דצמבר- החודש הרשמי הבי"נל לרכיבה ללא ארכובות
(ותודה לגירי, שראיתי אצלה תגובה על זה בפייסבוק

)
התלמידים שלי הצטרפו לחודש הבינלאומי הזה. ואיזה כיף. מה שבדרך כלל לוקח לי שכנועים וטיעונים וכו', רק אמרתי שזה החודש הבינ"ל, ואנשים הסכימו בלי ויכוח. חח
חוץ מזה, עשינו בחווה יום מבחנים. לא רציתי תחרות, כי אז חצי מהאנשים לא היו משתתפים, וכן רציתי משהו קצת יותר לכיוון מבחני רמה.
לכל רמה היו המטרות שלה, נגיד מבחן רמה 1- היה שליטה בהליכה, וטרוט על קוים ישרים, ודרש מהרוכב, לדעת לעצור, לפנות, סלאלום, עמידה בארכובות וטרוט קצר על הגדר.
מבחן 5 דרש הליכה, טרוט וקאנטר, כולל מעגלים, כולל אלכסון ומעגל ללא ארכובות בטרוט, ישיבת קפיצות וכו'...
ככה שזה לא רק מבחני דרסאז'.
והיו שני מקצי קפיצות אחד איקסים והשני 60-70.
יצאתי מבסוטה לגמרי.
קודם כל, אחרי שנורא פחדתי שלא אעמוד בזמנים - אז יה קצת פספוס של כמה דקות לפה או לשם (שהתקזזו בהמשך), והמקצה האחרון היה בזמן (התלמידה הייתה במגרשב-14:15, כמו שפרסמתי !! ) אז גם ההורים לא יכלו להתלונן.
התלמידים שלי רכבו מקסים, ועשו אותי מאוד גאה.
בעיקר חבר'ה שאני מלווה כבר הרבה זמן.
היו לי 4 עוזרים, שבלעדיהם היום הזה היה עקום לגמרי.והם עזרו לתקתק רוכבים, והכל עם חיוך.
בסוף כל מקצה חולקו המבחנים + תעודות השתתפות + מדליות. והיו סופגניות חופשי. (מי שרוצה, עוד נשארו איזה 30...)
היה יום חם, ומגעיל, הסוסים עבדו קשה, אבל בסופו של דבר, היה סבבה לגמרי.
ואין כמו שיעורי גשם בשישי כדי לשפר את מצב הרוח.
אגב, למישהו יש הצעה למגפיים לעבודה בבוץ (ולא מגפי רפתן/דפנה של רכיבה), משהו שיש לו סוליה נורמלית (ועדיף שלא יככניס אותי למינוס בבנק ?)