באופן מפתיע הרבה רכיבות וחפירות
אפרופו השאלה על ייחפות ליד סוסים:
השבוע שלי התחיל במעשה מטומטם שעשיתי. כשחזרתי מהליכה עם נעלי ספורט, ראיתי שהסייחה שלי לא עומדת בשקט וניגשתי לעזור.כמובן שהיא דרכה עלי בפעם היחידה שאני לא עם נעליים מתאימות. כניראה שברתי את הזרת. זה לא כזה נורא.
היתה אצלנו בעבר מישהי שסוס דרך לה על הרגל דווקא כשהיא היתה עם נעליים מתאימות ותלש לה את כל הציפורן. ירד לה המון דם והיא היתה מושבתת לשבועיים. אז זרת שבורה קלות ניראה לי כמו משהו נסבל.

אחר כך חשבתי שלא אוכל לרכב. כמובן שלא יכולתי ללכת בקטע של ספורט. אז היה לי יותר זמן פנוי. בסוף הסתבר שרק לרכב אני יכולה בלי כאבים
.
דאנס היה ארוך מידי בפרסות אז ויתרתי על הרכיבות עליו. המפרזל היה אמור לפרזל אותו השבוע. הוא הגיע ומסיבה לא ברורה החליט לפרזל אותו שבוע הבא
. קצת מעצבן, אבל הסוס בסדר בנתיים כי אנחנו לוקחים את האיחורים בחשבון. הוא יכל לעבוד בטיפולי, אבל זה מעצבן כי אני מוותרת על רכיבות בגלל זה.
אז במקום דאנס רכבתי על דו. ממש נהנתי ממנה. ברכיבה הראשונה כמו תמיד היה לה דעה על כל דבר. בתחילת הרכיבה היא רצתה להיבהל, אחר כך לא התחשק לה לזוז ובסוף הייתי צריכה להאט אותה. כאילו כל רגע אני רוכבת על סוסה אחרת לגמרי.
היה קטע מצחיק שהמאמן אמר לי לרכב ביד אחת. משום מה שאלתי אותו "לרכב כך ממש או בתיאוריה?". כי היה ניראה לי הגיוני לרכב עליה כך שבוע הבא.
שאר הרכיבות עליה היו ממש טובות. היא התאפסה לגמרי. עבדנו ביד אחת וגם הצלחתי לעשות איתה תרגילים מתקדמים בלי שהיא תביע מורת רוח. אני חושבת שחלק מהשיפור קשור לזה שהיא מרגישה יותר טוב פיזית.
אחרי שלושה ימים של סטרואידים, העין שלה התחילה להשתפר. הבוקר היא היתה צלולה לגמרי. אנחנו לא יודעים מה יש לה. אבל אנחנו יודעים מה עובד. בנתיים נמשיך ככה.

לסיום השבוע רכבתי אתמול על הסייחה. לא יצא לי לרכב עליה מכל מיני סיבות לדעתי לפחות חודש וחצי. בתקופה הזו היא עשתה קפיצת מדרגה. קודם כל היא מאוד התחזקה וגדלה פיזית. היא למדה לעבוד יותר נכון ולהרים את עצמה. זה הופך את הצעד שלה ליותר נח. היא לא נשענת על הידיים. אפשר להרגיש ממש איך היא דוחפת את עצמה מהחלק האחורי. זה כיף שמספיק תנועות עדינות כדי שהיא תגיב מהר.