיעה במידרכה ובתשתיות כפי שכתבת ניבצר מבינתי כל הנושא ....איפה הכיכר ? מי אחראי על הפיאסקו המדובר ? היום אצלם את המקום ואעלה תמונות לפורום האם הרצון להראות"הישגים" לפני הבחירות יעלה בחיי אדם ?

סכנת תאונות בכניסה לצורן

המועצה אישרה 1- מיליון ש"ח, לאחר שראש המועצה - גולברי עם מהנדס המועצה הסבירו לחברי המועצה, שעלות ביצוע כיכר בדרך לב-השרון פינת הברוש + כיכר חדשה בכניסה לצורן ככניסה גם לרמת אמיר + פריצת דרך מהכניסה לצורן והדרך לכביש גאולים פרדסיה = יחד 1 מליון ש"ח, ראש המועצה ציין בפני חברי המועצה, לפני שאישרנו את התקציב, שהתוכניות מוכנות, ואל לנו לעכב את הביצוע... אני וחברי למועצה העלנו תנאי אחד בלבד, שראש המועצה התחייב בפנינו "קודם לבנות את הכיכר, ורק לאחר שהכיכר מוכנה, לפרוץ את הדרך לרמת אמיר" - למנוע תאונות ובעיות תנועה קשות. בפועל, ראש המועצה פעל בניגוד מוחלט להיתחייבות שלו, הוא האשים אותנו כגורם מעכב בבניית דרך עוקפת לרחוב השיקמה, אך מעניין מי מעכב את הכיכר, למה זה לא מפורסם, האם ראש המועצה הטעה במכוון את חברי המועצה, שבעצם הוא קיבל כסף למימון תוכניות שעדיין לא מאושרות ?, בניגוד מוחלט למה שהוא הסביר.

motisisr

New member
למה להסיק מסכנות נמהרות

שלום לכולם ראשית, רציתי לברך על הקמת הפורום אני הגעתי לפה דיי במקרה וחבל שהפורום לא זוכה לפירסום לכל התושבים. ולענייננו אין ספק כי סלילת כביש הגישה הצפוני הוא לרווחת כולנו וחיבורו לכביש הגישה הראשי ימנע מאיתנו סיבוב מתסכל השעות הלילה או לחילופין הפיכת הרכב הפרטי לרכב שטח. גם אני חושב שחייבת להיות כיכר בחיבור בין הכביש הראשי לכביש הצפוני, ואכן אני מבין שכך תוכנן בנתיים הכביש מוכן וסגור כבר מעל חודש ואני מסיק שכנראה השלמת הכיכר אכן מונעת את פתיחתו, אני בכלל בתומי חשבתי שיעבירו את הכניסה הראשית לישוב ל"צומת החדשה" ובכך יאפשרו כניסה בלילה גם לרח' האילנות. אנני יודע את הסיבות לאי ביצוע הכיכר, בטח למישהו יש סיבה אמיתית הרי ביננו אף אחד לא רוצה לעצבן את התושבים לפני הבחירות נכון... וכלי הרכב שמקצרים דרך התוואי החדש ובדרך הורסים ושוברים, לדעתי זה כבר העסק של המשטרה, אפשר להפנות את תשומת ליבם לכך, כי הכביש באמת סגור הרמטית ככול שניתן.

Master Stav

New member
ברוך הבא לפורום

לגבי הבאתו לידיעת כל תושבי צורן ....עובדים על כך ונשמח גם בעזרתך אם כל אחד יביא 2 חברים ואלו יביאו 2 חברים
תודה לך לגבי נושא הונאת חברי המועצה ואי פתיחת הכביש ...הדבר עומד להיות מועלה בפני גורמים במשטרת התנועה ומע"צ לא יכול להיות שינהגו בנו כצאן ללא שום הסברים .... על פי טענת גולברי שנשאל עלידי פנים אל פנים נוכח המחדל חברי המועצה מונעים הקמת כיכר .... בוא נאמר שאני נוטה להאמין הרבה יורת לכל אחד אחר מאשר גולברי אותו כבר תפשתי באי דיוקים ....רצינים .

motisisr

New member
אני לוקח על עצמי לבדוק

האם המשך סלילת הכביש נעשה ע"י מע"צ??? אני מכיר אנשים בהנהלת מע"צ, למעשה אני היום נמצא שם בפגישה אחר הצהריים... אני אבדוק מה בדיוק הסיפור, ומבטיח לעדכן

motisisr

New member
הרשו לי להשמיע צפירת הרגעה

טוב כמו שהבטחתי היום ההייתי בפגישה במע"צ (תכנון וביצוע) ובין יתר עיסוקי בדקתי גם את הנושא של הכיכר המדוברת. אני חייב לציין שאני מעביר את המיידע שנימסר לי בע"פ, לאחר בדיקה טלפונית, מול האחראים על הפרויקט במע"צ ואני מאמין שהמיידע מדוייק אך לא ראיתי הרד קופי ממנו. מע"צ טוענים כי האזור מחולק ל2 פרויקטים שונים הראשון סלילת כביש הגישה שמחבר בין הכבישים 5613 ו561 דהינו מהכביש לכיוון פרדסיה גאולים לכביש הראשי קדימה צורן השני שיפוץ וטיפול בכביש 561 בכולל את הכיכר בחיבור בין 2 הפרויקטים, 2 הכבישים, והקמת "מסלול לאופנים" לאורך כל הכביש מצורן ועד לקדימה (ולא ידעו לענות לי בדיוק האם מדובר עד הכיכר או עד הצומת המרומזר) כולל טיפול בתשתיות הוספת תאורה וכו' הפרוייקט הראשון הסתיים ואילו הפרויקט השני תקוע במע"צ בועדות לאישור תקציבים לביצוע ביקשתי שיבדקו לי את נושא תקציב המועצה ואכן אישרו לי כי המועצה העבירה לטובת הפרויקט מליון ש"ח ועתה רק מע"צ הם אלו שצרכים לאשר תקציב והפרוייקט יצא לדרך, יתרה מכך מע"צ כבר הקימו את צוות לניהול הפרוייקט מנה"פ וכו' שזה שלב מאוד חשוב בהתקדמות. להבנתי ורק להבנתי ואני באמת לא מנסה לסנגר פה על איש ראש המועצה פעל בנושא כנדרש התקציב של המועצה אושר ויתרה מזאת המועצה דאגה כי מע"צ יטפלו בכביש לכל אורכו כולל מסלול לאופנים/ג'וגינג ותאורה מה שנותר לקוות שהפרוייקט יצא לדרך במהרה.

Master Stav

New member
יפה .....נשמע כמו דבר טוב

וכן כולי תיקווה שהפרוייקט יצא לדרך לפני שיפתחו את הכביש .....אחרת ..... כל מה שאמרנו יחשב שאמת עצובה שמתרגשת לקרות

למעלה