תראו מה יש לי בבית! נראה טוב, נכון?
O Outlast New member 20/2/03 #3 ה-שוקולד בה' הידיעה- (שוקולד, מריר, DOH) הסיפור בקיצור- שני שוקולדים מדהימים שקניתי, אחד ליום הולדת של אבא שלי (היחיד שמבין בשוקולד במשפחה..) ואחד סתם לכיף.. ובגלל שאני כ"כ מתלהבת מהם, עידן סרקה לי אותם ואני מצרפת את התמונה.. מומלץ!!!
ה-שוקולד בה' הידיעה- (שוקולד, מריר, DOH) הסיפור בקיצור- שני שוקולדים מדהימים שקניתי, אחד ליום הולדת של אבא שלי (היחיד שמבין בשוקולד במשפחה..) ואחד סתם לכיף.. ובגלל שאני כ"כ מתלהבת מהם, עידן סרקה לי אותם ואני מצרפת את התמונה.. מומלץ!!!
L liti New member 15/2/03 #2 ומבט מבפנים הפרלינים המיניאטוריים האלו מגיעים בשתי קומות והם מה זה מפנקים...
M meital G New member 21/2/03 #6 שיו.. רק עכשיו אני קולטת שבסוף לא פתחנו את השוקולד המריר... זה באמת נראה מגרה בטירוף מאוחר יותר נספר לכם גם איך הטעם..
שיו.. רק עכשיו אני קולטת שבסוף לא פתחנו את השוקולד המריר... זה באמת נראה מגרה בטירוף מאוחר יותר נספר לכם גם איך הטעם..
O Outlast New member 22/2/03 #9 ולאחר שפתחנו וטעמנו את הקודור, אני יכולה להגיד שזה שוקולד מד-הים, פשוט מעולה (לאוהבי מריר משובח בלבד). כ"כ טעים. גם ההורים חושבים ככה. מומלץ!
ולאחר שפתחנו וטעמנו את הקודור, אני יכולה להגיד שזה שוקולד מד-הים, פשוט מעולה (לאוהבי מריר משובח בלבד). כ"כ טעים. גם ההורים חושבים ככה. מומלץ!
א אושר מ New member 22/2/03 #10 הקודור אכן מצויין אני וחברותי לקורס מאוד החזקנו ממנו במסדר הטעמים שלנו
נ נעה הרשקוביץ New member 21/2/03 #7 אבא../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif צ'לי כל הזמן בושויץ ובחול אנחנו מהמשפחות האלו עם השוקולד המוזר ביבת יש לנו שוקולדים רק מחול והרוב משוויץ והמון המון כי אבא כל ההזמן בח"ול בעסקים או שולח הרבה ואתמול הוא חזר מספרד וגם הביא מלא!
אבא../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif צ'לי כל הזמן בושויץ ובחול אנחנו מהמשפחות האלו עם השוקולד המוזר ביבת יש לנו שוקולדים רק מחול והרוב משוויץ והמון המון כי אבא כל ההזמן בח"ול בעסקים או שולח הרבה ואתמול הוא חזר מספרד וגם הביא מלא!