סכמ"ש

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

giri

New member
תודה שפתחת - השתבשו לי הימים
חגים וזה

השבוע שלי היה ככה ככה, אני עדיין מתאוששת מהצינון בקצב איטי להחריד והיתה לנו התקררות משמעותית שלא עוזרת (מינוס עשרים ומטה).
מבחינת רכיבות, רכבתי פעמיים, בשתיהן רכיבה קצרה וקלה שהוציאה לי את המיץ לגמרי.
זה כל כך מתסכל, היו לי תוכניות לחופשה הזו, בין השאר לרכב הרבה ולהכנס לכושר אחרי כל הנסיעות מטעם העבודה, ובסוף לא רכיבות ולא נעליים, וגם לא כושר. אני עכשיו במצב הסמרטוטי הזה של אחרי מחלה ולפני שממש מרגישים טוב. אוף אוף אוף.

jgut

New member
שבוע טוב לפני הסערה

היו סה"כ רכיבות מאוד טובות.
דאנס היה רך יחסית על המתג וזז עם קצב. ניסיתי לעבוד איתו על דברים שהוא עושה בב"הס, אבל הוא לא עשה לי בעיות.
חוץ מזה הוא אימץ סייחה חדשה והיא אימצה אותו. בנתיים היא כבר עברה לתא רחוק ממנו, אז ניראה לי שהיא שכחה אותו.
&nbsp
דו התנהלה למופת. אפילו שרכבתי עליה ביום שהיה בו המון הפרעות ודברים שעלולים להפחיד.
הגננים הורידו ענפים וניסרו עצים, היה שופל גדול שעבד ליד המגרש והכין את המשק לקראת הסערה. בנוסף הגיעו שתי סייחות איסלנדיות, זו היתה הפעם הראשונה שלהם מחוץ לאורווה ממנה באו. הן היו ממש חמודות, אבל מאוד התרגשו.
זה לא עניין אותה והיא היתה מרוכזת לגמרי בעבודה. הייתי ממש מרוצה, כי הייתי בטוחה שהיא תקפוץ מהשופל הגדול.
הורדנו לה עוד קצת את המינון של הטיפות עיניים. הוטרינר גם בא לטפל בבליטות שיש לה בגב (מן גידולים שפירים שכאלה). הוא אמר לי שהיא מזדקנת :(. היא רק בת 17. זה לא ניראה לי כזה זקן...
&nbsp
רכבתי השבוע על הסייחה עם דורבנות. היתה רכיבה מוצלחת גם כן. עד עכשיו היתה לי בעיה שהאוכף שאני רוכבת איתו לא ישב עליה בדיוק. עכשיו היא מתחילה לקבל צורה אחרת, אז הוא כבר לא זז.
&nbsp
שלושת הסוסים שלי השמינו, אז נאלצתי להחליף לכולם חגורות בטן. לסייחה קניתי חגורה יחסית יקרה שבסוף מסתבר שהיא פחות טובה.
&nbsp
אני לא יודעת מה צפוי בימים הקרובים. בנתיים ירד אצלנו המון גשם. אתמול היתה הפסקה בבוקר והוצאתי את שני הסוסים הבוגרים לטיול הליכה. אני מקווה שגם בשאר הימים יצא לי להוציא אותם.
&nbsp

למעלה