סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

אז איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

jgut

New member
זה היה שבוע מעולה

במהלך השבוע היו לי רכיבות פחות טובות. התעופפתי בעצירה אחת ומאז ירד לי כל הביטחון ברכיבות בבית.
ביום חמישי נסענו עם הסוסים לתחרות ושם הכל הסתדר.
ברכיבה בחימום ובפיידטיים, חשבתי שישבתי לא טוב בעצירות. המאמן לקח אותי לשיחה ואמר שהכל בסדר ושאני אפסיק להכניס לעצמי שטויות לראש.
ביום שישי היה לי מקצה מעולה. לראשונה קיבלתי ציון של 70. תמיד אמרתי לעצמי שביום שאגיע לציון שכזה אוכל לפרוש.
דאנס היה מדהים במקצה. חיכה לי בכל השלבים, כל המקצה האוזניים שלו היו מכוונות אלי. הוא החזיר לי את כל הביטחון. ניראה לי שמבחינתו הוא נועד לתחרויות האלה. הוא באמת ניראה לי נהנה. את הכל הוא עושה בלי להתאמץ.
זכינו במקום הראשון עם עוד מישהו ונאלצנו להיכנס לריצת שוברת שוויון. בריצה הזו כשעף לי הכובע, ניסיתי לתפוס אותו. זו היתה טעות כי שיניתי את השיווי משקל וזה גרם לסוס להחליף ליד. הוא מיד חזר וזה עדיין היה מספיק טוב כדי שננצח בשובר שוויון. ממש נהנתי מהסוס והמקצה.

היום היתה לנו עוד ריצה טובה, אבל עם ציון פחות טוב (68.5). אני לא יודעת עדיין על מה הורידו לנו, ניראה לי שהוא איחר מאחורה באחת ההחלפות. היתה שם גם התנגדות במעגל (למרות שלדעתי זה היה כי הוא כמעט מעד).

גם שאר החבר'ה מהחווה שלנו עשו מקצים ממש יפים. היו ציונים של 68 ו 68.5 שזה מעולה למקצה ראשון.
בקיצור חזרנו עייפים ומרוצים. עכשיו מגיע לדאנס חופש ומלא גזרים.

fliperit

New member
כל הכבוד

לא הייתי אתמול בתחרות, אבל שמעתי שהיה מקצה יפה מאוד

fliperit

New member
השבוע שלי

את ראשון שני ניצלתי לסיבוב מעיינות באזור הבית של ההורים. הופ-תעתי לגלות שהמעיין האהוב עליי, שהיה ריק לחלוטין בשנה שעברה, מלא מים לחלוטין. שאר המעיינות היו קצת פחות מרשימים לצערי.

אח"כ חזרתי ללימודים, ואני מודה שלמרות השביזות יום א' שהייתה לי בערב לפני, דווקא נהנתי מהימי לימודים.

אתמול עבדתי כמו חמור. היו לי 13 שיעורים רצוף, אבל כל כך התגעגעתי (כי כל פסח לא עבדתי), שזה לא הפריע לי להנות.

היום נסעתי לצפות בתחרות, וכצפוי זה ממש עשה לי חשק להתחרות אבל אני לא כל כך יכולה להרשות לעצמי...

giri

New member
השבוע שלי - סוף סוף טוב!

חדשות מצויינות בשני תחומים השבוע...
אחד - הברך שלי ממש השתפרה, אפילו עשינו יומיים של סקי בסופ"ש ועברתי את זה יופי, וביום שני רכבתי ובכלל לא כאבה לי הברך. אז נכון, למחרת הלכתי להופעה (בון ג'ובי! סורי, לא יכולה שלא להתלהב) ואחרי שעתיים וחצי של קפיצות, שירה וצרחות גם הברך וגם הגרון שלי לא משהו, אבל באופן כללי היה שיפור
בכל אופן, ביום רביעי היה לי שיעור וקפצנו! פעם ראשונה מזה חודשיים. הייתי צריכה הרבה מנוחה והיה לי קשה בשרירים שהתנוונו, וגם קפצנו קטן ומעפן, אבל עדיין היה כיף ושווה. המאמנת אמרה שהיא החליטה לקפוץ כי היא ראתה שיש שיפור במצב הרגל ונראה לה שאני צריכה את זה בשביל המורל - והיא ממש צדקה. היא גם החמיאה לי שלמרות שאני לא בכושר, זו היתה הרכיבה הכי רכה בידיים שהיא ראתה אותי עושה בקפיצות - שזה מה שעבדתי עליו כ"כ הרבה, אז אני שמחה (למרות שנראה לי שזה לא נכון - יש לה לפעמים זכרון של דג).

הדבר השני הוא שיש לי שותפה חדשה לפנסיון. עוד לא פגשתי אותה פנים מול פנים אבל דיברתי איתה בטלפון ושמעתי עליה מהמאמנת ושאר הצוות בחווה. בחורה מאד רצינית, לא ילדה, ועושה עם צ'ואי עבודה טובה. הידיעה שיש עכשיו מישהי שרוכבת את החצי השני בטוח מורידה לי הרבה סטרס מהראש, ובינתיים עושה רושם שהולך טוב - הסוס מרגיש טוב אחרי הרכיבות שלה, היא מטפלת בציוד כמו שצריך ודואגת לשמור על קשר.

חוץ מזה, כמעט כל הרוכבים שלנו יצאו לתחרות בספרוס בסופ"ש ואני מקנאה בהם נורא. אבל עכשיו כשהברך שלי מתקדמת, אני אנסה לחזור מהר לכושר, ואולי עוד אספיק להתחרות שם השנה. אני חושבת שבקיץ כבר לא תהיינה שם תחרויות חובבים כי זו העונה של התחרויות המקצועיות, אבל מקסימום תמיד אפשר לצאת לתחרות באחת החוות בסביבה (ועדיין... ספרוס היא חלום שאני חייבת להגשים לפחות פעם אחת כל עוד אנחנו גרים פה).

הדסי222

New member
השבוע שלי

אני, בניגוד לשאר החבר'ה פה רוכבת מתחילה (יחסית... ותק של שנתיים פלוס מינוס) ורכבתי ביום רביעי והיה מעולה! בדיוק נגמרה תקופה עם "חורים" ושיעורים לא רציפים אז היה לי קשה בפעמים הקודמות שרכבתי אבל השבוע קפצתי על סוסה שמלא זמן אני מתה לרכוב עליה והיא מדהימה - באופן כללי ובקפיצות. ככה שהיה ממש כיף ומלא סיפוק.

giri

New member
אהלן!

אני לא זוכרת את הניק שלך - אבל אני איומה בלזכור שמות, אז אני אלך על בטוח ואברך אותך בתור משתתפת חדשה, מקסימום יצאתי חומוס

אני מזדהה עם מה שאת אומרת, תמיד קשה לי לחזור אחרי "חורים", אני בדיוק במצב הזה עכשיו גם.

למעלה