השבוע שלי
הספקתי לרכב במגרש רק בשני. אני לא זוכרת למה, אבל זו היתה רכיבה שבה רק הזזתי את דאנס, מבלי שנעבוד על שום דבר ספציפי.
אחרי זה כבר ירד גשם והפסדתי את שאר הרכיבות.
הסוסים היו כמה ימים בתאים והגדרות שחרור אצלנו עדיין בוציות מידי. אז החלטתי להוציא אותם לסיבובי הליכה.
התחלתי עם דו, כי ציפיתי שהיא תהיה בעייתית יותר. היא דווקא היתה מאוד שקטה ורגועה בהתחלה. מצאתי מקום שאפשר לעשות לה קצת לונג'. היא בקושי זזה, אז המשכתי לטייל איתה בהובלה. מידי פעם עשינו הפסקה לאכילת עשב. הכל היה מעולה עד שהגיע אופנוע. אז היא ניזכרה שהיא ערביה ושיש לה המון המון מרץ. אז היא התחילה לקפוץ, להרים זנב ומשם היא רקדה כל הדרך הביתה. בדרך עצרתי שוב במקום שאפשר להזיז אותה והרצתי אותה בטרוט (כשהיא לא ביקבקה, קפצה על שתיים ועשתה קנטר), עד שהיא נירגעה.
אז אחרי זה, לא התחשק לי לעשות את אותו המסלול עם דאנס. מכיוון שהוא נחשב לסוס הכי אדיש אצלנו החלטתי לצאת איתו לטיול רכיבה.
גם איתו הכל התחיל בסדר. הליכה, טרוט ובהמשך לופ רגוע.
כשהגענו לשמורה, פגשתי פקח של הרשות שאמר לי שאסור לי להיכנס איתו (וגם עם שני הכלבלבים). התנצלתי. דיברנו קצת וניסיתי להבין האם יש סיכוי לאשר כניסה עם סוסים. הוא תיאר לי מצבים שהוא נתקל בהם עם רוכבים וזה אכן בעייתי כשאנשים לא מתחשבים בטבע.
משם חזרתי לכיוון הבית ובדרך פגשתי... אנשים. לא סתם אנשים, זה התחיל בקבוצה של פרחות שרצו לעברי, תוך נפנופי ידיים וצווחות של "OMG! OMG! סוס! סוס!". דאנס נבהל והחל לקפוץ והן המשיכו בצווחות. צעקתי להן לעצור, אבל הן חשבו להן שזה יותר מידי מיינסטרים. אפילו לסוס אדיש כמוהו, זה היה מפחיד.
אז נאלצנו להתגבר על זה. גם איתו הגעתי למקום שאפשר להזיז אותו, אז הזזתי אותו קצת שיוציא אנרגיה. משם המשכנו ופגשנו משפחה עם ילדים שזורקים אבנים. הם הפסיקו לרגע במנהג הברברי, רק כדי לבקש ממני סיבוב. עניתי להם "ממש לא" וההורים שלהם חשבו שזה חצוף מצידי. לפחות הפעם דאנס היה יותר רגוע (בכל זאת אבנים זה פחות מפחיד מפרחות).
צירפתי תמונה של דו לפני שהיא הפכה לערביה, משום מה בתמונה היא ניראית לי מאוד שמנה...