באיחור קל - השבוע שלי
היה מצויין עם הסוסים. אני משלימה שיעורי רכיבה מההחלמה שלי בחורף, אז עשיתי שני שיעורים השבוע. ביום רביעי הגעתי מהעבודה עם הלשון בחוץ, הכנתי ואיכפתי הכי מהר שיכולתי אבל לא היה לי מספיק זמן לשים סטדים. קפצנו בדשא אבל בגובה נמוך, בגלל שהיינו בלי סטדים. השיעור התרכז בדיוק טכני של הרכיבה יותר מאשר בלהשיג מסלול או קומבינציה כזו או אחרת, והיה שיעור מצויין. עד סופו הצלחנו להגיע לגישות מושלמות, עם קפיצות מדוייקות ומאוזנות.
ביום שישי באתי לרכיבה עצמאית, והיתה שוב רכיבה טובה. ניסיתי לחזור על הרכיבה המושלמת מהשיעור וגיליתי להפתעתי הנעימה שצ'ואי מיד נכנס למסגרת. אני אוהבת את זה כל כך, כשהעבודה ממש משפיעה גם לרכיבות הבאות.
בשבת היה לי שיעור, ומכיוון שזה סופ"ש הגעתי בכיף לפני הזמן, הספקתי לאכף בנחת, לשים סטדים ולחמם חצי שעה בכיף לפני השיעור. התחלנו את השיעור ישר בדשא, כי ליסה היתה מרוצה מאיך שנראינו בחימום. הפעם המטרה היתה להכניס את הטכניקה של יום רביעי לשימוש מעשי, והיה שיעור מאד אינטנסיבי וקשה עם קומבינציות לא פשוטות ומכשולים מאתגרים. סיימנו את השיעור עם מסלול נחמד של שבעה מכשולים שעבר די יפה. היה די קשה מבחינת תנאי הקרקע כי הדשא כבר ממש היה צריך כיסוח, ולא פשוט לעבוד על דשא גבוה; ובכל זאת היה מצויין ומהנה לעילא.
והכי טוב - למחרת לא הרגשתי החמרה במצב הברכיים. אני כבר ממש לא לוקחת את זה כמובן מאליו