סכמ"ש

ady18

Well-known member
סכמ"ש

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

יאללה נסכמ"ש

שיר השבוע שלכם [של איה ]- אתה נופל - מהפרוייקט של טום ווטס שיר השבוע שלכם [לא של איה]- געגועים של אפרת גוש (לפחות ככה אני חושב שקוראים לו) בילוי השבוע שלכם- היתה אמורה להיות ההופעה של נועם נבו ביום ראשון - אבל כ ו ל ם הבריזו לי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- רק אתמול סיימתי להוריד את איך פגשתי את אמא שלכם - בינתיים - חברים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - שי ודרור - למראת שהם מתחילים לעצבן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - http://ayakorem.co.il/?p=139 משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לסיים את כל המטלות בעבודה לחודש הקרוב בשבוע אחד משהו שהרס לכם את השבוע- זה שכ ו ל ם הבריזו לי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לא יודע מאכל השבוע: מרורים משפט השבוע שלכם: "אני אבוא אתך" - נועם נבו המתוקה מגיבה לי בפייסבוק על הסטטוס שאומר "לא ילך היום להופעה של נועם נבו באוזן באר כי כולם בספורט הלאומי של להבריז לקיפוד"

משהו שאתם מחכים בשבוע הבא

להפגש עם עדי ודני בהופעה של דנה ברגר ואיתי פרל מארחים את קורין אלאל. להפגש עם עדי ודני בסינמה החדש בראשון לסרט עליסה בארץ הפלאות עם ג'וני דפ באמת דורון נעלבתי

../images/Emo2.gif ואוו

כמובן שאיתי פרל ודנה ברגר המהממת בקשר לאליס קודמכל - אני לא בטוח שזה יצא השבוע

שונצצ

New member
אל תסעו לסינמה בראשון!!!!

כן, כן הוא מגניב יפה ואדיר! אבל מפוצץ... זה ממש מוריד מהחוויה... עדיף כבר לנסוע לגלילות ולחכות קצת עד שירד העומס שם...

שונצצ

New member
יאללה נסכם ../images/Emo9.gif

התגעגעתם? אז באתי
שיר השבוע שלכם [של איה ]- טניה
שיר השבוע שלכם [לא של איה]- אה-אה-אהבה של אפרת גוש
בילוי השבוע שלכם- ווואה וואה... יחסית לשבוע בצבא הוא היה די עמוס... אפטר עם הי"בא בפאב במצפה, שבירת דיסטנס עם המפקדת האדירה שלנו, ריבר בחמישי עם אחותי, בורגס בר בשישי עם הבננות, סינמה סיטי ובורגס שוב היום
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי, מגרש ביתי
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- החברות שלי
משהו שהרס לכם את השבוע- הצבא
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שומדבר... הולך להיות שבוע עצוב
מאכל השבוע: המבורגררררררר (כל השבועיים האחרונים פינטזתי על מוזס... בסוף לא היינו בכלל אבל גם בבורגס בר טעים
) משפט השבוע שלכם: "לקחנו ת'מוזס חנינו במיטבול ואכלנו בבורגס
"

למעלה