גם אצלנו היה מזג אוויר לא מדהים
ביום רביעי בלילה נשבר השיא לירידת שלג בודדת בקלגרי.
צריך לזכור שזה אזור מאד יבש פה ובדר"כ מאד קר אבל אין הרבה שלג.
בשביל להגיע לחווה ביום חמישי, ביליתי חצי שעה בקילוף השלג מהמכונית והיציאה מהחניה, מה שהיה אחלה פעילות גופנית וגם קצת שובר גב. וזה עוד היה קל יחסית כי עופר פילס את השביל והחניה שלוש פעמים באותו יום. עד שחזרתי פנימה, החלפתי בגדים ויצאתי, כבר הצטברה שכבה טריה של שלג על הרכב, אבל לא במידה שלא איפשרה לי לנסוע. הנסיעה היתה לא רעה בהתחשב בתנאים והצלחתי להגיע לחווה תוך שלושת רבעי שעה (עשר דקות יותר מהרגיל - לא נורא בכלל).
ביום חמישי היתה לי רכיבה סבירה, לא יותר מזה, אבל שמחתי שבאתי והוצאתי אותו לרכיבה וטילטלתי קצת את עצמי.
ביום שישי היה לי שיעור - איחרתי לחווה, כי אחרי כל העבודה היפה שהשקעתי ביום חמישי, ביום שישי באו המפלסות וערמו לי חומה של שלג דחוס מעורב חול בכניסה לחניה. חשבתי שאני אוכל לפרוץ דרך זה אבל התבדיתי - נאלצתי להחזיר את הרכב לחניה וממש לשבור את הגב בשביל לפנות את זה - השלג היה דחוס וקשה, חלקו כבר ממש קרח. עשרים דקות אח"כ הצלחתי לצאת לדרך... ברר!
השיעור בשישי היה טוב. קשה, כי כולי תפוסה אחרי העבודה הקלה יותר שעשיתי בעקבות הפציעות האחרונות, אבל טוב. עשיתי שיעור ארוך מהרגיל והצלחתי לגרום לצ'ואי להכניס את הירך הבעייתית שלו מתחת לגוף ולעבוד ישר בכמה מקטעים, מה שהיה מבחינתי הישג נפלא.
אתמול עשינו סקי, אז לא רכבתי, והיום אני מתכננת לרכב אחרה"צ (אצלי עכשיו בוקר...) ומקווה שתהיה רכיבה לא רעה, למרות שאני די תפוסה מהסקי