סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

kenz

New member
חביב

עשינו שיניים אתמול לסוס ולסוס חבר.
הסוס חבר, סוס חסון בן 14, קיבל מנת טשטוש , תוך 20 שניות כבר היה במצב "בההההה"...
התחלנו, סיימנו, הכל טוב ויפה.
ואז הסוס שלי...
בן 24, (גם חסון...), קיבל מנת טשטוש, חיכינו, חיכינו... עוד מנה, חיכינו חיכינו, לקח כמעט 10 דקות עד שאפשר בכלל היה להתחיל להתארגן על טיפול.
מדהים... והוא ממשיך להתווכח...
האמת, בסוף עמד יפה, ותוך קצת יות מרבע שעה, סודרו השיניים הסוררות מאחורה.

מה שכן, יש לו נסיגת חניכיים, וכל הפרווה שהוא משיר עכשיו (והוא גידל פרוות חורף כאילו סיביר פה, כמעט 5 ס"מ כל שערה), תקועות לו בחניכיים. איכס. מגעיל.

ויש לו דלקת עיניים.

כיף הא ??

תחביב בחרתי לעצמי

(מתה עליו)

jgut

New member
שבוע משעמם

יצא לי לרכב רק פעמיים על דו לרכיבות קצרות. הזריקו אותה וגם עשו לה טיפול שיניים על הדרך. אז היו לה כמה ימי מנוחה.
המצב שלה כל הזמן מבלבל אותי. מצד אחד הוטרינר אומר שהיא במצב טוב ואפשר היה להמשיך לעבוד איתה גם בלי להזריק. בבדיקות שעשינו לה בזמנו יצא שהמפרקים והגידים שלה ניראים במצב מעולה.
מצד שני היא מראה סימנים עם הראש כמו בצליעה. מכיוון ששאלו אותי מה אני מעדיפה, העדפתי להזריק (הפעם הקודמת היתה לפני שנתיים-שלוש).
עלתה האופציה שאולי עבודת הדראסז' מעמיסה עליה מידי. אני אדבר עם המדריך שבוע הבא ואולי ננסה משהו יותר קל. אם זה לא יעזור, אני יעשה הפסקה ואראה האם זה משנה.

דאנס מצידו חטף אלרגיה די חריפה. אנחנו לא יודעים למה, החשד הוא שזה קשור לפריחת הברושים. לכן הוא חזר לתא ולא יוצא כרגע לגדרה. במקום זה הוא משוחרר בראונדפן כשהוא פנוי. לפחות הוטרינר בדק את הרגליים שלו והיה מרוצה ממה שהוא ראה.

giri

New member
שבוע נחמד

ביום שני היה לי שיעור רכיבה ארוך, מייגע ומצויין. עבדנו על ההליכה המושלמת ועל תרגילי דראסז'. היה מאד קשה, וגם המאמנת עלתה על צ'ואי לקטע מסויים, ובסופו של דבר הגענו לביצועים מדהימים, בקושי האמנתי שזה אותו סוס. היא סיכמה את השיעור ב"בסולם של אחד עד עשר, זה היה עשרים!" מחמאה די נדירה מצידה

ביום שישי היה לי שיעור קפיצות מצויין, למרות שלא היה לי המון זמן לחמם, כנראה שהעבודה המצטברת עושה את שלה והצלחתי להכניס את צ'ואי למסגרת טובה מאד מהר, ומשם השיעור הלך מצויין. היו כמה קטעים שהוא היה דביל ופרץ קדימה, אבל הצלחתי להתמודד איתו טוב יותר מבדרך כלל (כנראה שתרגילי הבטן עושים את שלהם כי היה לי יותר כח ליבה לעמוד בזה ולהאט את התנועה מהגוף) והייתי מאד מרוצה.
ביום ראשון באתי במהלך הבוקר, היינו קצרים בזמן כי שכחתי שמזיזים את השעון ואיחרתי, ובצהריים חורשים את המגרש. אז עבדנו מהר, ויצאתי להליכת קירור בחוץ. בגלל שהתחמם רוב החוץ היה ג'יפה מגעילה של רפש בשלבי המסה שונים, אז עשינו את רוב הקירור במגרש הקפיצות החיצוני, שעדיין קבור תחת מעטה מכובד של שלג. גם צילמתי קצת, למרות שצ'ואי היה נרגש וקופצני (בחוץ, קריר, רוח חזקה, שלג) אז רוב התמונות יצאו לא משהו.

kenz

New member
תמונות מהממות...

פה היה חם ומגעיל
עכשיו סתם מגעיל

giri

New member
אל תדאגי, גם פה מגעיל

במקום שלג יש בוץ וסלאש וקרח מטונף מעורבב בג'יפה רבגונית.
יאק.

אמה מה, הזיזו שעון, אני מבסוטה מהחיים באופן יוצא דופן עכשיו

למעלה