הממ... מה עדיף? לעבוד או לסכמ"ש...../images/Emo13.gif
אני רק מקווה שלא יתפסו אותי על חם... וואו אני מרגישה כאילו שנים לא סיכמתי! טוב קודם כל עידכון קל- הצלחתי להיכנס למשלחת לפולין מטעם האוניברסיטה הפתוחה! אנחנו טסים ב9.5 לשבוע! אני מחכה ולא מחכה לזה..... שיר השבוע שלכם [של איה ]- אווווף אני עדין מחכה ש"אתה נופל" יחזור
אבל בינתיים שמעתי את מירקלס שמזמן לא שמעתי
שיר השבוע שלכם [לא של איה]- לקח זמן להתרגל לאסתי גינזבורג שרה ב"נשימה", אבל אין אפס, שיר יפה, למזלנו חן אהרוני שם להרים את השיר
. אגב הוא היה הפייבוריט שלי בכוכב 5!! בילוי השבוע שלכם- המממ... מישהי בשם עינב ג'קסון ביום רביעי... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- התחלתי לראות "חטופים" וזו סדרה ממש קשה אם כי עשויה טוב! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - כרגיל טל ואביעד... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- עשה לי את החיים
ההחלקה הצרפתית! שווה כל שקל!! אני הכי מרוצה! מסתובבת לי כל היום בשיער פזור בלי לחשוש מהרוח או מסתם חשמל או ליפה.... משהו שהרס לכם את השבוע- אני שמחה לומר שלא עולה לי כלום... היה שבוע בסדר. היה איזה ילד בגהה שתיכננתי לשחק איתו גולות (שקניתי במיוחד!!) והוא ילד (האמת כבר די בחור) ממש מסכן, יש לו בעיה בדיבור, המשפחה שלו מתנכרת אליו ומשקרת לו ואין לו הרבה חברים במחלקה. הבעסה היתה שלמרות ש"רדפתי" אחריו כל היום הוא לא ממש רצה לשחק איתי אבל אני אנסה שוב עוד איזה שבועיים... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- פגישה ראשונה של המשלחת לפולין! מקווה שיהיו אנשים מענינים. מאכל השבוע: הכנתי לחברה טובה שלי עוגת ביסקוויטים שיצאה סווווווווווף!! משפט השבוע שלכם- חברה טובה שלי, אחרי שהיא ראתה את ההחלקה הצרפתית: "ראיתי אותך חשבתי שאנז אליזה..."