סכמ"ש

סכמ"ש

(
כי אף שבט דרום אמריקאי עתיק לא יגיד לנו שזה סוף העולם)

איך עבר השבוע?
מה היה טוב?
מה היה רע?
הבן-אדם שעשה לך את השבוע:
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
סרטון השבוע:
ה-21 לדצמבר 2012 אומר לך משהו?
התחדשות השבוע:
משהו שאהבתי בפורום השבוע:
תמונת השבוע:
ציפיות לסופ"ש:
ציפיות לשבוע הבא:
עוד משהו?

שבת שלום!

שבת שלום לכולם!

איך עבר השבוע? האמת שהיה שבוע מאוד מאוד מעניין
מה היה טוב? שלחו אותי בעבודה לכל מיני מקומות וזה היה ממש ממש משעשע כי מסתבר שאני הבחורה היחידה עם הכיסא גלגלים שאשכרה מגיעה למקומות האלו ואני מאמינה שזה ככה כי כל הפקידים היו ממש ממש מופתעים
אין כמו לשבור סטיגמות!
מה היה רע? ובכן, פעם אחת שכחתי מסמך חשוב מאחור, פעם אחרת הבאתי את המסמך הלא נכון... פדיחת עולם. אבל כולם היו חביבים
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: האחיינית החדשה והיפייפיה שלי!! כן כן! אני דודה ספיר! היא נולדה ממש השבוע, חדשה וקטנטונת ואומנם לא החזקתי אותה עדיין אבל ממה שראיתי מהחלון השקוף היא מ-ד-ה-י-מ-ה!
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: ובכן, הפעם יש כמה:
# אני נכנסת לתוך בית משפט ויש בידוק-
שומר: אפשר לראות את התיק?
אני:בטח
שומר: יש לך משהו להגנה עצמית?
אני:רק הכיסא גלגלים, נחשב?

אני בספרייה משפטית (תודה מעיין שגרמת לי לחייך כמו מופרעת!!) וקוראת מאמר:
"הגבר יכול להזיק לאיזון העדין ..." המחשבה הראשונה- "כל כך נכון!"
(כמובן שהיה לזה המשך יותר הגיוני אבל אני לא אשעמם אתכם למוות)

שיר השבוע:היא התווכחה איתו שעות של משינה.
סרט השבוע:ההוביט! כן כן, לשם שינוי ראיתי סרט בזמן. ממש ממש נהנתי ממנו, הסרט הכי יפה ויזאולית שראיתי. ראיתי כמובן עם ה48 פריימים. מ-ט-ו-ר-ף! בכל האופן גם את העלילה אהבתי, למרות שיש שם אי אלו שינויים והמוזיקה הייתה יפייפיה.
סדרת השבוע: אין באמת
ספר השבוע: דיני משפחה?
סרטון השבוע: אין
ה-21 לדצמבר 2012 אומר לך משהו? 10 ימים להגיש את הסימנריונית. אמא'לה!!!!
התחדשות השבוע: טייטל דודה ו4 ספרים ב100!
משהו שאהבתי בפורום השבוע: את החזרה של אור מאנגליה! למרות שכל פעם שאני מדברת איתה זה איך שהוא מסתיים בזה שאני קוראת לה כלבה

תמונת השבוע: ה-תמונה שמככבת על הדסטופ שלי - האחיינית היפיפיונת שלי. מהממת קטנה! הבאתי את המצלמה לביקור בשביל שאביה היקר [אח שלי אבא, מי נתן לו להיות אבא?
] יצלם אותה. הוא עשה אחלה תמונה!
ציפיות לסופ"ש: עד כניסת השבת אני עובדת על הסימנריונית, בשבת אני שובתת מכל מלאכה, מתלבשת בפ'יגמה חגיגית ומתנחלת עם שמיכה בסלון עד מוצאי שבת בחברת ספרים. אחר כך, אתם יודעים.. סימנריונית...
ציפיות לשבוע הבא: לסיים את הסימנריונית האמת, לנסוע לעוד ספרייה, ללכת לעבודה , בקיצור- שבוע לא מרגש במיוחד. מה שכן אני כן רוצה לדחוס ביקור ביום שישי אצל המתוקה החדשה

עוד משהו? זה היה שבוע מאוד מאוד ארוך ומלא בדברים מעולים !

