השבוע שלי
היה שבוע טוב אם כי מאד לא פשוט.
בתחילת השבוע התחילה אצלנו סופת שלג מאד לא אופיינית לעונה.
ביום שני חזרתי מהעבודה וגיליתי ששכחתי את המפתח בבית, אז הייתי נעולה בחוץ כמעט שעה עד שעופר חזר (איזה מזל שהגראז' היה פתוח, התיישבתי שם וחיכיתי). אבל החמצתי את השיעור שלי, ועם כל השלג שירד לא הכי התחשק לי בכנות לנסוע לחווה בשביל לרכב רכיבה מאוחרת ולחזור בעשר וחצי הביתה, אז החלטתי לדחות ליום שלישי (שהיה אמור להיות היום החופשי של צ'ואי).
ביום שלישי היתה הפשרה חלקית אבל עדיין ירד שלג והיה ג'יפה, ונסעתי לחווה לרכב, והיתה רכיבה מאד טובה, אם כי לא נוחה במיוחד - ימי שלישי הם ימים שהקבוצה השניה עושה בהם שיעורים, ובחורף כשרוכבים בפנים זה אומר שצריך להדחס די הרבה סוסים במגרש קטן וכמובן שלהם יש זכות קדימה כי הם בשיעור. ניסיתי לחכות עד השעה שבה לפי לוח השעות הם לא אמורים להיות בשיעור, אבל הם בכל זאת היו בשיעור וכבר עליתי ופשוט מאד נזהרתי לא להפריע. הרכיבה עצמה היתה מוצלחת כי הצלחתי לקבל מצ'ואי גמישות יפה די מהר, ומאד נהניתי.
הרכיבה הבאה שלי היתה בחמישי - גם יום של הקבוצה השניה - שבו הם אמורים בעקרון לסיים בשבע וחצי. הגעתי לחווה בשבע וקצת בתקווה שאני אוכל לאכף ולעלות, אבל הם עוד היו באמצע שיעור, עם הרבה מכשולים ותכלס בלי אפשרות להכנס למגרש. נוצר תור של אנשים שלא נכנסו למגרש כי כבר היה שם צפוף מדי, והייתי צריכה לחכות. זה מתסכל. חוץ מזה, כל הסוסים היו בחוץ, כי עד חמישי בצהריים לא היה חשמל מיום רביעי (בגלל העצים שקרסו בסופה), אז הייתי צריכה להביא את צ'ואי מאמצע הביצה שנוצרה, והמגפיים שלי ממש לא מספיק גבוהות בשביל זה... ואז שרפתי זמן על לשטוף לו רגליים כי הוא היה פשוט מכוסה בהמון בוץ מעורבב בגללים, וגם ככה לפני הפרזול התחיל לו קצת רקבון בפרסה האחורית, אז לא רציתי להתעלם (כן, היו רוכבים רבים שעלו על סוסים עם רגליים מטונפות עד מעל לפטלוקים) בסוף עליתי בשמונה וחצי בערך, והיתה רכיבה ככה ככה, לדעתי בין היתר כי כבר הייתי קצת חסרת סבלנות.
ביום שישי התאמצתי להגיע מוקדם כדי שאני אוכל לנקות לו את הרגליים בשקט לפני השיעור אם יהיה צורך. בסוף הוא היה מבוצבץ אבל פחות, וליסה אמרה לי שלדעתה עדיף שאני אשקיע את הזמן הזה בחימום ארוך יותר, אז פשוט עליתי מוקדם ונתתי לו חימום ארוך וטוב. ליסה סידרה לנו גריד - שורת מכשולים בקו ישר - וכשנכנסתי בדיוק ג'סי קפצה אותם בלי מושכות. כבר הבנתי מה כנראה מחכה לי בשיעור...
היה שיעור מצויין, אבל טיפה מאכזב. אחרי שעברנו את הגריד על גובה נמוך פעמיים, ליסה הורתה לי לקשור את המושכות ולעזוב אחרי המכשול הראשון. היציבה שלי היתה הכי טובה מאי פעם מעל למכשולים, בצורה שהוציאה ממנה מחמאות שאני ממש לא רגילה לשמוע. זה גם הרגיש מצויין. היא הגביהה את המכשולים בהדרגה, אבל בשלב כלשהו, מגובה מסויים, לא הצלחתי לשמור על זה והתחלתי לנטות קדימה בקפיצה, ופשוט לא הצלחתי לשחזר את הביצועים הטובים עד סוף השיעור. זה היה החלק המאכזב. דיברנו על זה אח"כ וליסה הבטיחה שנתרגל את זה שוב בהמשך העונה, אז אני מקווה