סיכום שבועיים
לא הספקתי לסכמ"ש שבוע שעבר, אז שיהיה.
השבוע, בגלל שהשותפה שלי לוקחת את הסוס לתחרות, וגם החליטה שהיא רוצה לשכור שם תא לחמשת הימים, אז היא מובילה יום לפני אחרי הצהריים (!!) יצא שהיתה לי רכיבה אחת. מצד אחד היא מאד משתדלת למצוא זמנים שאני אוכל לרכוב במקום, מצד שני זה מעצבן, בכנות.
הרכיבה שכן היתה לי היתה מעולה. חזרתי לאוכף אחרי שבוע מאד מג'ועג'ע, היה לנו פה חמסין וחטפתי מיגרנה איומה שבאה והלכה כל השבוע. היו שתי רכיבות די עלובות תוך כדי ויצאתי מהן ממש סמרטוט. גם צ'ואי לא עבד רוב השבוע שעבר בגלל עומס החום הכבד. הוא הזיע רק מלעמוד (בחוץ או בתא) ונראה מאד אומלל. זה גרם לי לתהות מה היו עושים עם סוס כזה בארץ.
בכל מקרה, כשחזרתי לאוכף ביום שני היתה רכיבה מעולה. עבדנו על מכשול בודד וניגשנו אליו בדרכים שונות (זוויות שונות לקפיצה ואחרי המכשול פניות חדות שונות ל"מכשול" הבא), וזה היה מאתגר אבל הצלחתי יפה. קיבלתי מחמאות מהמאמנת ומעוזרת המאמן, שהתרגיל הזה מראה כמה חדה היתה הקפיצה שלי קדימה מבחינת יכולות, כי לפני כמה חודשים - לדבריהן - או שלא הייתי מצליחה אותו או שזה היה מבורבר ועקום. זה היה נעים לשמוע והתרגיל באמת היה מאתגר, מאד מספק להצליח בכזה דבר.
ביום שני הקרוב אני טסה מטעם העבודה ליומיים, וממילא הוא יהיה ביום שני בחופש אחרי התחרות, וברביעי יש לי לימודים. אז בקיצור אני ארכב שוב רק ביום חמישי, שזה באסה אבל מה לעשות? לפחות אני מנסה שכל רכיבה תהיה ממש טובה, ולתת את המקסימום שלי, וזה נותן תוצאות.