שבוע חביב... והבטחתי לפתוח את עניין ההזרקות..
אני כבר לא זוכרת מה כתבתי שבוע שעבר, אז אני אתן את הסיכום.
הסוסון (שמי שלא יודע, הוא במיד טוונטיז שלו), צלע. כמובן שהפסקנו לעבוד וקראנו לוט.
היה ברור לי בדיוק מאיפה זה (כי זו הייתה אותה התנהגות כמו לפני שנה וחצי, לפני ההזרקה למפרקים שמתחת להוק), וגם היה לי ברור שמזריקים.
מה שרציתי לדעת זה האם מזריקים ועוזבים אותו לנפשו (משוחרר לו במרעון שלו, אולי קצת טיולי הליכה), או שמזריקים וממשיכים לעבוד (לא קשה, אבל לעבוד).
אז הוט בדק, והגיע לאותה מסקנה כמוני.
ועל אף כל ה"מי מזריק לסוס כזה מבוגר", הזרקנו.
לגבי ההתלבטות, הוט פתר לי אותה - תמשיכו לעבוד, ושאם אני לא יכולה לספק לו עבודה קבועה כל השבוע, אולי להכניס אותו לשיעור בי"ס פעם ביום.
כלומר - העבודה גורמת לכל המערכות של הסוס לפעול, לעומת להוציא לפנסיה ואז יש דעיכה מאוד מהירה.
אז אנחנו נמשיך
חוץ מזה - חם ומגעיל, והרבה תלמידים בחופש.
אז לקחתי לי קבוצה של 5 תלמידים, ואמרתי להם לבוא בשלישי בערב למיני קליניקה - הרצאה + תרגול ברכיבה.
היו כמה הרמות גבה - אז פתרתי אותן ככה: אם אני רוצה להסביר משהו, שאורך יותר מחצי שעה, זה אומר שאם אני אעשהאת זה בשיעורים הפרטיים שלהם, הם ישבו על הסוס וילכו סביבי חצי שעה, ואז גם לא יהיה להם זמן לתרגל. וזה מה שיהיה אם הם לא יבואו (ובאיזו מהירות כולם פתאום הסכימו).
אז היה יופי של שיעור (גיליתי שאני הייתי שמחה לעשות הרצאה של הרבה יותר זמן

) ואז כשאמרתי על זה לאנשים אחרים, הייתה ממש התלהבות. אז כנראה שאני אסגור עוד שתי קליניקות כאלו.
וכתוצאה- אחד החברה משלישי עשה היום שיעור קפיצות, והצליח לממש את מה שעבדנו עליו בתרגילים (הכי כיף שהוא היה הכי סקפטי לגבי שלישי), והוא ראה את השינוי היום, והיה בשוק מעצמו.
כיף.