סכמ"ש !|

סכמ"ש

שיר השבוע שלי(של קרן)-לחזור הביתה

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- באה אליכם

משהו שעשה לי את השבוע- שהכרתי אנשים מדהימים באמצע הדרך.

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- היומיים האחרונים פשוט כל היומיים כל דבר.

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- אין משהו ספציפי.

מאכל השבוע- גבינת סקי? זה בטוח לא. קוסקוס אמיתי ואוכל של בית שעוד מעט אוכל

שבוע מדהים לכולם!

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש בעצמי

שיר השבוע שלי(של קרן)- מה כבר נשאר לקחת

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- בגדול.. שלמה ארצי

משהו שעשה לי את השבוע- ההופעה

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- כרגיל קטנים ומעצבנים.. מתעלמים.

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- למרות שיום העצמאות אני מחכה ללכת לרופא שיניים חח

מאכל השבוע- Fast Food כרגיל.. פיצה

סופ"ש מקסים לכולם!

Nemesh4555

New member
סכמ"ש.. :)

שיר השבוע שלי(של קרן)- מבול

שיר השבוע שלי(לא של קרן)- stereo heart

משהו שעשה לי את השבוע- סיפרו לי שעבדו על חניכים שלי שמעיפים אותי מהדרכה, ושאחד מהם בכה..
+ יומולדת:)

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- שאני נקשרת לאנשים מהר מידי.

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- יומולדת עברי ביום ראשון, מסיבת יומולדת לידיד ולי, מבחן, והכנות לטיול השנתי :)

מאכל השבוע- אתמול חגגנו אני, אבא שלי, חברה שלו והבן שלה ב-BLACK ואכלנו המבורגר פשוט מושלםםםםםםםםםם

סופ"ש מקסים לכולם!

מסכמת...

שיר השבוע שלי(של קרן)-מבול

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אלבום מלך של מירי מסיקה ,אלבום המכתב של אביב גפן, והרגילים שלי כמובן...

משהו שעשה לי את השבוע- לחזור ללימודים אחרי חופש פסח, חזרתי ישר מהחופשה לימים ארוכים בעבודה ואחרי יומיים מאוד אינטנסטיבים בעבודה ללכת ללמוד זה מרגיע וכיף וזה רק גורם להעריך כמה כיף ללמוד מה שלא הערכתי כשעבדתי פחות שעות...

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-ימים ארוכים בעבודה, אני לא רגילה,אני עייפה פיזית ונפשית, אומנם עוד כסף,ואני במינוס כי בקושי עבדתי עד עכשיו, אבל זה קשה!!! 10 שעות עם הילדים, ביחוד שהראש לא נקי במחשבות,אבל מצד שני זה כיף להיות עסוקה כל כך הרבה שעות...אז אולי זה לא באסה,רק צריך להתרגל.

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-לחופש של יום העצמאות :) הופעות וכיף!

מאכל השבוע-שניצל ופסטה... וגם פריכיות,כי אני איך שהוא עושה דיאטה,רק שאני משלבת דיאטה עם הדברים המשמינים :) חחח...

סופ"ש מקסים לכולם!

מקווה...

דיברתי עם הרכזת חינוך של קיבוץ שפיים, והיא אמרה שהיא ממש צריכה עובדים לעכשיו מיידי,אבל סיפרתי לה שהגן שבו אני עובדת בבעיות ושצריכים אותי שם למשרה מלאה ובדיוק העלו לי את המשרה והכל מורכב ובעייתי ושאני מאוד מאוד רוצה להתחיל לעבוד במערכת הקיבוצית שלהם מספטמבר..היא אמרה שהיא בטוח תצטרך אותי..

אני מקווה שבאמת כך יהיה! יש לי מזל שאחת המטפלות במערכת היא איתי בקורס בלימודים.. אז זה איך שהוא עוזר זה שאני לומדת את הקורס ועוד עם בחורה מהמערכת אצלהם ...

מקווה לטוב.

למעלה