סכמ"ש~

shaharEB

New member
מסכמש"ת

משהו כיפי: שיחות טלפון נחמדות

משהו מעצבן: לא המון שעות שינה

משהו מצחיק: שיחות טלפון

משהו חדש: אממ...
סרט השבוע:

שיר השבוע: ג'יימס ארת'ו' - IMPOSSIBLE
סדרת השבוע: שנות ה70

בילוי השבוע: גלידה עם חברה

תוכניות לשבוע הבא: לעבור את המועד ג' במתמטיקה
+לעשות כיף :) !

בונוס: קיץ או חורף? אחרי החורף הזה....עדיין חורף
אבל קצת טיפונת שמש לא תזיק

שיהיה לך המון בהצלחה!

חשבתי אתמול על שנותי במיסגרת מערכת החינוך ולא יודעת איך עברתי אותן.
אין שום ידע בעל ערך אמיתי בשבילי שאני יכולה להצביע עליו ולהגיד את זה קיבלתי משם!

פעם הראיתי לאמא שלי שהתחנכה במסגרת אחרת בזמן ברית המועצות ספר לימוד לבגרות במתמטיקה וניסיתי לתרגם לה שאלות, היא החזיקה בראשה והיתה די חסרת מילים לגבי השטויות שאנחנו חייבים לשנן אשר לא מתקבלות על ההגיון.
יש סטאנדפיסט שאני אוהבת אשר מקריא בהופעות שלו שאלות ממבחני בגרות ברוסיה וכל הקהל צוחק.

The LadyKiller

New member
אני חייבת לציין,

שראיתי את התעודה שאחותי הביאה השבוע, וכשראיתי את ה55 שלה במתמטיקה לא יכולתי להיות יותר גאה. טיפוסים הומניים שליטה. אבל שיהיה המון בהצלחה, כן?

L e i a

New member
הההההה

הההצילו!!!

משהו כיפי: מה זה כיף.
משהו מעצבן: הניסיון שלי לקבוע פגישה מסכנה אחת ובנתיים משגעים לי את החיים. ("אני צריכה לקבוע עם X פגישה" "הוא עסוק" "אבל ביום חמישי בערב אמרו לי שהוא פנוי!!" "אבל בנתיים קבעתי לו לפגישות" "אבל בחמישי בערב בקשתי ממזכירה אחרת שתשריין לי" "אבל למה לא בקשת ממני" "כי לא היית!!!!" "אז למה לא בקשת לשריין" סעמוווו).
משהו מצחיק: אנשים שלא מבינים שהם הגיעו למזכירה ולא לאדם שחיפשו ומתחילים לדבר מיד. "היי חמודי!!" "...עדיין לא"
משהו חדש: משום מה הוצאתי המון כסף על הרבה כלום. הצילו.
סרט השבוע: הדרקון הראשון שלי! מקסים מקסים מקסים

שיר השבוע: idk.
סדרת השבוע: סיימתי את עונה 1 של קאסל. לקח לי רק איזה חודשיים.
בילוי השבוע: לישון. תנו ל לישון. *בוכה*
תוכניות לשבוע הבא: לקבועאת הפגישה ה@!@#!@@#~@#!@3 הזאת!!

בונוס: קיץ או חורף? קיץץץץץץ *_________*

L e i a

New member
אז עונה 1 של קאסל

אם לא הייתי יודעת שמשתפר אני בספק שהייתי ממשיכה. כאילו, חמוד והכל, אבל במיוחד לקראת הפרקים האחרונים זה נהיה *מאוד* נוסחתי, בקטע שאי אפשר להפריד בין הפרקים (לא מורן, זה לא כמו ד"ר הו!
). בקט אפילו לובשת את אותה חולצה כל הזמן (לפעמים בצבע אחר).

אבלללל אני יודעת שישתפר אז אני ממשיכה לראות. כן כן.

"היי חמוד...!"
"... עדיין לא."

אהבתי. צריך לעשות איזה רשימה או משהו עם כל הדברים ההזויים שיוצא לשמוע כשעובדים בשירות מול ועם אנשים.

לגבי 'קאסל'

נראה לי שסיימתי את כל העונות תוך איזה שבועיים, זה היה עדיין כשעבדתי.
בשורה התחתונה חושבת שאפשר לדלג מהעונה ה1 לאחרונה לא ממש פיספוס,
היה שם איזה פרק מגניב עם זומבים זה היחיד שזוכרת מכל הטלנובלה שהלכה שם עם רפרנסים מגניבים לפה ולשם.

L e i a

New member
לגמרי!

הלוואי והיו אומרים לי לדלג על עונה 1 קצת קודם.

אגב הכי נורא בעבודה עם לקוחות- תמידדדד אותו טימטום! זה פשוט מדהים כמה נמוך אנשים יכולים לרדת (הלוואי והייתי יכולה לומר שזה רק ישראלים.. אבל זה לא).

למעלה