רשמית סיימתי שנה ב'
הגשתי השבוע את העבודה האחרונה בהחלט לשנה ב', וזאת הרגשה מדהימה! אני בחופש מוחלט... נכון שאני עובדת, אבל כשעובדים במה שאוהבים זה חופש
השבוע יצאתי עם חברה שעובדת איתי לטיול והיה ממש כיף! יצאנו על שתי סוסים חמודות, אבל קצת ספוקיות וזה הוסיף הרבה עניין. עברנו ליד אתר בניה של רכבת ב"ש-אשקלון, שהיו בו המון המון כלים כבדים ורעש, פגשנו עדר עיזים עם כלבים שרצו אלינו וניסו לאכול את הכלבה שהייתה איתנו, אז קצת עשינו עליהם "קאטינג", ופגשנו עם אתון ועיר שרצו אחרינו כמה מאות מטרים. בקיצר, היה טיול מלא עניין והפתעות, ממש נהנתי! הבאסה היחידה מהטיול הייתה שקלטנו שבעוד כמה חודשים יעברו שם פסי רכבת, שיחד עם שני כבישים ראשיים מקיפים את המושב מכל הכיוונים והורסים את הנוף
ביום רביעי עשינו פעילות גיבוש לקבוצת נערים בסיכון, והיה ממש כיף איתם! הפעילויות האלה מתחילות בהסבר על הסוס והפסיכולוגיה שלנו, חיבור של זה לדינאמיקה זוגית וקבוצתית ואח"כ עבודה מהקרקע (סוג של "איגאלה" למי שמכיר), בסוף נתנו להם לרכב קצת, למרות שבעיני זה החלק הכי פחות משמעותי בפעילות. לא יצא לי לעשות הרבה פעילויות כאלה, ואני מרגישה שאני לא מספיק משופשפת בזה, אבל בהחלט הרגשתי שהעברתי את זה הרבה יותר טוב מבפעם הקודמת.
החלק הכי מהנה בשבוע שלי היה ללא ספק החתונה של הבן של הבוס שלי (שהוא גם סוג של בוס שלי..). אני ביחסים מאוד מאוד טובים איתם, וממש שמחתי להיות בחתונה. החתונה הייתה במושב שבו נמצאת החווה, והחתן והכלה נכנסו רכובים על סוסה (שחורה ויפיפיה, שקיבלה את הרעש וההמולה בהמון סבלנות והבנה, פשוט מקסימה!), ואח"כ אני וחברה בשמלות ועקבים החזרנו אותה לאורווה, פירקנו אותה והכנסנו אותה לתא
זה היה הלבוש הכי מוזר שהוא יצא לי להוביל בו סוס, ועוד להיכנס לתוך התא שלו.