סכנת חיים!!!

שחר רץ

New member
סכנת חיים!!!

היי חברים, כל מי שרץ בנמל ת"א בוודאי נתקל בדייגים הרבים שעומדים על הדק צמוד לחומה ודגים משם את הדגים. הבעיה הגדולה והמסוכנת עם הדייגים היא שהם כל הזמן זורקים את החכה שלהם אחורה מבלי להסתכל כדי להגיע עם הקרס הכי רחוק שאפשר....התוצאה של זה היא שהקרס עובר ממש ליד האנשים שעוברים שם בצורה מסוכנת מאוד....אותי אישית "דגו" פעמיים במהלך ריצה, בשאר הפעמים אני שומע את הקרס עובר ממש לידי. למזלי בפעמיים שפגעו בי הקרס נתפס בחולצה ולא נתקע לי בבטן/בעין/בצוואר.....מדובר בסכנה של ממש לנו הרצים וכמובן שגם לכל מי שמטייל בנמל.
האם לעוד רצים פה זה קרה? האם גם אתם מקווים כל פעם לסיים את החלק של הריצה בנמל בשלום מבלי להיתפס בחכה?
אני אנסה לכתוב באתר של עיריית ת"א על התופעה המסוכנת(שמסוכנת לכל המבלים בנמל) ולבדוק איך עוד אפשר להלחם בתופעה הזאת.
אם יש לכם רעיונות אני אשמח לשמוע.
תודה ורק בריאות

starchild80

New member
בטלוויזיה החינוכית של שנות ה-80

היו מקרינים מידי פעם סרט על סכנות בחיי היום יום והוא כלל סצנה מזעזעת של קרס חכה שחודר אוזן של ילד. בגלל (ואולי בזכות) הסרט הזה אני תופס מרחק מדייגים באשר הם כשאני רץ...

oggi2

New member
גם אני...

הסרטון הזה חרוט לי בזכרון בערך כמו כרישים לבנים בים התיכון, ו"ויואב, את תגע, זה חפץ חשוד!". לא מתקרבת לדייגים!

richg97

New member
היה סרטון בטיחות אמריקאי מופלא

שכלל גם את הסצנה של אב ובנו שיוצאים לציד בהרים ואת כללי הבטיחות ברובי ציד. זה היה רלוונטי לנו כילדים אפילו פחות מהערוץ ששידר אותו

רועי.

Gooli32

New member
רצתי מאות פעמים בנמל

ומעולם לא נתקלתי בתופעה (טפו טפו).. מעניין מאוד.
תמיד אני נזהר ומנסה לעבור דווקא כמה שיותר קרוב לדייג ומסתכל על פעולותיו, טוב לדעת שהזהירות לא היתה לחינם

Amir Shvoong

New member
אני פעם נפלתי מהסטנד של החכה בנמל

רציתי בשעות הערב ועברתי בדק של הנמל. דייגים תוקעים את החכה בסטנד מתכת ולא לוקחים בחשבון שבחשכה לא רואים אותו
כי הוא שחור ונפלא ברגע. נתקלתי בו ונפלתי. זה היה יכול להיגמר בפצעים בחלקי הרביה שלי אבל למזלי זה הסתיים רק בנפילה.
כן, אפשר לכתוב לעיריית תל אביב, ומעריך שהם יעשו משהו בנדון.
אמיר

שחר רץ

New member
תודה אמיר

גם אני פעם כמעט נפלתי מאחד התיקים שלהם (הבעיה העיקרית היא באזור הצר שליד הטראסק)
אני אנסה לכתוב באתר של העירייה, מקווה שאצליח כי אני לא תושב העיר.
אעדכן במידה ויענו לי.

למעלה