Ayelet 363

New member
מסכמת

איך עבר השבוע? בסדר.
מה היה טוב? הרבה זמן פנוי.
מה היה רע? הרבה יותר מדיי זמן פנוי. פסלתי בערך כל סוג עבודה שאני יכולה להשיג כרגע. אני לא מרוצה מבחירת המקצוע שלי (מבחינת לימודים). ניסיון כושל ביותר בהכנתת סושי. והחלטתי לא לוותר על טיול לאנגליה כי תמיד רציתי את זה, אבל אני מפחדת לנסו עלבד ואין לי עם מי.
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: חברים.
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: "X אנשים עוקבים אחרייך? אין להם משהו יותר טוב לעשות?" "איזה אנשים משועממים" אחותי, כשהיא גילתה כמה אנשים עוקבים אחריי, וכי היא לא מכירה את טמבלר היא חשבה שזה אומר שאני טמבלר פיימוס.
"איילת השפיעה לי על המוח" היא, כשהיא הסבירה לחברה למה היא פתאום פתחה טמבלר. אני חייבת לומר, עצם זה שהיא פתחה טמבלר מרגיש לי כמו סימן שזה באמת סוף העולם (קצת אירוני, נזכרתי פתאום שזה מה שאמרתי לפני הרבה חודשים, "אם אפתח טמבלר סוף העולם באמת יגיע ב-2012", "פתחתי טמבלר. אם אפסיק לגלוש בפאנפיקשן.נט ואפתח טמבלר סוף העולם באמת יגיע ב-2012).
שיר השבוע: הרגילים.
סרט השבוע: Definitely Maybe. מקווה היום\הסופ"ש\שבוע הבא לראות פיץ' פרפקט\ההוביט\חיי פיי. אבל מהניסיון שלי הכל תמיד מתבטל.
סדרת השבוע: באפי, דוקטור הו, טורצ'ווד, גלי, קאסל, go on, איך פגשתי את אמא ועוד.
ספר השבוע:
סרטון השבוע:
ה-21 לדצמבר 2012 אומר לך משהו?
התחדשות השבוע:
משהו שאהבתי בפורום השבוע:
משחק האייקונים.
תמונת השבוע: ג'וס ווידון.
ובדיחת באפי מטומטמת שעשיתי:
http://25.media.tumblr.com/74be6341db05bae5f3da08fb53dd0354/tumblr_mfc1hnJDbp1rrwwwjo1_250.png
ציפיות לסופ"ש: לראות סרט. בתקווה שלא יתבטל... בפעם השלישית\רביעית בזמן האחרון. \-:

OKDeSign

New member
חחחחח התמונה של ג'וס!!

ובהצלחה עם הלימודים, אני יודעת שזה יכול להיות תהליך קשה אבל אני בטוחה שבסוף הכל יסתדר :)

Ayelet 363

New member
אני לא קרובה ללהיות טמבלר פיימוס

אבל אחותי לא יודעת את זה כי היא חדשה בטמבלר אז היא חושבת שזו כמות גדולה של עוקבים.

pennylane11

New member
תראי, יש ויכוח מה זה טאמבלר פיימוס,

אני מתלהבת מכל עוקב חדש ויש לי 75, יש לי חברה שסופרת אותם במאיות... כל אחד והקטלוג שלו...
ובכל מקרה את מרבלגת הרבה דברים ממש אדירים אז בעיניי זה אחלה

Ayelet 363

New member
תודה. וגם את!

