סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

fliperit

New member
שבוע קשה...

כל כך חיכיתי לסוף שלו... מקווה שהשבוע הקרוב יהיה טוב יותר.
&nbsp
התחיל במוצ"ש, כשרקטה נפלה כ-200 מטר מהבית שלי ופצעה 2 אנשים. הפיצוץ היה כל כך חזק, שהיה ברור לנו שהנפילה ממש קרובה עוד לפנישיצאנו מהמרחב המוגן. הכלב שלי מאוד נבהל מהפיצוץ, ולקח לו מהון זמן להרגע.
אח"כ בראשון הלכנו לרכב, והייתה לנו אזעקה בדרך, ממש בכניסה למושב. יצאנו מהאוטו והוצאנו את הכלב, התרחקנו ונשכבנו על שביל שהיה ר-ו-ת-ח! הכלב שלי ממש בכה, אולי בגלל החום ואולי מהלחץ, וזה היה נורא. במהלך הרכיבה הייתה לנו עוד אזעקה, סתם ככה בשביל המצב רוח
.
ברביעי הייתי באזכרה (30 יום) של עדי בריגה, שהייתה עצובה מאוד. קשה לתאר במילים...
בחמישי, ה"גראנד-פינאלה" של השבוע, הייתה מסיבת פרידה בחווה מהשותפה שלי, שגם עבדה איתי והיא חברה מאוד טובה שלי. בשישי בבוקר היא עזבה את הדירה
.
&nbsp
מאחלת לכולם שבוע טוב...
&nbsp

giri

New member
נשמע שבוע ממש קשה

מקווה שהשבוע הבא יהיה טוב!

jgut

New member
השבוע שלי

בתחילת השבוע נסענו עם דו לטיפול עיניים שלה, אצל מומחית עיניים. קצת חששתי מכל ההתארגנות. המאמן שלי לא יכל להסיע אותה והזמנו הובלה מחווה אחרת (שלא הכרתי). בנוסף המרפאה של המומחית היא של חיות קטנות, אז לא היה ברור איפה יטפלו בה.
מי שהוביל אותה היה מקסים ועזר מאוד גם בזמן הטיפול. נאלצנו למצוא מקום עם צל כדי שיהיה מספיק חשוך לבדיקה. הרופאה מצאה כיב בעין, מאחורי זה שכל הזמן טיפלנו בו. לדעתי זה אותו מיקום שהיה לה בו כיב לפני די הרבה שנים.
היא נאלצה לפתוח אותו ודו עמדה בשקט כל הזמן ושיתפה פעולה. מכיוון שגם אחרי ששלוש פעמים הרדימו לה את העין, היא עדיין הרגישה אותה, אז נתנו לה טשטוש קל.
בסה"כ הטיפול נעשה מהר והיא נסעה הביתה. ייתכן שנצטרך לחזור עליו כמה פעמים בהפרש של שבועיים. בהתחלה זה כאב לה יותר, עכשיו העין שלה ניראית יותר טוב.
&nbsp
מבחינת רכיבות באמצע השבוע רכבתי על הסייחה. זו היתה הרכיבה הכי גרועה שלי איתה, עד כה. היא פשוט לא שמה עלי. היא לא זזה והתעניינה בכל דבר אחר חוץ מברכיבה.
בקרקע היא התנהגה בסדר. אבל כשהיא משוחררת או כשהיא בתא, היא קצת מתפרעת. ניראה לי שהיא החליטה להרוס את התא שלה. היא בגיל הזה שהיא נושכת כל דבר. יש לה כמה צעצועים, אבל עכשיו היא התחילה לנשוך ולמשוך את התשתית גומי של התא. בנוסף אם הסוס לידה יוצא לחצר שלו, היא מתחילה לקפוץ על שתיים ולצהול לו, עד שהוא חוזר. זה בנתיים במסגרת ה"חמוד", אבל אני צריכה לשים לב שזה לא מתדרדר.
בשישי היא היתה ממש טובה ברכיבה וזה היה סוג של פיצוי, על הפעם הקודמת.

giri

New member
באיחור מאד אופנתי

היה לי שבוע שהתחיל פיכס ונגמר טוב.
צ'ואי היה מאד קשה ברכיבות בשבוע האחרון - חסר שקט, מושך, לא מאוזן. היו לנו כל מיני תיאוריות.
בשיעור הקודם עבדנו על דראסז' והיה שיעור מעולה. הצלחתי להביא אותו לעבודה מכונסת ויפה, הוא נראה מדהים והרגיש נהדר. ואז חטפתי צינון די פסיכי ונאלצתי לוותר על רכיבה שהיתה מתוכננת, וכך הגעתי שוב לחווה ישר לשיעור הבא.
זה היה אתמול והיה לי שיעור קפיצות מצויין וכיפי. כבר זמן מה לא קפצנו וממש התגעגעתי. מה גם שקפצנו בדשא עכשיו - יש מצב שזו רק פעם שניה או שלישית שלי העונה, יצאה עונה ממש מבאסת (היה הרבה גשם וכשהדשא רטוב אנחנו לא קופצים עליו בלי סטאדים). גם צ'ואי היה מעולה, ואני חושבת שהוא נהנה. הוא תמיד הופך לקצת קרנקי אם אנחנו לא קופצים תקופה - ליסה אומרת שהוא שונא עבודת קרקע ואוהב קפיצות ורואים את זה
בכל מקרה, היה שיעור טוב, נהניתי מאד, והיום כמובן שאני קצת תפוסה
אי אפשר בלי!

למעלה