סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

פעם ראשונה שאני כותבת

עם הסוסים השבוע היה ככה ככה, אני מחכה עכשיו למבחני רכיבה של הקורס
מדריכים אז כל הזמן רכיבה שלי מוקדש לזה, יום שני עליתי לרכב קצת לבד
והיה ממש טוב בתחילת הרכיבה הסוס נשען לי על המתג ולא נשאר לי על המסלול אבל
אחרי כמה דק' הצלחתי לרכך אותו ואז הכל הלך חלק
ביום שלישי עליתי לשיעור עם המאמן שלי וכל מה שהצלחתי ביום לפני כאילו נעלם
ברכיבות איתו יש לי הרגשה שאני תקועה באותו מקום (למרות שהוא אומר שכן יש שיפור)
באופן כללי עוד שבועיים מתחילה התקופת מבחנים של התואר הראשון אז אני מקווה
שאני אצליח למצוא כמה שעות להיות בחווה למרות המבחנים

הדסי222

New member
שבוע במגמת שיפור (טפו טפו)

השבוע יצאתי מרוצה מהשיעור. באתי אליו מכוונת עבודה ועשיתי לעצמי תרגיל לפני השיעור - שכנעתי את עצמי שיהיה לי שיעור טוב, וזה אשכרה עבד ועזר לי לשמור על פוקוס וגם כשקשה לא לתת למדריך שלי את המבט של "עזוב, אין לי כוח לזה ואני מרימה ידיים" אלא לבוא ולנסות שוב. בשיעור עצמו קפצתי בעיקר, ואני חושבת שאם בשיעור הבא המדריך שלי שוב יודיע לי שקופצים אני אגיד לו שאני די רצינית בקטע של הדרסאז'. אבל נראה. יכול להיות שבסוף אני אחליט להישאר בקפיצות ולהיות ג'אמפרית רצינית כמו שצריך או לשלב בשביל הכיף (או הידע).
בכל מקרה - wish me luck

fliperit

New member
יצא לי לרכב קצת בתחילת השבוע...

רכבתי פעמיים על הסוסה שאני רוצה להתחרות איתה.היא סוסה ממש מתוקה, שמאוד משתפת פעולה ברכיבה. ייקח לי עוד כמה רכיבה להתרגל אליה...
רכבתי גם פעם אחת על סוסה בתחילת האימון וממש נהנתי ממנה. גם כי היא מאוד נוחה ונעימה,וגם כי הרגשתי שאני מקדמת אותה ועובדת טוב.
אתמול רציתי לרכב אחרי העבודה, אבל כבר בתחילת היום הרגשתי לא כל כך טוב, ואחרי השיעורים כמעטנפלתי מהרגליים אז ויתרתי על רכיבה. האמת שגם היה מאוד חם, ואם הייתי רוצה לרכב הייתי צריכה לחכות איזה שעה- שעה וחצי שיתקרר קצת אז העדפתי לוותר.

הדבר הכי טוב שקרה השבוע הוא שהבוס שלי התחיל במרץ להרים רשת צל מעל המגרש. כרגע רק נשאר לחכות שהבטון שמחזיק את העמודים ייתייבש ולתלות את הרשת. אחרי שיתלה את הרשת הוא מתכנן לשים ספרינקלרים מתחת לרשת, שאמורים לקרר את האוויר בצורה משמעותית. אני מקווה שזה יקל על העבודה, כי עוד לא התחיל
הקיץ וכבר החום בדרום בלתי נסבל.

