שבוע טוב.
בקשר לעבודה יש לי מגעים כרגע לגבי עבודה מעולה בעיני, אם הכל יסתדר אז אני אתחיל רק באוגוסט כי זאת עבודה עונתית, בנתיים אמנם הוצעו לי כמה משרות אבל לא התחברתי אז פשוט התחלתי לקבל יותר תלמידים אחהצ, מה שמשאיר לי בין השאר בקרים פנויים, ממש התגעגעתי לחווה בבוקר, לבוא לרכב על הסוס בלי לחץ של זמן...הרבה יותר נחמד, כשאין זמן ויש סוס הרכיבה הופכת להיות מטלה שצריך להספיק...
בשבוע האחרון היה לי גם מקרה גאווה בתלמידה.
יש לי תלמידה שהיא לא בדיוק שיא האתלטיות, היא רוכבת הרבה זמן ותמיד הייתה בינונית מאוד, אפילו בינונית מינוס.
בשנה האחרונה היא פתאום נדלקה על עניין הסוסים והתחילה להשתדל יותר ולעבוד קשה מאוד בשיעורים, זה גם היה כייף כי כשיש רצון מצד התלמיד אפשר לדרוש ממנו יותר והיא באמת מאוד השתפרה אבל הייתה לה בעיה דיי קשה של שיווי משקל, הרבה פעמים הייתה נופלת בקנטר בלי סיבה מספיק טובה כל הניסיונות וההסברים שלי עלו בתוהו... השיא היה כשהיא עשתה קנטר עם סוסה גמלונית ובסיבוב הסוסה דחפה את התחת החוצה והילדה התעופפה בין שני הברזלים לתוך הגדרה של הסוסים.......זאת לא הייתה איזה נפילה רצינית כי היא באמת נכנסה בדיוק מושלם בין שני הברזלים אבל אז החלטתי שצריך להכנס בעניין הזה בחומרה קצת יותר רצינית אחרת, מי יודע לאן היא תעוף פעם הבאה.
אז הודעתי לה שמהיום היא רוכבת בלי אוכף, שתעשה מה שהיא יכולה לעשות בלי ליפול, מצידי שכל השיעור תעשה הליכה.
וככה היה, בחודש הראשון היא עשתה המון תרגילים בהליכה עם טיפה טרוטים והחלקות על הישורת המון הסברים על בלאנס נכון וזה לא מובן מאליו שלילדה בת 11 יש סבלנות להסברים וליישום נכון , אחכ הצלחנו יותר טרוט ופחות הליכה רק על המסלול ואחרי איזה שלושה ארבעה חודשים כבר היה שיעור כמעט רגיל ואז החזרתי לה את האוכף ועשינו קנטר ובאמת היה שיפור מעולה, שליטה מצויינת בגוף והיא כבר לא מתעופפת בסיבובים בקנטר...אני חייבת לומר שהייתי מאוד גאה בה, כי כל התהליך הזה היה לה קשה והצריך מלא סבלנות מהצד שלה אז זה ממש גורם לי לגאווה לראות תלמיד משקיע את עצמו כל כך במשהו ובסוף יש גמול בצורת הצלחה.