סכמ"ש :)

ענבל30

New member
אז הנה עוד מחמאה: משגע!

O n y X

New member
איזה יפה

יש לי את watermelon rind של צ'ינה גלייז שדומה לו קצת והוא יותר לכיוון הטורקיז

lilo4

New member
הוא מהמם!

עד כמה ההסרה שלו נוראית? [ממש בא לי עליו... וממש לא בא לי להילחם איתו מכות]

cockta

New member
אני אגיד לך מה :)

אוי לבושה, אבל אני לא משתמשת בשכבת בסיס
אז כשנהיה לי צ'יפ מעצבן, ונמאס לי מהלק, אני פשוט מקלפת אותו בחתיכות בעזרת הציפורניים. כמובן שאני לא לא נשארת עם לק מקולף: או שאני מורידה הכל בקילוף או מורידה הכל באצטון כשאני מגיעה הביתה. בקיצור, מבחינתי ההורדה לא כזאת נוראית, גם כשהורדתי עם אצטון נשארו פה ושם נצנצים אבל אפשר להוריד אותם בסבב שני של אטצון. אפשר גם עם שיטת האלומיניום אם לא סובלת נצנץ ירוק פה ושם :) אני אומרת שהוא שווה את זה!

Glitterbang

New member
או-לה-לה!

נכנס ישר לקנייה הבאה שלי, עוד החודש.. האוסף שלי מודה לך

cockta

New member
בסינימה סיטי ראשל"צ

בדוכן מניקור בכניסה. זה שניים ב-50. גם בהאפי אוור ליד דיזינגוף סנטר (שער 6) מוכרים color club אבל ב-30 לבקבוק.

cockta

New member
היו להם מלא מלא צבעים מגניבים :)

בתור התחלה, היתה להם את כל הקולקצייה הריחנית. וצבעים ממש יפים. הייתי בבאסה רצינית שיכולתי לבחור רק שניים! קניתי את הלק המקסימול שלי ועוד לק ירוק בהיר (טוב עלית עלי, אני רינת ואני מכורה ללקים ירוקים!). הם מחזיקים בדוכן הזה צבעים ממש יפים וקולקציית עדכניות יחסית. את מוזמנת לשוטט לך באתר של CC (למרות שהוא לא מדהים בתכלס..) ולברר אם יש איזה משהו שמעניין אותך ואז לבדוק אם לסניף יש אותו (אני מניחה שאפשר לאתר את המס' טלפון דרך האתר של סינימה סיטי)

cockta

New member
CC- ראשי התיבות של color club

שזה השם של החברה :) התעצלתי לרשום את השם המלא XD חשבתי שציינתי את זה כבר באחת ההודעות הקודמות. הנה האתר שלהם- http://www.cosmeticgroup.com/ והבקבוק שלהם מרובע כזה :)

מסכמ"שת

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בארה"ב! משהו מבאס שקרה השבוע: חזרתי מארה"ב :( ואני חולה. שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): fever- בגרסה המקורית, של פגי לי. לטעמי הרבה יותר מעניינת מהגרסה של אלוויס. תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: מרתון האוס במטוס... משהו/ מישהו מצחיק השבוע: צחקתי המון אבל אני לא זוכרת ממה! בדיוק אתמול חברה שלי אמרה לי "איזה כיף לדבר איתך, אף אחד בעולם חוץ ממך לא צוחק ככה מהבדיחות שלי"- מודה שקל להצחיק אותי. תוכניות לסופ"ש: להחלים וזה. לק השבוע: אני חייבת להעלות תמונה של ההתחדשויות שלי! OPI, סאלי הנסן, ואפילו אסי אחד... לק השבוע שלי (לא מרחתי אותו עדיין אבל אני כל כך נהנית מלדעת שהוא שלי) הוא gone gonzo של OPI. מהמם.

thenoa

New member
מתפקדת! וסליחה שמזמן לא הייתי פה

משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי למסע בראשית והיה מדהים!
משהו מבאס שקרה השבוע: ואז נפלתי על הראש. ליטרלי. שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): http://www.youtube.com/watch?v=NHZP3sQgGiw והקליפ ממש יפה! תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: יומני הערפד. התחלתי לראות וזה ממש יפה! משהו/ מישהו מצחיק השבוע: מאי, ידיד שלי. הוא יודע לחקות את המורה לביולוגיה כל כך טוב ותמיד שהוא מדבר כולנו על הרצפה
תוכניות לסופ"ש: לישון, וללכת לכלביה.
לק השבוע: אז זהו, שגזרתי את כל הציפורניים שלי לכבוד המסע ואני מחכה שיתארכו. אבל הלק שממש בא לי עליו הוא Lubu Heels של צ'יינה גלייז. תמונה מהרשת:

למעלה