סכנת חיים

shlinik

New member
סכנת חיים

אני תוהה מתי יקרה מקרה שיזעזע פה את כולם, איזה נער ידרס פה ואז פתאום נראה משטרה ברחובות בלילה. יש פה אנשים [בעיקר בני נוער] שנוסעים במהירות מטורפת בלילה.. לא אחת אני שומעת סיפורים מחברים שלי שכמעט נדרסו בדרך ממקום אחד במזכרת לאחר בשעות המאוחרות של הלילה. לא הגיע הזמן להציב קצת שוטרים בניידות סמויות שיקנסו את האימאימא של מי שנוסע ככה? זה יגמר ברע..

maria100

New member
ממש סכנת חיים ...

מאשר את מה שניכתב....ואכן סכנת נפשות הן לנוהגים במהירות. והן לפונטציאל ההרס והחורבן בעקבות תאונה במהירות רבה כל כך .ובמהירוית האלו לא יוצאים בחיים .וחבל על כל נפש .ולכן צריך ליתפוס את המיתפרעים ולהעניש .למען יראו ויראו .

shavitzadok

New member
הילדים גם מקבלים דוגמא מההורים

כשילד יושב באוטו ורואה את ההורה נכנס באין כניסה ומצפצף על החוק הוא יגדל להיות נהג כזה שמצפצף על החוק. ההורים שעושים את זה - שלא ישלו את עצמם שיש עבירות קלות שאף אחד לא שם לב אליהם. הילדים שלהם שמים לב לזה. וכשחס וחלילה יקרה משהו בעתיד שלא יחפשו אשמים במקומות אחרים.

havzitzi

New member
הלוואי שאנשים היו לומדים לקח

אנשים שעושים עבירות תנועה חמורות ומקבלים על זה דוחות, מצפצפים על המערכת וממשיכים לבצע עבירות ולקבל דוחות תנועה. הלוואי שהם היו לומדים לקח מהדוח, אבל לא...בגלל זה בחדשות מדגישים את האנשים שהרגו ומציינים בפני כולם שיש להם הרבה עבירות תנועה..... רק אתמול ראיתי אמא צעירה וברכבה הילד חגור מאחור אבל היא פונה מרחוב אשכול שמאלה לשד' אליהו והנייד צמוד אצלה לאוזן ויד שמאל מחזיקה את הנייד. נו באמת? כבר שנים שחברות הפלאפונים משווקות פלאפון עם ספיקר פנימי או אוזניה בחינם עם החבילה. ושומעים טוב מאוד.... לי עדיין אין ילדים ואני לא מתנהגת כך, אז אמא עם ילדים..... היא הייתה צריכה להבין את זה לבד ולא לקבל על זה דו"ח. אני לא מבינה למה אנשים מתנהגים ככה... ואולי עדיף גם שלא אבין את ה"הגיון" של אנשים אלו...

maria100

New member
האם כל מה שהילד עושה הוריו אשמים בזה?

האם כל מי שצורך סמים למד זאת בבית? האם מי שגונב למד זאת בבית ?נכון שלא ?לדוגמא אני זכור לי שבצעירותי היו תקופות שבהם נהגתי במהירויות גבוהות ולא ראית את אבי נוהג כך ..ולכן האמת היא אי שם שם באמצע .כמו בכל דבר אחר. אבל אין ספק שנוכחות שוטר. ואכיפה אם אפס סובלנות ..תביא לצמצום ואף להפסקת התופעה אצלינו במושבה .מאחר שמדובר בכמה צעירים . וכל שהנושא יטופל בהקדם ייטב.

havzitzi

New member
גם אני לא חושבת שילד לומד מהוריו

הוא רק רואה את הדוגמה שהוא נותן, צעירים באמת לא מבינים מה יכול לקרות , וזה מחוסר מודעות...לא מרוע. מפריע קצת שהורה מבוגר לילד שאמור לתת דוגמא, כן מודע לסביבתו ובכל זאת מבצע עבירות תנועה. אני יותר נתקלת בהורים שמבצעים עבירות תנועה במושבה, במשך היום.
בלילות אני כבר ישנה מוקדם, אז אני לא רואה את הצעירים נוהגים מהר, אבל אני יודעת שזה קיים.... הורים - נו באמת , סעו בזהירות....

למעלה