סכמ"ש

giri

New member
סכמ"ש

אז איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

giri

New member
לשם שינוי מחצכמש"ת כבר עכשיו

אמנם השבוע שלי ממש עוד לא נגמר אבל...
ביום שני החלקתי בסמטה ליד הבית על קרח שחור (קרח על השביל / כביש שלא רואים כי הוא שקוף/כהה) ונפלתי נפילה די לא נעימה - ברשימת החבלות שורש כף יד, צלעות, האגן בצד אחד והכי גרוע - עצם הזנב.
שמישהו יסביר לי בשביל מה צריך עצם זנב כשאין זנב.
השבוע הנוכחי בסימן כאבי תופת ב...תחת, נו.
כמובן שלא רכבתי בינתיים. אני בקושי יושבת על כסא, מה אוכף?
המאמנת שלי מפגינה אורך רוח בינתיים אבל התזמון גרוע מאד. השותפה שלי ממשיכה בהברזות, הרבה חבר'ה לוקחים חופשות לכריסמס ואין מי שיוציא את צ'ואי. זה מאד מתסכל אבל קצרה ידי מהושיע - לפחות עד כה, לא הייתי במצב לנהוג לחווה וחזרה, אפילו אם זה רק בשביל להריץ אותו על לונג'. חלק מהימים היא מצאה מישהו שירכב עליו, אבל בואו נגיד שאני מאד מקווה שעד מחר זה ישתפר מספיק שאני אוכל לרכב, ולו ב two point.
אוף אוף אוף.

giri

New member
תודה

kenz

New member
אאוץ'

וואו, שיעור שלם בטו פוינט יקרע לך לגמרי את הצורה, אחר כך לא תוכלי לשבת, או בעצם תוכלי רק לשבת, כי לזוז אין מצב...

giri

New member
ישיבת קפיצות (אוי, התאנגלזתי!)

בעצם זו רכיבה עם הישבן מחוץ לאוכף.

Half Halt

New member
איזה כאבים!!

זה קרה לי בחורף הקודם והייתי מרותק למיטה לשבוע...
תרגישי טוב :)

giri

New member
תודה לכולם

ואני מאד מקווה לשרוד שיעור שלם בטו פוינט איכשהו,
כי למחרת יש את השיעור האחרון בקורס הסקי

סדר העדיפויות שלי בחיים גורם להרמת גבה מצד אנשים שפויים

popi199

New member
סמכמש"ת

חודש וחצי מבאס שבהם הסוס שלי צלע.
צליעה ממש קטנה כמעט בלתי נראית ברגל שמאל קדמית. הוט' במזל בדיוק הגיע לביקור וניסה טיפול איבחוני (הזרקות לפטלוק) שבוע של מנוחה אחרי הסוס עדיין צולע ואז עברו כמה שבועות (כי פה הכל זז לאט) ויצא לי להעלות אותו למרכז והפעם הסוס הראה כאבים דווקא למעלה עשינו אולטרסאונד והאבחנה הייתה כנראה שריר תפוס או דלקת בשריר ועכשיו מצפה לנו עוד חודש (למען האמת 20 יום כי עבר קצת זמן) של הליכות.

אוףף, מבאס.

giri

New member
איזו בעסה

אני מתעבת את הקטעים האלה בהם תכלס אין מושג מה בדיוק הבעיה וצריך לגשש סביב זה ולנחש ולנוח וחוזר חלילה. מקווה שיעבור מהר.

kenz

New member
חביב...

בתחילת השבוע חשבתי על לרכב, אבל הגעת לחווה ולא היה אף אחד, אז רק טיפלתי בסוסון (בהנאה מרובה), וטיילתי קצת עם העגלה, וחזרנו הביתה לפני שנעשה קר.
שאר השבוע כבר היה מזג אויר הפכפך, ולא היה לי רכב, אז לא גררתי אותה לכל מיני מקומות (למרות שהתפוזינה בהחלט אוהבת נסיעות).

אבל עשינו צעד ראשון לכיוון עולם הסוסים - ואגב התאמות צבעים :)
יש לה גרביים עם מעויינים, שמתאימות לסוויטשירט (או יותר נכון הפוך, הסוויטשירט נקנה בצבע שלו, בשביל הגרביים)

אז קבלו את התחת הכי חמוד שקיים (שנתן לאמא שלו לישון כמעט שש שעות רצוף הלילה - כן ירבו...)

למעלה