חוץ מזה, בלימודים כבר נהיה לי קשה. ככל שמרגישים את הסוף אני מאבדת סבלנות ולא נהנית. אני מקווה שהחודש האחרון יעוף לי, לפני שאני אשתגע

giri

New member
רשת צל וספרינקלרים נשמע רעיון מצויין

בקיצים האחרונים שלי בארץ ממש היה לי קשה לרכב בחוץ. זה גם נהיה גרוע יותר עם השנים.

jgut

New member
שבוע עמוס ולא בסוסים

אחרי הדרבי לקחתי קצת הפסקה מהרכיבות.
דאנס במילא היה בחופש. רכבתי קצת על דו. היא היתה חמודה מאוד. רכבתי עליה מעט, כי היא יוצאת סופ"ש הבא לתחרות נוער, אז לא רציתי להוסיף לה עומס.

ראיתי את הוידאו של המקצה שלי מהדרבי. אני לא דמיינתי, הסוס באמת לא היה איתי. הוא כל הזמן היה עם האף בחוץ והפיל כתף במעגלים. הוא לא התנגד כי לא עשיתי עם זה כלום. אבל לדעתי אם הייתי מנסה יותר לאסוף אותו, הוא היה מביע התנגדות.

giri

New member
בלת"ק - השבוע שלי

היה לי שבוע מטורף - הייתי בנסיעת עסקים במשך רובו. ביום שני לפנות בוקר, בשדה התעופה, קלטתי שעוד לא התגברתי על הצינון משבוע שעבר - ובהמשך אותו יום זה הפך לממש מחלה מעצבנת וכל הנסיעה היתה לי קשה ומאתגרת בגלל זה.
כשחזרתי מהנסיעה הייתי גמורה, אז ביום חמישי רק באתי להוציא את צ'ואי שירוץ קצת במגרש, ואז גיליתי שאני לא יכולה לעשות את זה - המגרש הפנימי היה לא זמין בגלל עבודות עונתיות והמגרשים החיצוניים לא סגורים. די התרגזתי על עצמי, כי לא לקחתי קסדה כדי שלא אתפתה לרכב, ובסוף נתקעתי ככה. הוצאתי אותו לדשא והולכתי אותו קצת אבל זה היה יום מת בשבילו.
בשישי רכבתי אחר הצהריים, היתה רכיבה די טובה למרות שבאמצע הרכיבה התחילה להכנס רוח מטורפת והיו רעמים, והוא היה קצת ספוקי. אחרי הרכיבה התחיל מבול והיתה סופה מטורפת, שנמשכה בערך שעתיים והפסיקה באותה פתאומיות שבה התחילה.
בשבת היה לי שיעור קפיצות - היה ממש טוב. היה לי קשה מאד, גם אני עדיין לא ממש בכושר וגם ממש היה לי קשה לנשום עם כל הגרון והנזלת וזה... אבל אני שמחה שבאתי לשיעור למרות הצינון, היה שיעור מעולה. איבדתי הרבה משיווי המשקל שכבר היה לי בקפיצות בהפסקה הארוכה, כמה הגישות הראשונות היו איומות, אבל צ'ואי היה ממש נשמה טובה ולא עשה לי בעיות עד שמצאתי את שיווי המשקל שלי. ליסה (המאמנת) אמרה לי שזה מדהים כמה שהוא אוהב אותי, ושלג'סי (השותפה שהיתה לחודש וחצי) הוא לא ויתר כשהיא באה ככה. מאד הופתעתי שהיא אמרה את זה, תמיד הייתי תחת הרושם שזו פשוט הדרך שהוא מתנהג לכולם.
בסוף השיעור הצלחתי להכנס לקומבינציה של שלושה מכשולים ולרכב אותה מאד נכון ומאוזן ושתינו (ליסה ואני) היינו מאד מרוצות.
היום אנחנו הולכים לראות תחרות בספרוס, והחווה מנסה לגייס מספיק אנשים (צריך 25 לקבוצה) בשביל להרשם להגרלה של סט מכשולים שמתקיימת בתחרות. הסט נשמע פשוט מדהים, מדובר על פרס ששוה לפחות עשרת אלפים דולר, אז אנחנו מנסים לגייס הרבה אנשים ואולי להכנס בתור שתי קבוצות ולהגדיל את הסיכוי לזכות.

למעלה