השבוע שלי - קשה ומרגש
ביום שני היה לנו שיעור רכיבה ארוך וקשה במיוחד, והצלחתי להגיע בו להישגים מצויינים, מה שהיה טוב. מה שהיה פחות טוב הוא שגמרתי את השיעור תפוסה וכאובה, ואח"כ התפרצה לי דלקת במקום הקבוע בגב (זו פציעה ישנה שכבר הרבה זמן לא הציקה לי). שאר השבוע היה מאד קשה פיזית, עם נוגדי דלקת ומשככי כאבים ואי נוחות כללית. כשבאתי אתמול לרכב, גיליתי שאני עדיין די תפוסה וכואבת, ונאלצתי לתרגל ולעצור לסירוגין כדי לעמוד בשיעור. אז זה היה קצת באסה. מצד שני יש תקווה לטיפול שיוריד לי את הצרה הזו מהראש לכמה שנים, וזה יהיה בדצמבר, אז יש למה לקוות
והחלק המרגש והמשמח -
מצאנו תחרות בי"ס מתאימה שתהיה בשלישי לנובמבר. המאמנת שלי החליטה שהיא רוצה להוציא אותי למרות שזו גם תחרות האנטרס, כי זו תחרות בי"ס קטנה וזה בסדר (וגם יהיה זול יותר). התוצאה היא שעכשיו אנחנו עובדות בטירוף על התנועה היפה והמושלמת שאמורה להיות לסוס האנטר (ולצ'ואי פשוט אין). בנוסף יש עבודה רבה על שרירי הגב שלו, שאנחנו מנסות לבנות טוב יותר עכשיו כשהוא כל כך גמיש ונעים אחרי כל סבב ההזרקות הקודם. זה מאד מאתגר, ומביא אותי לחשוב שוב כמה שהורסמאן צודק וידיים רכות הן הדבר החשוב ביותר לרוכב
אז אני מאד נרגשת לקראת התחרות הראשונה שלי בקנדה (ומזה שלוש שנים...) ומצד שני רגועה כי זו תחרות בי"ס קטנה, עם מכשולים קטנים (כנראה שנירשם למקצה הכי גבוה, שזה 2'6", שמיתרגם ל 76 ס"מ). ד"א נורא מצחיק איך שהגבהים פה לא סטנדרטיים, חצי מהמקצים בס"מ וחצי באינצ'ים, לך תבין.