סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

superKENZ

New member
שבוע חביב

רכבתי בשישי עם תלמידה החוצה, עשינו קצת קאנטרים, נתפסתי ועד עכשיו אני מקללת...
היום רכבנו... כלומר, החצי רכב, חבר שלנו רכב, הקטנה רכבה, ואני הלכתי בצד. אבל אין כמו צעקות של "רוכבים, כולם !!!! " כדי להפוך את זה למהנה

מר טווס

New member
מתקרב, כנראה, לסיום סבב הרכיבה הנוכחי שלי...

המדריכה שאצלה אני לומד, עוזבת בסוף דצמבר את החווה. במקומה יבוא מדריך אחר, חדש בחווה.
&nbsp
בלי קשר, בפברואר הקרוב אמורה להתווסף למשפחה עוללה חדשה (ורביעית במספר
). מבחינה משפחתית, וגם מבחינה כספית, יהיה לי הרבה יותר קשה להמשיך לרכב אחרי כן. בכל זאת, זה 450 ש"ח בחודש...
&nbsp
ומה נשאר לי עד אז? ינואר, איכשהו, עם המדריך החדש שיהיה בחווה, וגם זה רק אם לא יהיה גשום....בקיצור - לא נשאר כלום. רק לסיים את השיעור-שניים הקרובים עם המדריכה שלי עד סוף דצמבר, וזהו.
&nbsp
לצערי, זה יהיה כנראה סוף הסבב הנוכחי של לימודי הרכיבה שלי.
&nbsp
למרות שהכל בנסיבות טובות ומשמחות מאוד (רק שהכל יעבור בשלום ושכולם יהיו בריאים), אני מודה שזה קצת מבאס.

jgut

New member
שיהיה במזל טוב

ואני מקווה שתמצא את הזמן והכסף להמשיך לרכב.

giri

New member
שיהיה במזל

ואני מקווה עבורך שתמצא את הדרך להמשיך לרכב, או לחזור לרכב בשלב כלשהו.

jgut

New member
שבוע סביר

המאמן שלי בחו"ל, אז יצא לי להזיז קצת את הסייחה בראונדפן ובלונג'. היא מאוד חמודה ונוהגת לפי כל הכללים בפסיכולוגיה של הסוס (כניראה שהיא שיננה את הספר). בדיוק מתחלפות לה השיניים, אז היא ניראית מצחיק עם הרווחים בשיניים הקידמיות.
&nbsp
העין של דו לא החלימה לחלוטין. בבדיקה לפני כחודש הוטרינר אמר להפסיק את כל התרופות. הוא ציין שמתישהו הוא יצטרך להגיע לפתוח לה את התעלת דמעות. השבוע המתישהו הזה הגיע. עכשיו היא מקבלת דמעות מלאכותיות והוא אמר שאולי היא תצטרך לקבל אותן כל החיים. באסה, אבל שאלה יהיו הצרות שלה.
&nbsp
לא רציתי להעמיס על הגב שלי, אז השתדלתי לא לרכב כמעט. דאנס התחיל לעשות קצת עניינים בשיעורי ב"ס. אז יצא לי לרכב עליו פעם אחת. הוא פחד מעכבר שהסתובב בחציר ליד המגרש. ניסיתי להסביר לו שהעכבר פוחד הרבה יותר. בסוף הוא הבין. האמת שנורא קל לסדר אותו. רק צריך להזכיר לו קצת מה הוא כן אמור לעשות.
&nbsp
יש לנו עכשיו די הרבה מדריכים בחווה. קצת קשה לי עם איך שחלק מהם עובדים עם הסוסים. במיוחד עם הסוסים שלי. כשהמדריכים שנמצאים תחת המטריה המקצועית של המאמן שלי עובדים - אני לגמרי שקטה. אבל אני מבינה שכשאני שמה את הסוסים בב"ס, אני לא יכולה לברור מי יעבוד איתם. זה לא שעושים איתם משהו נורא, או משהו לא הפיך. אבל המדריכים שאני אוהבת מראש שומרים עליהם יותר ויותר פדנטים.
את דאנס המאמן שלי מאוד אוהב, אז הוא מנסה לשמור אותו לשיעורים שפחות יקלקלו אותו. עם דו זה סיפור אחר. יש לה את מועדון המעריצים שלה ומי שלא מתייחס אליה יפה, מקבל ממנה יחס בהתאם. אז היא מסוגלת להיות הסיוט של כל רוכב ומדריך כשצריך.
&nbsp
&nbsp

giri

New member
חזרה לעבודה

צ'ואי יצא מהצינון וחוזר לעבודה. כמובן שגם הוא וגם אני קצת לא בכושר. חוצמזה הוא כבר די צמרירי שוב, ומזיע המון, אבל אנחנו מחכים עם התספורת כדי לתת לו להתחזק קצת אחרי המחלה.
חוץ מזה, התחלתי פרוייקט חדש בונקובר שדורש ממני יותר נסיעות לצרכי עבודה, וזה הופך את התיאומים של הרכיבה לקצת יותר קשים. זה לא יהיה כך לאורך זמן, אבל בשבועיים האלו ובתחילת ינואר זה יהיה די סיוט. נו מילא.

למעלה