מבחינתי כל עוקב זו מחמאה אדירה, קצת מוזר לי שאני מספיק מעניינת אנשים (או שסתם לא נעים להם לאנפל\לא לעקוב חזרה).
במקרה הזה הצחיק אותי שהיא אמרה שאני טמבלר פיימוס כי זה ממש הפתיעה אותי וכי הצחיק אותי שהצחיק אותה שעוקבים אחרי יותר ממה שהיא הייתה מצפה (אם כי אני מסכימה איתה עם זה שזה מפתיע).

מסכמ"ש

איך עבר השבוע? מדהים!
מה היה טוב? יום לימודים באוניברסיטה וכל מיני דיבורים עם חברים.
מה היה רע? למחשב שלי יש בעיה מוזרה שהוא לא קולט את האינטרנט הביתי.
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: חברים
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: דיון על סוף העולם בפייסבוק-

אני: "לבני המאיה לא היה כוח לגמור את לוח השנה , אז הם פשוט עצרו אותו בתאריך אקראי".
חבר: "או שהבריטים רצחו אותם לפני"
אני: "לא בריטים. ספרדים. לבריטים אין זמן לרצוח עמים דרום אמריקאים עתיקים. הם עלולים להחמיץ את שעת התה"

שיר השבוע: הפסקול של "ההוביט"
סרט השבוע: ההוביט. ראיתי אותו יחד עם שני חברים אתמול וזה היה מדהים!
סדרת השבוע: once upon a time (שיבוא כבר הפרק הבא)
ספר השבוע: "אות אתנה" ו-"בשורות טובות"
סרטון השבוע: מי הגאון שעשה את זה?!
http://www.youtube.com/watch?v=iCkYw3cRwLo
ה-21 לדצמבר 2012 אומר לך משהו? זה התאריך שהיה אתמול. לא?
התחדשות השבוע: לגלות שלא באמת היה סוף העולם.
משהו שאהבתי בפורום השבוע: רפאל, תתאפס על עצמך! מה זאת אומרת אין לך זמן להיות בפורום?!
תמונת השבוע: בדיחות מ-10gag
ציפיות לסופ"ש: יום הולדת לאחותי, יום הולדת לדודה שלי וציון שנה לזה שאני אלרגי לחתולים.
ציפיות לשבוע הבא: להגיש עבודות ולקבל עבודות.
עוד משהו? לכו לראות "ההוביט"!

anataharon

New member
מסכמשת...

איך עבר השבוע? מהר...!
מה היה טוב? אני ממש נהנית מהלימודים שלי..
מה היה רע? אנשים מעצבנים ומתנשאים שגורמים לי להרגיש מטומטמת
הבן-אדם שעשה לך את השבוע: נטליייי
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: נטלי נרדמה בסרט ההוביט- והתחילה לנחור!!
שיר השבוע: מה גוסטה לה מניינה מה גוסטה טו!
סרט השבוע: ההוביט אוף קורס
סדרת השבוע: אין לי רגע לראות טלויזיה
ספר השבוע: הסקטצ'בוק שלי......
סרטון השבוע: הבחורה מהאח הגדול ששילשלה בג'קוזי לעיני כל אמריקה. חפשו ביוטיוב, זה חולה..
ה-21 לדצמבר 2012 אומר לך משהו? כן, שזה היום הקצר ביותר בשנה, ומעכשיו הימים ילכו ויתארכו- מה שאומר שהקיץ האהוב שלי מתקרב
התחדשות השבוע: כובע צמר מהמם עם פונפון שסרגתי ב 3 וחצי שעות!!
משהו שאהבתי בפורום השבוע: אההררר.....
תמונת השבוע:

ציפיות לסופ"ש: הוא כבר נגמר, אבל אולי אולי אצליח לגרור את נטליה לכוסית טקילה או שניים (או שלושה או ארבעה או עשרים)
ציפיות לשבוע הבא: שאצליח לסיים כבר את הלוח השראה הטורדני הזה.
עוד משהו? בא לי קרמבו! יש למישהו קרמבו?

למעלה