סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

אז איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

jgut

New member
שבוע גשום

עם מעט רכיבות.
הספקתי לרכב פעם אחת על דאנס. אם שבוע שעבר התלוננתי שמשעמם לי, אז הוא כניראה קרא על כך.
הוא היה מאוד קשה על המתג וסיפק לי המון עבודה. סיימנו בקצת שיפור, אבל לצערי לא היה לנו רצף עבודה, כי הגשם הזה הגיע.
&nbsp
שבוע שעבר המאמן שלי החליט לגמול את הסייחה שלי מהחבר שלה בתא ליד. מדובר בסוס שתמיד מאמץ סייחים. קצת התבאסתי מזה, כי הם חברים ממש טובים. מצד שני הם ממש נהיו תלויים אחד בשני.
אז כרגע היא נמצאת בתא שהשכנים שלה לא כאלה חביבים. היא אמורה לחזור לתא שלה אחרי שיסדרו שם הגבהה בקיר בינה לבין החבר. כרגע הגובה של הקיר ממש נמוך.
&nbsp
אתמול ירד אצלנו כמות גשמים עצומה ובבת אחת. הניקוזים בחווה עמדו בעומס, אבל לא אלה שמחוץ למשק. הנחל ליד עלה על גדותיו והגיע לגובה שיותר גבוה מהניקוז שלו. אז במקום שהניקוז ינקז, הוא מוציא מים לכיוון המשק. הבוקר הוא עדיין המשיך להוציא מים, למרות שלא ירדו כאלה כמויות בלילה. מזל שעשו אצלנו הגבהה עוד לפני הסופה הקודמת. אתמול הוסיפו שקי חול שינתבו את המים. זה הזכיר לי סרטים של פעם.

giri

New member
שבוע יבש

מבחינת זה שלא היו לי כל כך סוסים השבוע... הייתי כל השבוע בנסיעות, ורק חזרתי לסופ"ש.
צ'ואי קיבל את הזריקות שלו ביום שלישי, במבצע מסובך של לארגן שיהיה שם מישהו בשביל הוטרינר.
הוא לא עבד עד היום (ראשון), קודם במנוחה מהזריקות ואח"כ כי לא היה פה מי שירכב עליו.
היום הגעתי לרכב והוא היה כמובן מאד פרש
אבל הרגיש נהדר. יש לו כבר טווח תנועה טוב יותר באחוריות והוא זז מאד משוחרר ונעים. מחר יהיה לנו שיעור ואני מצפה לכך בכליון עינים.
&nbsp
ואפרופו ציפיות... נרשמתי לתחרות בספרוס מדואוז בסופ"ש הקרוב

למעלה