סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

kenz

New member
מכירים את הפתיח של סימפסונס עם בארט והלוח?

אז אני יכולה לרשום:
פעם הבאה שאת מתכוונת להדגים לתלמידים תרגילים ברכיבה (במשך 3/4 שעה עם ובלי ארוכות), תרכבי לפחות כמה פעמים לפני... פעם הבאה שאת מתכוונת להדגים לתלמידים תרגילים ברכיבה (במשך 3/4 שעה עם ובלי ארוכות), תרכבי לפחות כמה פעמים לפני... פעם הבאה שאת מתכוונת להדגים לתלמידים תרגילים ברכיבה (במשך 3/4 שעה עם ובלי ארוכות), תרכבי לפחות כמה פעמים לפני... פעם הבאה שאת מתכוונת להדגים לתלמידים תרגילים ברכיבה (במשך 3/4 שעה עם ובלי ארוכות), תרכבי לפחות כמה פעמים לפני...

לא רכבתי רציני כבר כמה שבועות טובים, ועכשיו כל הירך הפנימית שלי דואבת... איייי...

אבל הייתה אחלה הדגמה.

חוזרת לכאוב לי פה, בחושך, בפינה

fliperit

New member
רשמית סיימתי שנה ב'

הגשתי השבוע את העבודה האחרונה בהחלט לשנה ב', וזאת הרגשה מדהימה! אני בחופש מוחלט... נכון שאני עובדת, אבל כשעובדים במה שאוהבים זה חופש

השבוע יצאתי עם חברה שעובדת איתי לטיול והיה ממש כיף! יצאנו על שתי סוסים חמודות, אבל קצת ספוקיות וזה הוסיף הרבה עניין. עברנו ליד אתר בניה של רכבת ב"ש-אשקלון, שהיו בו המון המון כלים כבדים ורעש, פגשנו עדר עיזים עם כלבים שרצו אלינו וניסו לאכול את הכלבה שהייתה איתנו, אז קצת עשינו עליהם "קאטינג", ופגשנו עם אתון ועיר שרצו אחרינו כמה מאות מטרים. בקיצר, היה טיול מלא עניין והפתעות, ממש נהנתי! הבאסה היחידה מהטיול הייתה שקלטנו שבעוד כמה חודשים יעברו שם פסי רכבת, שיחד עם שני כבישים ראשיים מקיפים את המושב מכל הכיוונים והורסים את הנוף

ביום רביעי עשינו פעילות גיבוש לקבוצת נערים בסיכון, והיה ממש כיף איתם! הפעילויות האלה מתחילות בהסבר על הסוס והפסיכולוגיה שלנו, חיבור של זה לדינאמיקה זוגית וקבוצתית ואח"כ עבודה מהקרקע (סוג של "איגאלה" למי שמכיר), בסוף נתנו להם לרכב קצת, למרות שבעיני זה החלק הכי פחות משמעותי בפעילות. לא יצא לי לעשות הרבה פעילויות כאלה, ואני מרגישה שאני לא מספיק משופשפת בזה, אבל בהחלט הרגשתי שהעברתי את זה הרבה יותר טוב מבפעם הקודמת.

החלק הכי מהנה בשבוע שלי היה ללא ספק החתונה של הבן של הבוס שלי (שהוא גם סוג של בוס שלי..). אני ביחסים מאוד מאוד טובים איתם, וממש שמחתי להיות בחתונה. החתונה הייתה במושב שבו נמצאת החווה, והחתן והכלה נכנסו רכובים על סוסה (שחורה ויפיפיה, שקיבלה את הרעש וההמולה בהמון סבלנות והבנה, פשוט מקסימה!), ואח"כ אני וחברה בשמלות ועקבים החזרנו אותה לאורווה, פירקנו אותה והכנסנו אותה לתא
זה היה הלבוש הכי מוזר שהוא יצא לי להוביל בו סוס, ועוד להיכנס לתוך התא שלו.

jgut

New member
שבוע צולע שכזה...

נתחיל בזה שביום רביעי עליתי לרכב על דאנס. איך שהתחלתי את הטרוט קלטתי שהוא צולע קל. המאמן בדק אותו וזה ניראה כמו אבסס בפרסה. מאז הצליעה שלו השתפרה במעט.
רק ביום ראשון יבוא המפרזל וניראה מה הוא אומר. אני מקווה שזה רק אבסס ולא משהו מעבר.

אתמול היה לי עם דו עוד שיעור דראסג'. היא משתפרת משיעור לשיעור, אנחנו מצליחות לשמור על הקשר לאורך יותר זמן ויותר בקלות. בנוסף היא ניראית מפנימה את מה שמבקשים ממנה. גם המעברים משתפרים, זה פשוט לא מרגיש לי זה, כי אני רגילה למעברים מושלמים איתה בווסטרן.
קיבלתי בהשאלה אוכף דראסג'. הוא מאוד נח לי. עכשיו אני יוכל גם להתאמן בבית, כי שיעור פעם בשבוע זה לא מספיק. ניראה לי שהשרירים שאנחנו עובדים איתם מעט שונים מאשר בווסטרן ואני צריכה לחזק אותם אצלי.

popi199

New member
שבוע קשה

או אולי צריך לומר קיץ קשה,
הקיץ פה מאוד קשה מבחינת פרנסה,רוב האנשים לא נמצאים ומי שכן יש ככ הרבה פעילויות שלא עולה בדעתם לבוא לסוסים. הייתה לי השבוע קייטנה מצומצמת מאוד והבנתי שלא רק אצלנו זה ככה אלא בעוד חוות באיזור.
את הקייטנה עשיתי לבד וזה היה קשה, בעיקר בגלל שהם היו מעט.

