סכמ"ש

בר דותן

New member
סכמ"ש

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: אלבום השבוע: סרט\סדרת השבוע: בילוי מיוחד: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: בעקבות מה שקרה בדרום בתקופה האחרונה .. מה השעה שלכם בעיניין , איך זה השפיע אליכם ?

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של אפרת: ממחר דף חדש זמר:שמעתי כמה אין משהו בולט יותר ישן יחסית איל גולן\שימי רון ביחס של די שווה סרט:"יום אחד" בילוי מיוחד בילוי עם חברה \טועמים עולם עשה את השבוע:לפגוש ידיד שלא ראיתי הרבה זמן פחות טוב:עצוב לי שאפרת וירון נפרדו גאוות השבוע:אבא אהב את המתנה שקניתי לו משהו שרוצים שיקרה:אין משהו ממש מיוחד סופ"ש:הופעה של צביקה פיק הדרום קצת דיכא אותי, ונתן לי פחד אם המחמאה החברתית תשרוד?

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: Concerto pour deux voix - Jean Baptiste Munier et Clemence http://www.youtube.com/watch?v=D7TaNpnjqq0 נעימה צרפתית עם קולות רקע של ילד וילדה משנת 2005 שיר השבוע של אפרת: לראות את האור סרט\סדרת השבוע: יום אחד (ראיתי הערב עם ידידה בקולנוע, סרט ממש טוב) בילוי מיוחד: בים היום בצהריים עם חבר, לא בילוי מיוחד, אבל היה ממש כיף הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עמדתי בכל המטלות לפרוייקט שאנחנו עושים לקראת אליפות אירופה הדבר הכי פחות טוב: הבחורה החיפאית זרקה אותי עוד לפני הדייט השני
גאוות השבוע: הרבה ניחושים יפים בהימורי ספורט משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שישראל תדהים את נוביצקי בפתיחת אליפות אירופה ביום רביעי תיכנונים לסוף השבוע: מנוחה וקצת עבודה סמיילי שמאפיין את השבוע:
מה שקורה בדרום מאוד מדאיג קודם כל כי זה מצב מלחמה, דבר שני בגלל שזה לכאורה רק בדרום, ובשאר האיזורים בעיקר במרכז עולם כמנהגו נוהג. אני לא יודע מה הממשלה צריכה לעשות, אבל יודע שהיא צריכה לעשות משהו

ליאן 162

New member
יהיו אחרות אריה, והיא זו שהפסידה

לא הייתי ממהרת לזרוק מישהו אחרי דייט ראשון, זה מוקדם מכדי לדעת ולהכיר את הבן אדם...

אריה31

Member
מנהל
תודה מיכל, הפעם מסכים עם משפט השני

רוצה להסכים גם לגבי הראשון קיבלתי את הרושם תוך כדי הדייט שאולי היא לא כל כך רוצה קשר

בר דותן

New member
אהבה זה חרא..

אף פעם לא מושלמת .. ולחך אריה מגיע שתהיה מאושר ממישהי מדהימה .. שיהיה לך בהצלחה

ednaye10

New member
מסכמת

שיר השבוע:לא התכוונתי/סמדר אקראי שיר השבוע של אפרת:- קליפ השבוע:הכל מסתדר/סמדר אקראי זמר\להקת השבוע:סמדר אקראי אלבום השבוע:- סרט\סדרת השבוע:ראיתי כל השבוע שיעורים מוקלטים של האוניברסיטה הפתוחה,זה לא נחשב ממש סרט אבל שיהיה
בילוי מיוחד:הייתי אתמול בחופש אז הסבובבתי בקניון ערים וקניתי כמה דברים שהייתי צריכה. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:החלטתי להפסיק לאכול לחם בבוקר ובמקום זה קניתי פתית שוודי. הדבר הכי פחות טוב:אחותי טסה לשבוע וחצי לספרד. התחדשות השבוע:מגבת לבנה חדשה ואוזניות לפלאפון. גאוות השבוע:- משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:שיהיה פחות חם. תיכנונים לסוף השבוע:אין משהו מיוחד,רציתי ללכת לסרט הדרדסים אבל כנראה שזה לא יצא השבוע. סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע:לא זכור לי משהו כזה. בעקבות מה שקרה בדרום בתקופה האחרונה .. מה הדעה שלכם בעיניין , איך זה השפיע אליכם ?זה מאוד עצוב לי אבל משום מה זה נראה לי מאוד רחוק כנראה בגלל שאני לא גרה באיזור.

אריה31

Member
מנהל
סמדר אקראי זמרת מצויינת

אני מחכה ליציאת האלבום לא שמעתי על פתית שוודי שאחותך תהנה בספרד:)

בר דותן

New member
זה שזה רחוק ממך זה לא אומר

שזה לא יכול להגיע אליך , היום יש לחמאס טילים שמכסיםא ת כל מדינת ישראל .. אבל בכל מיקרה, עם המרחק והכל .. היזדהות זה דבר מאוד חשוב ולתמוך .. כמובן ש.. אני לא מדבסררק על הגארדים והקסאמים גם על הפיגוע שהיה שמה .. שפיגועים היו בכל הארץ .. לצערנו ..

anna184

New member
מסכמת :)

שיר השבוע: Darlin - avril lavigne שיר השבוע של אפרת: טוב לבד סרט\סדרת משחקי פיתוי-סרט אדירררר! בילוי מיוחד:מסיבת הפתעה לידיד הכי טוב שלי :) היה ממש מדהים כרגע חזרתי P: הדבר הכי טוב שקרה השבוע:יומולדת לידיד הכי טוב!! :) התחדשות השבוע:תיק חדש לבית ספר , יומן , ציוד חדש בכללי משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:הייתי רוצה שהיום הראשון ללימודים ילך טוב בעקבות מה שקרה בדרום בתקופה האחרונה .. מה השעה שלכם בעיניין , איך זה השפיע אליכם ? את האמת זה לא השפיע ישירות עלי כי אני גרה בצפון , אבל כמובן שזה מרתיח ומרגיז אותי .. (במיוחד שאני ימנית וכל המשפחה שלי ימנית )

אריה31

Member
מנהל
משחקי פיתוי אחלה סרט

ראיתי אותו 3 פעמים בטי וי משחק חזק של שרה מישל גלר, ריס ווית'רספון, ראיין פליפה וסלמה בלייר

בר דותן

New member
שוב פעם מה שכתבתי קודם ..

מה שהתכוונתי אליו זה לא רק על הגראידם והקסאמים גם על הפיגועים שלצערנו היו בכל הארץ .. כל סוגי הטרור האפשריים .. שבמיקרה הזה הוא היה בדרום , לא חושב שיש קשר בין שמאל וימין , גם השמאל לא תומך בטרור... הוא תומל בהחזרת שטחים ובמדינה אחת ל2 דתות וכל החרא הזה..

למעלה