סכמ"ש

Ayelet 363

New member
סכמ"ש

משהו כיפי:

משהו מעצבן:

משהו מצחיק:

משהו טעים:

משהו חדש:

סרט טוב:

שיר טוב:

ספר טוב:

סדרה טובה:

היום הכי הכי:

בילוי השבוע:

ציטוט השבוע:

האדם שעשה לי את השבוע:

איך עבר עלי השבוע:

תכניות לשבוע הבא:

סופ”ש מעולה ושבוע מקסים לכולם!

Ayelet 363

New member
שבת שלום

משהו כיפי: קיבלתי סמארטפון כמתנת יום הולדת מוקדמת מההורים (או ממש מאוחרת, כי זה גם בתור מתנה לשנה שעברה, שבה הם לא מצאו מה להביא לי).

משהו מעצבן: -התעצבנתי מאוד מהרבה שטויות.
-כל מיני שטויות שקשורות לסמארטפון שקיבלתי השבוע. בעיקר זה שהתמכרתי אליו כל כך שאחרי שקיבלתי אותו אחרי הצהריים ביום שני, ביום חמישי בבוקר קיבלתי הודעה שהשתמשתי ב-75% מהחבילה שלי של ג'יגה. לא נורא, זו חבילה זמנית עד ה-14 בספטמבר...
-כל מיני צרות מעצבנות עם התכנונים ליום ההולדת: הוא יוצא דווקא בראש השנה, יום קודם זה ערב חג... ורציתי שנצא עד מאוחר ונחזור אחרי חצות, ביחד עם חברים... עכשיו אין ממש לאן לצאת ואנשים יהיו בארוחות משפחתיות... כנראה נחגוג יומיים קודם, אבל זה ממש מציק לי. וחברה גם רצתה לנסוע איתי ועם אחותי לאילת ליום ההולדת שלנו, אבל בגללי (או בעיקר בגללי. אני לא בטוחה, אחרי כמה זמן אחותי נשמעה פחות מתלהבת) הן וויתרו (כי אסור לי שמש). ואני מרגישה דיי מגעיל עם זה, כי שנה שעברה ממש קינאתי באחותי שהיא נסעה לאילת והייתי עצובה שלא הייתי באילת מאז גיל 3 ושלא מצאתי עם מי לנסוע חוץ מאיזו חברה אחת ובסוף ביטלתי. אחותי טוענת שזה לא נורא, אבל יש לי ייסורי מצפון על זה.
ואני גם שומרת בסופ"ש שאחרי היומולדת. בגלל החלפה שאני שמחה שנעשתה, אבל אחרי זה מישהי ששומרת בתאריך שהרבה יותר נוח הציעה לי להחליף, אבל היא לא יכולה להחליף אותי בתאריך שהחלפתי אליו.

משהו מצחיק:

משהו טעים: גלידה ושוקולד.

משהו חדש: סמארטפון

סרט טוב: רנט. הפסקתי בהתחלה, אבל הו אממש טוב בינתיים. מקווה להמשיך בקרוב.

שיר טוב: defying gravity
dido- white flag (הייתי מכורה פעם, והשבוע נזכרתי בשיר).

ספר טוב: אריות אל-ראסאן.

סדרה טובה: בונז, באפי וצ'אק.

היום הכי הכי: רביעי.

בילוי השבוע: נסיעה לתל אביב.

ציטוט השבוע:

האדם שעשה לי את השבוע: חברות.

איך עבר עלי השבוע: דיי טוב.

תכניות לשבוע הבא:

למעלה