אני מתחילה לחשוב שאולי אני צריכה גיוון פרנסתי, יש לי הרגשה שהמגמה תמשיך לרדת, האוכלוסיה פה לא משתנה, בדרכ ילדים גודלים ואז באים האחים הקטנים שלהם, אבל עכשיו יש המון חוגים והרוב הגדול זול משמעותית מהסוסים.

אז כל העניין הזה מאוד מלחיץ ואני כל הזמן חושבת אם יש עוד משהו שהייתי שמחה לעשות בנוסף אבל קשה לי לחשוב על משהו כזה..

kenz

New member
וואו, כמה שאת כתבת את מה שאני חושבת

בנוסף לעניין הכלכלי שבגללו לא באים, נפתחו פה עוד כמה חוות בסביבה, אז התחרות גדלה.
ואם אני חושבת לעתיד (הלא ממש רחוק), בינתיים אני כל היום בבית עם הילדה, ואז עובדת חלק מהערבים, אבל מה כשהיא תהיה בגן? אני לא אראה אותה ימים שלמים ? כשאני חוזרת היא כבר ישנה...
אז אני מחפשת כמוך, מה אני עוד יכולה לעשות.
הבעיה שאני כל כך נהנית בעבודה שמאוד קשה לי לחשוב על שינוי.

popi199

New member
אני חושבת שזה אפילו

אולי מעבר להנאה, כל החיים הבוגרים שלי התעסקתי עם סוסים שכבר זה נטמע בחיים שלי בצורה כזאת שאני חייבת להודות שהשינוי גם קצת מפחיד אותי, זה גם המקום הנוח שלי.
אבל אולי המצב הכלכלי והעובדה שלאנשים לא קשה לוותר על הסוסים בשביל הילדים שלהם אולי המצב הזה לא ישאיר לי הרבה ברירות, כבר היו לי שלוש אמהות שהודיעו לי שלא יוכלו להמשיך בחוג כי אחרי שלוש שנים נגמר לילידים שלהן המימון של הכללית ובכסף של החוג הרגיל הן יכולות לאפשר לילדים שלהם שני חוגים אחרים.

אגב, אני יודעת שיש לך גם רקע בכלבים ויש לי חברה טובה שעובדת בבוקר בכלביה, בעיקר במסגרת של בתי ספר והכנה של תלמידים לבגרות ואז אחהצ היא מדריכה בחוות סוסים והיא מאוד נהנית מהגיוון...

hanyou12

New member
האמת שאלה אירועים ממש אחרונים אבל לא נורא

אתמול חבר שלי חזר מחו"ל והיום בבוקר הוא הציע שנעבור לגור ביחד בצורה ממש ממש חמודה. מה ששבוע בחו"ל יכול לעשות לגבר

זה עשה אותי ממש מאושרת.
מאז שסיימתי את הקורס עבר שבוע ולא יצא לי לרכוב מאז, היום אני הולכת קצת לעזור בחווה עם מי שעושה מועדי ב' ואז עושים על האש לסיום.
וזה הכל בעיקרון. אני עדיין קצת בשוק מהקטע של לעבור לגור ביחד כי לפני שהוא טס הוא עדיין היה מאוד חזק ב'לא' אז אני עדיין חוזרת ומוודאת שהוא שלם עם עצמו, אבל עושה רושם שכן.
אז אני מאושרת

giri

New member
שיפור איטי וכואב

הרגליים שלי באמת לא משתפות פעולה... אני נאבקת בתרגילי הפיזיו שלי, ועדיין לפחות פעם בשבוע יש שוב מצב של התכווצות חזקה עם סימפטומים דלקתיים. מאד קשה לרכב ככה, ואני מאד מתוסכלת מהעונה שנגמרת לי מול העיניים והעיכוב (שוב) בהתקדמות שלי.
המאמנת שלי דווקא מרוצה מהביצועים שלי אז לפחות זה...

היו לי שלוש רכיבות השבוע. השתיים שרכבתי לבד היו קשות אבל מתגמלות. למרות שלא יכולתי לרכב הרבה זמן בגלל הרגליים, מה שכן עשיתי היה טוב, ומרגישים שיפור מצטבר בתנועה של צ'ואי, במיוחד על הצד החלש שלו. זה אמנם שיפור עדין, ניואנסים, אבל זה בכל זאת מתגמל ונותן תחושה שיש כיוון חיובי.
אתמול היה לי שיעור רכיבה. היה מזג אוויר נהדר וקפצנו. אני לא יכולה לומר שהכל הלך מצויין אבל הקשיים שהתמודדתי איתם היו סבירים והצלחתי להתגבר על חלקם במהלך השיעור. מהבחינה הזו היה שיעור טוב, וגם הצלחתי לסיים מסלול של שבעה מכשולים בגובה סביר בצורה נקיה ויפה בלי לאבד את הקצב או היציבה. כבר מזמן לא הצלחתי לרכב בצורה מאוזנת כל כך מסלול שלם, אז בהחלט סיימתי את השיעור בתחושה טובה. עוד כמה שיעורים כאלה ואני בהחלט ארגיש מסוגלת לצאת לתחרות. חוץ מזה הצלחתי להתארגן על הסטדים הרבה יותר מהר הפעם, זה משמח אותי (וגם לא נפל אף אחד מהם... תודה על הדברים הקטנים).

למעלה