היה לי נורא קשה
בזירה הזוגית הייתה לי שיחה מאוד נוקבת עם בן הזוג לגבי עתידנו (מעין "יחסינו לאן"). זה היה מין משהו כזה בהמשכים שלא התנהלתי בו טוב בכלל - זה התחיל משיחת מסדרון רגע לפני שיצא לארוחת ערב עם אחים שלו, בהמשך שיחה לפני השינה כשאני הייתי חייבת ללכת לישון, אחרי זה שיחת טלפון באמצע הבסיס שלי בתורנות. בסופו של דבר ישבנו כמו בני אדם ודיברנו.
אלה היו כמה ימים קשים נורא בשבילי, עם הרבה צער ודמעות. אני לא יודעת לאן אני ממשיכה מפה אבל אחרי השיחה נראה כאילו יש לנו על מה לעבוד, ואני שמחה שזה לא הסוף.
בלי קשר לזה - או דווקא עם המון קשר לזה - הייתה לי רכיבה מעולה. רכבתי על הסוס שממנו הועפתי אחרי שהוא פרץ בקורס מדריכים. הסוס הזה הוא כזה נשמה טובה בסך הכל. אני מבינה איך לא הייתי צריכה לדחוק אותו לפינה באותו יום שהוא פרץ לי ושסיימתי על הרצפה בו... זה מצחיק איך שבכל פעם שיש לי אישיו עם בן הזוג, הסוס הזה נמצא בתמונה. בכל פעם יש לי תובנה אחרת ממנו לגבי מערכת היחסים שלי.
היום עבדנו על מעברים בכינוס, על שמירה על הסוס בין המושכות. המאמנת שלי אמרה שאני עובדת איתו ממש טוב ושהיא בכלל לא צריכה להעיר לי, או שבכל פעם שהיא עומדת להעיר לי היא רואה שאני כבר עושה לבד (זה היה בעיקר על הקטע של מתי להתעקש ומתי להרפות).
היא אמרה שאני עובדת ממש טוב איתו, שאני שמה אותו במקום בלי להלחיץ אותו בכלל. באיזהשהו שלב אחד מהנערים שעובדים בחווה בא לראות אותנו ולדבר איתה קצת והוא אמר שהסוס נראה טוב ושהוא נראה כאילו הוא פתאום חושב לעצמו "שיט, אי אפשר להסתלבט עליה, היא שמה אותי בדיוק איפה שהיא רוצה". המאמנת שלי אמרה שהיא מופתעת מאסרטיביות שלי. וזה נכון כי אני כל כך וותרנית כל הזמן, או שהייתי. כנראה שהתחושות שלי לגבי מערכת היחסים שאני רוצה והרצון שלי להתעקש בה באים לידי ביטוי גם פה.
אני כל כך אוהבת את הרכיבות האלה, הן גורמות לי להבין כל כך הרבה על עצמי. מי היה מאמין שאני אהיה אסרטיבית ואעמוד על מה שחשוב לי בחיי?