סכמ"ש

jgut

New member
שבוע גשום

רוב השבוע היה גשום באופן די רציף. כשהיו הפסקות הוצאתי את דו ודאנס להליכות בהובלה. רק שיצאו קצת מהאורווה ויזוזו. אני עדיין זוכרת את אחד החורפים בהם לא יכולנו להוציא את הסוסים במשך כמה ימים ולדו נתפסו השרירים.
את הסייחה הוצאתי להליכות בתחומי החווה. לא ידעתי איך היא תתנהג בחוץ וגם לא יכולתי לקחת אותה עם סוס נוסף.
היה קשה לשחרר את הסוסים במגרשי שחרור. הם היו בוציים מידי. את דו ניסיתי לשחרר באחד הימים והיא רק נעמדה ליד השער וחיכתה שאוציא אותה משם.
&nbsp
אתמול סוף סוף יכולנו לצאת לטיול. יצאנו בקבוצה די גדולה. אני רכבתי על דו ואחת המדריכות אצלנו לקחה את דאנס. חוץ מדו, כל השאר היו קווטרים שנחשבים מאוד רגועים ועצלנים. כשהחלטנו לעבור לקנטר, ביקשתי להיות ראשונה. חששתי שדו תרצה לפרוץ. היה משעשע, היא היתה היחידה שנשארה רגועה לאורך כל הדרך. אפילו את דאנס היה צריך להחזיק מאוד קצר.
&nbsp
הבוקר המגרש כבר היה במצב סביר. אז עשיתי לונג' לשלושת הסוסים. כולם היו עם מרץ. אבל מכולם דאנס שנחשב לעצלן, היה הכי "פראי". היו לו מלא אנרגיות. יש לו מן כח מתפרץ כזה מאוד חזק. אבל לא לאורך זמן. אני מקווה שבכמה ימים הקרובים המזג אוויר יאפשר לנו להוציא אותם יותר.

fliperit

New member
אלינו הגשם לא ממש הגיע

כל השבוע חיכינו לו, והוא אכזב. בראשון עבדנו כרגיל, בשני ירד קצת גשם בבוקר וביטלנו את השיעורים, אבל באחת כבר נגמר הגשם ויצא שסתם ביטלנו. בשלישי עבדנו כרגיל ןברביעי התחלנו לעבוד והיו רוחות מטורפות. כשהתחיל טפטוף בילטנו את המשך היום, ושוב הגשם אכזב ונפסק אחרי 2 דקות. אחת התלמידות נבחרת שלי הגיעה בדיוק כשביטלנו את השיעורים ונשארה לעזןר למרות שידעה שלא תהיה רכיבה. רציתי לצ'פר אותה אז עליתי לרגב איתה וזה היה ממש נחמד. יכלתי להדריך אותה כל רגע וזה מאוד שיפר את הרכיבה שלה

superKENZ

New member
חזר הקול

עבדתי כרגיל (עד כמה שהגשם אפשר), כשלא רכבנו - עשינו שיעורים באורווה (כל פעם אני שוכחת כמה זה כיף). ועל הדרך התלמידים גלחו גם את המיניאורה. עכשיו היא נראית כמו עכברוש...
מצחיק לראות בת שש מחזיקה בקליפר בשתי ידיים, כי היא כבדה, ברצינות תהומית, ואת אמא שלה נחרדת מהצד למראה כמות השערות שעוד מעט תכנס לה לאוטו...
מעבר לזה, הקטנה מראה שליטה בקובנים (אגב קבון, מאיפה המילה הזו ???), ומנסה להוריד אותם מכל סוס אפשרי, ע"ע ביפסי המיניאטורה, שהיא היחידה שהיא מצליחה להגיע לקליפסים...

למעלה