סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סכמ"ש

אצלי שישי בבוקר ושוב שכחתי לפתוח לפני הסופ"ש שלכם!

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

אני לא זכיתי לרכב השבוע בגלל הברך. הפיזיותרפיסטית שלי המליצה עוד שבוע ללא רכיבה. אני הולכת לדבר איתה על זה בטיפול היום ומקווה שהיא תמתיק לי את העונש לעבודה בהליכה

fliperit

New member
יצא לי לרכב קצת

אפילו יותר מקצת...
בראשון עבדתי מהבוקר ואז הייתה לי הפסקה ורק אחה"צ היו עוד שיעורים. בהפסקה הספקתי לרכב על אחד מהסוסי ריינינג (שמשמש כסוס בית ספר, מלבד בשבועיים לפני כל תחרות). האוכף היה לי לא נוח אז העדפתי לרכב בלי ארכובות, וזה עשה ממש טוב לישיבה שלי לשבת חצי שעה על סוס בלי ארכובות...
אח"כ רכבתי על פוני שאמור להיכנס לבית ספר אבל הוא עדיין לא מוכן.
אחר הצהריים, בהפסקה בין שני שיעורים הספקתי לעלות על סייחה שזאת הייתה הרכיבה הראשונה שלה. היא הייתה ממש מקסימה ולא קפצה אפילו לחצי שניה (מודה, המכורה לאדרנלין שבי קיוותה שהיא תקפוץ קצת..).
אתמול גם יצא לי לרכב קצת על אותו סוס ריינינג מיום ראשון.

חוץ מזה רוב הזמן ישבתי בבית ולמדתי... סוף סוף נגמרו המבחנים, נשארו רק עבודות

jgut

New member
היה שבוע של רכיבות מלאות

במגרש על דאנס. החזרנו לו את הסליידרים והתחלנו לעצור.
היו רכיבות טובות. ביום רביעי ממש הרגשתי את השיפור.
ביום שישי היתה לי מיגרנה אבל עליתי לרכב בכל זאת. המאמן אמר שהיתה רכיבה טובה. אני דווקא הרגשתי שהלכתי אחורה בפחדים שלי. היה ניראה לי שהסוס רץ מהר מידי ושאני לא יושבת. המאמן אמר שישבתי בסדר גמור ושבחוץ אני רצה יותר מהר. אני לא יודעת למה זה היה ניראה לי כזה נורא.

לגבי הברכיים שלי, התחלתי לעשות לעצמי טיפול בגלי הלם. אחרי שלפני שנתיים זה מאוד עזר לדאנס (מאז לא הייתי צריכה להזריק לו את המפרקים), החלטתי לבדוק על טיפול כזה לבני אדם. אני עכשיו אחרי שלושה טיפולים מתוך עשרה, אני מקווה שזה יוכל לשפר לי ההרגשה במידה ניכרת.

lions queen

New member
בא לי לתלות את עצמי על עמוד גבוה

לפחות עד שיגמרו המבחנים..

סבל פשוט סבל, תזכירו לי למה הלכתי ללמוד חשבונאות עם כלכלה?

בגדול אני כמעט ולא רואה סוסים, ביום שני גררתי את חבר שלי לטיול רכיבה עם פיקניק באמצע.. למה גררתי? כי עדיין קצת קשה לו לשבת

מחכה כבר שהחודש הזה יגמר וננשום קצת יותר סוסים בשביל האופטימיות

מזדהה עם הרצון להתאבד בתקופת המבחנים

(למען הסר ספק, אין לי כוונות אמיתיות להתאבד.... פשוט נמאס לי מהתקופה הזאת...)

lions queen

New member
לגמריי

הכי קשה זה להסתכל בחלון בימים יפים על אנשים מטיילים, צובט בלב :|

אחוות סטודנטים

אני סיימתי שישי האחרון את תקופת המבחנים, עם הלשון בחוץ פשוטו כמשמעו. במבחן האחרון ממש התחרפנתי (זה מה שקורה כשלומדים בריצה תוך שבוע מבחן עצום בגודלו) ומרוב סלט עצרתי את המבחן באמצע ואמרתי לפרופסור שאני אגש ישירות למועד מרץ, למרות שהוא אמר שיכולתי עדיין לעבור אותו.
אבל די, עכשיו קצת שקט ומנוחה, אני פשוט חייב את זה, מאז דצמבר אני בטראנס לימודים ללא הפסקה.

SNTQ

New member
בואי לרכב כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שבת דרום עם כל הכלבים

lions queen

New member
בואי לפה יפה פה :)

אבוא למרכז עוד שבועיים שלושה אבל אז טסה לפולין, אז וול, בואי כבר!

giri

New member
הלכתי לחווה בשבת!

עשיתי שיעור הליכה.
התמקדנו ב"להרגיש", שלטענת המאמנת שלי זה מה שהכי חסר לי (יש מצב לא רע שהיא צודקת). מאד מעצבן רק ללכת, מצד שני היתה רכיבה מאד מתגמלת מבחינת ההישגים - הצלחתי לקבל ממנו את ההליכה הכי טובה שאי פעם השגתי ממנו, אז הייתי מאד מרוצה.
חוץ מזה, בשלב הזה, אחרי שבוע בלי ה"סם", רק לנשום סוס עשה לי טוב...
או כמו שאישי אמר: "אני שמח שאת לא מכורה לסקי, אני לא רוצה לדמיין איך היה נראה הקיץ".

עדימ

New member
לגמרי נכון מה שאמר האיש!

אני לא רוצה אפילו לחשוב מה היה קורה לו האהבה שלי הייתה תלוית עונה, כמו סקי, ולא האהבה הענקית שלי לסוסים ולרכיבה.
רכיבה וסוסים זה לחלוטין הסם שמחזיק אותי שפויה ובחיים נגיד את זה ככה. אפילו אמא שלי אמרה אתמול ש3 דברים מחזיקים אותי בחיים ובריאה:
1 טיפולי שיאצו שבועיים-פעם בשבוע.
2 הספורט האימונים היום יומיים שלי-אופני כושר, משקולות ובקייץ שחיה.
3 האהבה הכי גדולה שלי-הסוסים והרכיבה

למעלה