סכנה בגן שעשועים

O72112

New member
סכנה בגן שעשועים

לא מזמן דובר כאן על מתקני שעשועים לילדים. מצורפת תמונה של מגלשה בגן שעשועים בקדימה ליד המתנס. תשומת ליבכם למגלשה הכחולה. המגלשה בנויה משלשה חלקים עיקריים: מלמעלה יש קטע משופע, אח"כ קטע ישר (!) ואחכ שוב קטע משופע. כאחד שהתגלש עם ילדיו במגלשה זו, אני יכול לספר לכם כי לאחר המשיפוע הראשון נעצרים בחבטה בתחילת הישורת, אחכ מזדחלים את הישורת ושוב מתגלשים. בעבר בגלל הישורת הזו, המגלשה נשברה במקום ואז נסגרה זמנית עד לתיקונה. אמממה לא שופרו השיפועים אלא רק החליפו את החלק השבור. וכך נמתין שוב עד לשבירת המגלשה או גב ילדינו. מלמטה, בזמן התגלשות, ניתן לראות איזה זעזועה המתקן מזדעזע בזמן החבטה בישורת

Master Stav

New member
מחר אפנה את תשומת ליבו של מאיר

מכלוף לנושא ואבקש את התערבותו ....

מאיר181

New member
סכנה בגן שעשועים

1.כל המתקן הותקן ומתוכנן באישור מכון התקנים כולל כל האלמנטים המיוחדים 2.השבר נגרם כתוצאה משימוש לא נכון באמצאות אביזר קשה כגון עץ פלסטיק או מתכת ולא על ידי בני אדם. 3.כל שינוי של המתקן יחיב אישור מכון התקנים דבר שישבית את המתקן לתקופה ארוכה.(לא מומלץ) 4.נושא מתקני המשחקים בגנים ציבוריים מטופל בקדימה על ידי בני בן חיים מנהל התשתיות ובצורן על ידי איציק גווטע מנהל שפ"ע צורן בברכה

Master Stav

New member
מאחר ןעכישו חורף

השבתה ל3-4 חודשים היא לא נוראה .... האם תוכל להפנות את תשומת ליבו של בני בן חים לעניין ? מאחר ואתה האחראי על המיתקנים בבית הספר ....אתה בר סמכא מבחינתי תודה לך .

O72112

New member
עם כל הכבוד

ומבלי לפגוע באף אחד. גם מכון התקנים טועים. אתה מוזמן להתגלש במגלשה ולחוות את שאמרתי, לחילופין תוכל להתבוננן בזעזוע שהמגלשה מזדעזעת כשילד מתגלש בה. השבתה או לא, המגלשה מסוכנת!!

shavitmass

New member
מאיר שלום

ביום שלאחר שמחת תורה פניתי לבני בנושא המגלשה הנ"ל! אכן המגלשה נסגרה זמנית ! אבל הבעיה בשיפוע לא תוקנה! אני חולק על דעתך המקצועית בנושא הסיבה לשבר... הסיבה העיקרית היא השפוע הלא הגיוני במגלשה! ביקשתי מראש המועצה לפני למעלה משבוע לקבל פירוט על הטיפול במתקני המשחקים, כולל לקבל מידע לגבי הביטוח של המועצה במידה ומי מהמשתמשים יפצע מהשימוש.... אבל לצערי עד היום לא נתקבלה כל תגובה. כקב"ט המועצה אני בטוח שסיור יזום בין מתקני המשחקים בקדימה-צורן תוכל להבחין במספר מתקנים שלכאורה יכולים לסכן את המשתמש (זה אחד מהם- למרות אישור מכון התקנים...). אשמח לקבל את תגובתך, בברכה שביט מס חבר המועצה.

Master Stav

New member
שביט איש יקר

מאיר אינו איש פוליטי וככזה אין לו אחריות על מעשי ראש המועצה לגבי השבר ..... מבדיקה עם אדם מוסמך עולה כי נעשה שימוש במיתקן עלידי פלטת עץ ו/או סקטבורד גדול שנתקע ושבר את המיגלשה המיגלשה הזו לצערי עומדת בתקנים המחמירים ביותר וכן תקניםלפעמים יכולים להיות מטומטמים !!! ביקשתי מאותו גורם מוסמך להעביר לי את חובתר התקנים למיתקני שעשועים ובימים הקרובים אני מתכוון למלא אחר הבטחתי ולעבור על כול מיתקן ומיתקן ולהוציא דוח כמיטב הבנתי על פי אותה חוברת. כמו כן משיחה עם איציק גוואטה בצורן ( את בני לא השגתי ) עולה כי האיש מנסה ומצליח לאט לאט לעשות שינוי בכול מיתקני השעשועים באחריותו הוא משבית את המסוכנים ודורש את החלפתם .

shavitmass

New member
הי

בני בחופשה עד מחר. סתיו - לפעמים גם התקנים לא באים להחליף שכל ישר...במידה ויש טענות (ויש) , ויש גם בעיות בטיחות יש לתקן את המתקן אחת ולתמיד. לגבי מאיר- אני מאד מעריך את עבודתו, אין לי שום כוונה להכלילו במסגרת האישים הפוליטים!! הפניה היתה במסגרת תפקידו בלבד כאחראי על הבטחון והבטיחות. יום נפלא שביא

Master Stav

New member
תגיד קר שם ?

מתגעגע לתקופה הזו שם ...אוף שנה הבאה אני שם גם אם ישרף הים ויחלפו תמים בפטל !!! לעינינינו ( המון נונים תרתי משמע ) מאיר לא אחראי על הבטיחות במיתקני אלא איציק גאווטה ובני מאיר אחראי על הביטחון ועל בטיחות המקנים בנוסף בבתי הספר בצורן כאמור העניין ניבדק ואת הפרטים מסרתי פה בהודעתי הקודמת אני בהחלט מסכים איתך שהתקן טיפשי להחריד !!! צריך לעשות מעשה ולבדוק אפשרות של השבתה יזומה של המיתקן תחת דרישה למענה הולם הן מהיושב בראש המועצה והן ממכון התקנים לנושא .

shavitmass

New member
קר קר מתחמם

הבוקר היה רק מינוס 7 ( אימרו מינוס 7 כמו מינוס 11). אחה"צ נלך לעודד את נבחרת ישראל בכדור-סל בגמר טורניר אמסטרדם. וחוץ מזה רבוטה. לגבי המתקנים- העיקר שבסוף הכל יהיה תקין (באמת לא משנה מי האחראי...) סומך על כולם (ובודק ליתר בטחון
) שביט

Master Stav

New member
תבדוק תבדוק ....

בשביל זה בחרנו בכם ....
ילה שתחזור .....נשב על איזה ....קפה משובח

למעלה