סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

fliperit

New member
השבוע שלי

תחילתו לא הייתה מעניינת במיוחד..

אתמול יצאתי לחופש פסח, שהוא למעשה יותר חופש מחופשת הסימסטר, כי ההכשרה המעשית לא ממשיכה בו. ניצלתי את היום בספונטניות לטיול עם אחותי, שלא ראיתי כבר המון זמן, באזור בית גוברין. כשעבדתי שם הייתץי מטיילת באזור המון, והתגעגעתי... פשוט האזור הכי יפה בארץ!
היום התבטלו לי שני השיעורים הראשונים אז ניצלתי את הזמן לעבוד עם פוני שאמור להיכנס מתישהו לעבודה בטיפולי. הוא מאוד מאוד חמוד, בניגוד לרוב הפונים שפגשתי. התחלתי ברכיבה במגרש, ואח"כ יצאתי לטיול. היו רוחות של 80 קמ"ש בערך, מה שגרם לחממות להרעיש, לשיחים לזוז, לקרטונים ושקיות להתעופף באוויר ולענן של חול לכסות ה-כ-ל. הפוני היה ממש חמוד. הוא ]חד מהכל, אבל אחרי שהתעקשתי עבר צמוד לחממות ולרעשנים אחרים, דרך על קרטון ונכנס לשיחים המרשרשים. בסוף גם רצתי איתי קצת בשדה קצור כדי לראות איך הוא מגיב, והופתעתי לטובה. מזמן לא נהנתי ככה מרכיבה.. היה מאתגר ומוזר וכיף

אני עוד מחויכת מהזיכרון הטרי של יום ראשון

שסופסוף יצא לי לרכב.

החיוך קצת מתחיל להימחק לי כי אני במצב כלכלי קטסטרופלי ואין לי מושג איך אני אצליח לחזור לסוסים באופן קבוע ככה.

אבל החלטתי שאני חייבת. אפילו פעם בכמה שבועות.
זה פשוט הדבר היחיד שנתן לי קצת טעם לחיים בתקופה הקשה הזאת.

שבוע הבא אני הולכת ל"פסטיחי" במקווה ישראל בחולון.
יש עוד מישהו מפה שמגיע? ואם כן באיזה יום/ימים?

popi199

New member
מעולה

בשנה האחרונה עשיתי המון שינויים כל הזמן ולקח לי זמן להבין מה מתאים ומה לא ועכשיו אני באמת מרגישה שעלינו על דרך המלך בכל מה שקשור לאחזקה ורכיבה על סוסים אבל מה שהכי השתנה זה הגישה וההבנה של מה התפקיד של הסוסים בחיים שלי.

giri

New member
השבוע שלי

צ'ואי היה במנוחה רוב השבוע ועכשיו הוא פצצות על הרגליים. בכל מקרה היום הזריקה (מסתבר שדחינו אותה ארבעה חודשים מהמועד המקורי... אני לא ידעתי). אתמול הייתי בחווה אחרי שנתתי לרגל שלי מנוחה כמה ימים. ניסיתי בהזדמנות חגיגית זו את תומך הברך החדש שהפיזיותרפיסטית המליצה. עדיין היה לי קשה והברך קפצה ועשתה בעיות, אז זו היתה רכיבה קצרה ועגומה.
אח"כ בשביל לשפר את המצברוח (טוב, לא בשביל המצברוח, בשביל הנקיון) רחצתי את צ'ואי, שהיה פשוט מטונף. אתמול הגיעה מישהי שאולי תעשה חצי פנסיון לנסות אותו. אני מקווה שיצא מזה משהו טוב - עוד לא יצא לי לדבר עם המאמנת ולשמוע איך היה.
השבוע אני הולכת לנסות סוס אחר בחווה בתור "בינתיים", ואני מאד מקווה שמצב הרגל ישתפר מספיק כדי שאני אוכל לרכב כמו שצריך בקרוב.

jgut

New member
השבוע ומשהו שלי

הרכיבות מגרש היו טובות. בזמן שהמאמן שלי היה בתחרות נוער הוא השאיר לי שיעורי בית עם דאנס. הרכיבה עצמה היתה טובה, לפני כן חששתי שיהיה משהו שלא אדע איך לתקן. אבל הסוס די צפוי והמעט תקלות שיש איתו, מוכרות לי היטב.

אתמול יצאנו לטיול קצר. רכבתי על דו. אני בקושי רוכבת עליה וזה ניכר גם בטיול. היא היתה ממש נודניקית. עוד יותר מתמיד (היא תמיד משחקת). זה הפך את הטיול למשהו לא כיפי בכלל. הייתי צריכה להילחם איתה כדי שתעבור בשבילים. היא חיפשה דברים להיבהל. היו איתנו סוס צעיר ודאנס. הסוס הצעיר כל הזמן נשען עליה, מה שהפריע לי לעבוד איתה (והבעלים שלו, לא ממש הבין את זה). הבחור שרכב על דאנס התקשה להזיז אותו קדימה. הסוס לא עשה בעיות, רק הבחור היה פאסיבי מידי. בקיצור התעצבנתי על כולם. בסופו של דבר הצלחתי לעבוד איתה. כשחזרנו הביתה היא התחילה לנדנד שוב. אז עבדתי איתה במגרש כמה דקות. היה לי חשוב לסיים איתה בעבודה חיובית. היא כניראה הרגישה שאני עצבנית ביותר ולא העיזה לעשות לי בעיות במגרש.
כשאני חושבת על זה, מה אני יכולה לצפות ממנה כשאני רוכבת עליה רק פעם בכמה שבועות. אומנם עובדים איתה בב"ס. אבל זה לא אותו הדבר.

למעלה