סכנות

lucidwisher

New member
סכנות

האם קיימות סכנות כלשהן כמו מחלות-נפש(פראנויה וכו,) או סכנות פיזיות(של פעילות של הגוף תוך כדי החלום) כתוצאה משימוש בחלום צלול? והאם מספיקה בדיקת המציאות ויומן חלומות בשביל להתחיל לחלום. תודה מראש, lucidwisher

מוקוש

New member
הממ...

אני מכירה כמה חולי נפש שמתעסקים בזה, אבל המחלה שלהם הולכת ה-ר-ב-ה זמן אחורה, לפני שהם ידעו מה זה חלום צלול... אני לא חושבת שחצלולים יכולים לגרום לזה...

Real Dream

New member
מחלות נפש - בהחלט לא!

סכנות פיזיות... יכול להיות. יש סיכוי, קטן, שפציעה שנפצעת בחלום (כל חלום! צלול או לא צלול!) תופיע במציאות. לא כולם מאמינים לזה, למרות שזה אושר ע"י מומחה (בפורום הישן של אלון) בדיקות מציאות ויומן חלומות בהחלט מספיקים כדי להתחיל לחלום, אבל זה ייקח זמן.

lucidwisher

New member
המממ

סתכל החלומות האלו נשמעים לי קצת מפחידים ואני לא רוצה שתתפתח לי שום מחלת נפש תודה לכם בכל מקרה

Chav

New member
תראה.. תשמע..

אני לא חושב שיש כאן סיכון. אני בטוח שתמיד תמצא את האידיוט שיצליח להזיק לעצמו אבל אני לא חושב בחלומות צלולים סתם ככה יכולים לגרום לנזק.. אם אתה לא רוצה אל תנסה. יש עולם אמיתי בחוץ ששווה להתנסות בו גם..

Real Dream

New member
בוא נגדיר את זה ככה:

אין שום דבר שעלול לקרות לך בגלל חלומות צלולים שלא עלול לקרות גם מחלמות רגילים

Variety

New member
תגובה

היי, בקשר לסכנות של מחלות נפש... סכנות כאלה קיימות רק אצל אנשים שכבר יש להם את זה. בקשר לסכנות פיזיות - לדעתי לא כי זה חלום. הגוף משותק עקב השיתוק שינה הטבעי ולכן לא נוכל להזיק לעצמנו. בגלל שזה חלום צלול, אי אפשר למות, אך כן אפשר להרגיש כאב בחלום אם למשל תגע במשהו חד. אך הגוף אולי יעיר את עצמו או יגרום לכך שזה לא יכאב יותר מדיי בחלום. חלומות אתה תמיד חולם. יומן חלומות ובדיקת מציאות יגרמו לך לזכור אותם ולהיות יותר מודע. חלומות פז, Variety-

למעלה